oli999 16.06.10, 15:38 po wakacjach ide do 4 klasy!!! Czy to jakis koszmar jak pisza czy jest w miare ok". A jak wy przezywaliscie , tak jak do pierwszej klasy czy mniej panikowaliscie? Prosze nie usuwajcie! Tekst linka fajne dowcipy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: czwarta klasa 16.06.10, 15:43 normalnie jest. jak starsze roczniki przeżyły, to Ty też dzasz radę. gorzej, gdybyś szła do szkoły średniej, to rozumiem, przeżywać. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: czwarta klasa 16.06.10, 15:58 To nie koszmar. Trzeba się po prostu przestawić, że nie będzie tak jak w 1-3. Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona pamiętam te czasy. 16.06.10, 17:30 nic strasznego, z matmą miałam male problemy, ale 4 mi zostawało zawsze na koniec masz coś takiego jak `tydzień czwartaka`? Tam powinnaś się wszystkiego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
emova.007 Re: pamiętam te czasy. 16.06.10, 17:38 ojej...kiedy to było ;d ale ten czas leci..kurde ;p Powiem ci że 4 klasy i ogólnie 4-6 nie masz się czego bać, pocieszę cię w gimnazjum jest gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
5 czwarta klasa. 16.06.10, 15:57 Jest więcej nauki. Oczywiście jeśli nie zamierzasz wszystkiego olać. Inny system oceniania, więcej przedmiotów. Podsumowując źle nie jest, ale trzeba wziąć się w garść. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: czwarta klasa. 16.06.10, 16:00 Nie ma tyle czasu na przyjemności. więcej przedmiotów, ale poza tym nic strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus czwarta klasa 16.06.10, 16:04 matko dziecko, czwarta klasa taka sama jak 3 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:06 Boże, to to samo praktycznie. Jak ja bym chciała być dzieckiem i być w czwartej klasie, taka beztroska. Nie martw się, to nic strasznego! Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:12 montanacyrus napisał(a): > matko dziecko, czwarta klasa taka sama jak 3 No jak wszystko olejesz to tak. 15 lat? I lubisz tylko Disney'? Bo uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_24 Re : Czwartka klasa 16.06.10, 16:05 To nie jest nic starasznego , 4 klasa to jeszcze jest łatwo , na początku bd miała co było na koniec 3 klasy Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 tuuu! 16.06.10, 16:09 wiesz jest lajtowo moim zdaniem to poprostu hmm czwarta klasa poprostu masz nowych nauczycieli jak bedziesz szła do gimnazjum to wieksza sprawa ale do czwartej klasy!? Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd czwarta klasa 16.06.10, 16:11 na początku jest trochę trudno się przyzwyczaić ale potem jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:22 U mnie było trudniej, ponieważ sie przeniosłam z innej szkoły gdzie poziom był strasznie niski i miałam same szóstki. Kiedy poszłam do nowej szkoły w czwartej klasie to było dla mnie strasznie! Nie mogłam za nikim nadążyć i w ogóle było strasznie. Ale piąta i szósta.... Jest świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:20 gorzej Ci będzie jak będziesz do gimnazjum szła ;p u mnie normalnie było nic specjalnego ,zmiana miejsca ,inni nauczyciele. Niewiem jak jest u Ciebie w szkole. Bo u mnie są dwa pawilony.Jeden to dla klas 1-3 a drugi 4-6. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 ;] 16.06.10, 16:23 w 4-6 jest spoko dopiero w gimnazjum zaczynają sie schodki do góry jeżeli chodzi o nauke i towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover To nic strasznego, nie musisz przeżywać. ;)) 16.06.10, 16:24 Po prostu będzie trochę inaczej, będzie podzielone na przedmioty, inny system oceniania, nikt nie będzie decydował z kim masz usiąść i w której ławce siedzieć. Ogólnie to prawie to samo, nie zmienia się przeciez szkoły. Gdybyś szła do gimnazjum czy liceum to byłoby trochę żalu, że opuszczasz klasę itp. a tak to po prostu musisz się przestawić. I nie martw się, przeżyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: To nic strasznego, nie musisz przeżywać. ;)) 16.06.10, 16:28 jonas_lover napisał(a): > Po prostu będzie trochę inaczej, będzie podzielone na przedmioty, inny system o > ceniania, nikt > nie będzie decydował z kim masz usiąść i w której ławce siedzieć. Ogólnie to pr > awie to samo, > nie zmienia się przeciez szkoły. > Gdybyś szła do gimnazjum czy liceum to byłoby trochę żalu, że opuszczasz klasę > itp. a tak to > po prostu musisz się przestawić. > I nie martw się, przeżyjesz. Wiesz to z kim masz siedzieć zależy od nauczyciela jaki jest...Mi pani od polskiego każe z kimś innym niż chcę siedzieć ,natomiast na matematyce siedzę z kim chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja... Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:34 To nic strasznego. Jedynie zmieniają się nauczyciele, wychowawca i nauki więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:35 nic strasznego. przeżyjesz. mniej przyjemności - więcej nauki. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:38 Co ty, ja się strasznie cieszyłam jak szłam do czwartej klasy.Czułam się taka starsza i wgl bo w końcu mieliśmy normalne lekcje( przyroda, matematykia, polski itd).Nie masz się o co martwić! Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:41 co prawda jest trochę trudniej. Więcej zajęć i wogłule, ale nauczysz sie Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:45 Ja sie nie mogłam doczekać 4 klasy . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
massieblair Re: czwarta klasa 16.06.10, 16:47 Czwarta klasa to luzik. Uwierz-gorzej jest w 6 bo musisz charować jak jakaś chora by cię nauczyciele docenili. Ale przeżyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki0902 O,o 16.06.10, 16:48 Jest ok. Nie masz się czym denerwować ani stresować.! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
girl18 Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:11 a ja dawnoo temu byłam w 4 klasie ale było fajnie , choć w 5 było super Odpowiedz Link Zgłoś
ditte Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:17 dla mnie najgorsze było, że każda lekcja w innej klasie.... a tak w ogóle to spoko. na początku się wydaje że tak dużo nauki i wgl. ale jak za trzy lata zobaczysz podręczniki to się przekonasz, że to było proste i wcale nie było tego tak dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: czwarta klasa 16.06.10, 17:22 Haha! Och, te czasy podstawówki... Nie bójcie się dzieci! Czwarta klasa to prawie to samo tylko będzie trochę więcej nauki, niezapowiedziane kartkówki i pytanie na lekcjech ;D Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Łatwizna. 16.06.10, 17:30 Jest się trochę zagubionym, ale i tak jest łatwo. Z palcem w dupie można mieć dobrą średnią i czerwony pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: Łatwizna. 16.06.10, 17:32 Łatwo !! i to w dodatku nauczyciele traktują cie ulgowo ! JA mam sie czym martwic bo idę do gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
milenka. C : 16.06.10, 17:32 to nic strasznego . nauczyciele się zmienią i będzie trudniejszy materiał, ale tak bez problemu : ) Odpowiedz Link Zgłoś