Dodaj do ulubionych

Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkach ?

• adela170 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 12.05.11, 13:45
      Hej !Słuchajcie ,co by tu nie mówić to trzeba się cieszyć że mamy Disney Channel,a że nie jest to kanał Polski,to już trudno!Może kiedyś się doczekamy ?Faktem jest to że że na tym kanale puszczają fajne filmy dla młodzieży i tyle !Pozdrawiam !big_grin
    • chocolatex Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 12.05.11, 14:58
      Nie ma filmów bo nie ma pomysłów. A z drugiej strony po co je robić jak za granicą jest tego w .... smile
    • lolisia_xdd Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 12.05.11, 15:09
      bo gdyby takie powstały byłyby beznadziejne.
    • adela170 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 13.05.11, 14:44
      Witam wszystkich !Widzę że temacik zrobił furorę na forum,dlatego proponuję spotkać się jutro po premierze Lemoniady i obgadać ten film na maxa !Pozdro!big_grin
      • kate14xx Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 14.05.11, 17:55
        Hejasmile I co myślicie o lemoniadze?smile Super filmsmile Disney znowu pokazał, że robi najlepsze musicale i filmysmile U mnie w szkole przydała by się taka piwnica jak u nichsmile Może tez ukazały by się jakieś talentysmile I przydały by się automaty z lemoniadąsmile Pozdrosmile
    • pauluskaaa Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 22.05.11, 22:00
      Jeśli chciałabyś oglądać film z serii ; " Życie plastika ",lub "Ekscytująca egzystencja dupodajki" to okej..Moim zdaniem,jeśli byłby kręcone filmy o polskich nastolatkach,tak mniej więcej by one wyglądały.Oczywiście nie obrażając poniektórych.
    • pauu26 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 14:15
      też mnie to zawsze zastanawiało, ale biorąc pod uwagę jakie są polskie seriale (gra aktorska sztywna, scenariusz beznadziejny i nieprawdziwy) to byłby z tego shit typu ''do dzwonka'' i i tak by się nie przyjęło.

chociaż mam nadzieję, że po sali samobójców powstanie więcej filmów o nastolatkach (;
    • niedzwiadek Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 14:49
      tak masz racje nic, nic o młodzieży !! indifferent
    • blondzia Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 14:59
      W ogóle nie ma żadnych gwiazd w Polsce takich nastolatek a szkoda jedynie Ewa Farna ale to wyjątek jest jedyna i najbardziej ją lubią w mogło by być więcej takich młodych utalentowanych gwiazd tongue_out
    • patka. Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 15:02
      trzeba zauwazyć że w USA sa filmy o nastolatkach np. 90210, ale tam nie grają nastolatkowie którzy maja po 14, 14 czy 16 lat, tylko juz tacy co mają po 19, 20.. dlatego tez jest tam duzo wątków których nie mogliby poruszyc jakby grali 15-latkowie..
    • deedee ^_^ 26.05.11, 15:09
      wszyscy mówią że Galerianki ale to jest badziewny film . szkoda że u nas nie ma seriali typu DCH szczerze to chciałabym takie ; )
    • vampiresfan Re: Dlaczego - 26.05.11, 15:10
      Nawet gdyby takie były, to zapewne bym ich nie oglądała
      W Polsce dobre filmy to stare filmy, teraz nie ma nic ciekawego. Seriale też do chrzanu

Ja oglądam amerykańskie i brytyjskie: Skins, Gossip Girl, 90210 itd. Nie ma co liczyc na Polaków. Oni kręcą seriale tylko dla moherów i podstarzałych gospodyń domowych
    • justinbieber... Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 15:16
      No właśnie. To jest nie fair! Bo w Polsce młodzież nie może nigdy nic osiągnąć. Polska to jest jedna wielka wieś w której nigdy nic się nie dzieje!! angryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangry
    • aleksandra25 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 15:23
      tez sie ostatnio nad tym zastanawialam, ogladalam pare takich seriali w zagranicznych produkcjach, szkode ze nie polskich, nie wiem dlaczego, lae ci producenci nie mysla, przeciez to nana nastolatkach sie najwiecej zarabia
    • karlaa_5 Jest, ale mało 26.05.11, 15:27
      Jednym z polskich filmów o nastolatkach jest "Sala samobójców" który od czasu premiery jest hitem. Mi też się podobał ten filmsmile Następnym jest "galerianki" ale nie był zbyt dobrze pokazany, dla mnie trochę sciemy w nim było, ale ważne, że jest.
    • koralinaxd Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 15:46
      wiem i głupio z tego powodu sad
    • wilkolak Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 15:52
      ja i tak oglądam amerykańskie
    • kamila_1355 no bo Polska to taki kraj... 26.05.11, 16:13
      gdzie ludzie wolą oglądać seriale/filmy o tym jak trudna jest droga miłości dwojga oczywiście heteroseksualnych osób.;d
    • adrianna1 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 16:25
      tak to troche dziwne a rzeczywiście filmy o nastolatkach są super
      powinni zrobić jakieś polskie filmy o młodzieży;p
    • demi261 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 16:46
      są Polskie filmy o nastolatkach np. Do dzwonka (no dobra to jest serial), Wszystko co kocham, podałam dwa o całkiem różnej tematyce, ale co tam ważne, że nastolatki, jest takich filmów o wiele więcej, ale te dwa przyszły mi teraz na myśl, zresztą np. Sala samobójców to też film o nastolatku, Dominika i jego znajomi mają 19 lat;p
      • demi261 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 16:55
        * o nastolatkach, Dominik i jego...
    • madalena Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 17:06
      nie wiem czemu, pewnie i tak serial/film by nie odniósł sukcesu bo Polacy krytykują to co polskie, wolą zagraniczne filmy, muzykę itp. a co do tych seriali to śmiać mi się chce jak 17-latkę gra kobieta mająca 20-24 lata.
    • broula Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 17:08
      ludzie szkoda mi was naprawde to ze nie podobaja wam sie galerianki to trudno ale takie filmy sa potzrebne bo pokazuja probkemy z jakimi sie borykamy . kochaj i tancz to nie film z udziałem młodziezy wiec gratuluje autorce postu logicznego myslenia . a włąsnie szkoda ze nie produkuje sie w polsce takich filmów z udziałem nastolatków bo moze wtedy wiecej osób chodziło by do kina powinnismy robic takie filmy jak zakrecony piatek , szkoła uczuc czy wiuelu innych produkcjach ( serialach również jak np. glee)
    • madziuffna Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 17:21
      Te filmy były by klapą chyba. No szkoda , że nie chcą kreować młodych gwiazd kin ja bym wiedziała kto by poszedł na kasting ; ) Moja siostra bo już i tak występuje na różnych spektaklach w różnych miastach a ostatnio występowała dla więźniów xd
    • sarenka88888 Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 18:52
      No jak? Mamy pięciominutowy serial "Do dzwonka" xd
      Nawet w Izraelu mają serial dla nastolatek i to nawet o wampirach- "Split" xd
    • just...me Re: Dlaczego w Polsce nie ma filmów o nastolatkac 26.05.11, 19:05
      Niby co cenzurować? To, że Polacy więcej przeklinają niż np. Anglicy? Bzdura. Obejrzyjcie 1 odcinek "Skins" to zobaczycie co to jest serial o nastolatkach. To nie kwestia cenzury, tylko mentalności ludzi. Wyobraźcie sobie scenę gdzie np. nastolatka związuje swoją niepenosprawną matkę, chłopak z liceum idzie do łóżka ze swoją nauczycielką, albo choćby dwaj geje cię całują. Co by się stało jakby taki serial normalnie puścili w TV np. na TVN? Nie wiem jak wy, ale ja już widzę ten wielki krzyż pod budynkiem telewizji i protesty babć przeciwko "dziełu szatana". xD Z jednej strony to jakaś komedia te nasze polskie uprzedzenia itp. ale z drugiej jednak trochę smutne... 1 jest pewne, szybko się nie doczekamy polskiego odpowiednika "Skins", a już na pewno nie tak dobrego.
    • indianaa Nie zgodzę się 26.05.11, 19:14
      Mamy na prawdę wielu utalentowanych aktorów,nawet miary Johnego Deepa,ale w polsce nie zrobią takiej kariery .
      A powiedzcie mi,czy poza amerykańskimi produkcjami widzicie filmy o młodzieży np.: z niemiec,czy z francji ? Też prawie nie ma czegoś takiego . Tylko amerykanie coś takiego robią,bo mają kasę . Tu jest problem z pieniędzmi ,a ludzie nie chcą ryzykować . Nie widziałam galerianek i z pewnością ich nie objerzę,bo nie lubię tego typu filmów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka