kia Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 01.07.10, 00:19 no tak wedlug mnie to jesli chlopak fajnie caluje to az nie chce sie przestac całowanie jest wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Przeczytaj ;) 16.07.10, 22:27 Oczywiście. Normalnie, z języczkiem, muskaniem ust - różnie. To jakoś samo przyjdzie. No wiesz, mój chłopak ma osiemnaście lat, trzeba było się nauczyć Nie wiem... ja mojemu ufałam, wiedział iż to dla mnie nowość i jakoś naprawdę samo poszło. Pamiętaj, nie możesz tak stać i tylko się lizać baw się jego włosami, gładź po policzku, lub dyskretnie złap za rękę. A co do techniki, to banalne. Po prostu... na początek delikatnie cmokaj go w usta, a później jak mu się spodoba to powoli rozchyl wargi ( tylko nie wkładaj na razie do jego ust jęzora ! ) i poczuł jego słodki oddech. Baw się jego i swoimi wargami, przesuń po nich palcem. Jak wasz związek trochę bardziej stanie się wiarygodny, to możesz dawać językiem Ale to później. Im wolniej tym lepiej. Ja już tęsknię za czasami, kiedy bawiłam się na drzewie i ubierałam Barbie Teraz to już zaręczona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
pati10532749 Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 01.07.10, 00:46 ja tez mam 13 lat i jak na razie nie mam zamiaru sie całować,noc hyba ,że trafie na tego z którym mogła bym to zrobić.Mam mnustwo kumpli ale chłopaka nie i jak na razie nie potrzebuje go.A co do tego jak sie całować ,lepiej sie nie uczyć bo jak co do czego dojdzie to i tak ci sie to nie przyda.Tylko więkrza trema. Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 01.07.10, 21:16 nie i dobrze bo nikt na razie nie był tego warty Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri 5 lat starszy ahhh 03.07.10, 21:40 To było dziwne bo nie wiedziałam, że pierwszy pocałunek będzie z osobą o tyle starszą to było dokładnie 3 dni temu Było wspaniale ehh Odpowiedz Link Zgłoś
katiusia12 Buzi buzi 03.07.10, 21:44 Całowałam sie ze dwa lata temu i przyznam było Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 04.07.10, 15:16 nieeeeeeeeeeeee!! może... kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl24 Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 04.07.10, 15:24 noooo mam 12 lat i całowałam się yyy...100000 razy.? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 06.07.10, 20:21 Nie! Mam 12 lat ; / Ale to na pewno wspaniałe uczucie, myślę że mój pierwszy pocałunek będzie z kimś kogo na prawdę bardzo mocno kocham. Ja ide dopiero do szóstej klasy! Jak dla mnie całowanie w podstawówce to śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 08.07.10, 00:57 Tak całowałam się już i mogę przyznać że jest świetnie ;D ;* chłopak z którym chodzę całuje jak marzenie ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzunio97 Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 08.07.10, 08:19 Jej... wy macie po 13 lat i się jeszcze nie całowałyście... Ja też mam 13 lat... a całowałam się już z dwoma chłopakami... Pierwszy raz pocałowałam się (po francusku) mając chyba 7 lat... A potem w szóstej klasie... Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 08.07.10, 08:49 Tak... z moim eks'em. ale i tak ten pocałunek był booskie Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ♥ 08.07.10, 08:57 Heh pewnie No ale za kilka dni mam 16 no i chłopaka, więc... A jak, to musisz sama sobie odpowiedzieć To... wychodzi samo z siebie no i masz jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 08.07.10, 09:01 Czy całowałam się na poważnie ? NIe. Prawdziwe całowanie się jest tylko wtedy,kiedy robią to zakochane w sobie osoby,a nie wtedy kiedy są to nastolatkowie,którzy robią to,żeby się pochwalić kolegom. patti_ Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 24.07.10, 20:55 zgadzam się z koleżanką wyżej . Odpowiedz Link Zgłoś
collins nie. 26.07.10, 12:03 mam dopiero 13 lat, omg. nie jestem jeszcze na to gotowa, cholera dopiero w marcu skończę 14 lat. ;x może za rok, za dwa. co czas przyniesie. nie znalazłam jeszcze tego jedynego, którego bym kochała nad życie, bu. spotkałam samych szczeniaków. ale przecież idę dopiero do gimnazjum, może tam znajdą się osoby inteligentne? na razie mnie to obrzydza. wszyscy robią to dla szpanu, a ja wolę przeżyć swoją pierwszą miłość normalnie, bez stresu, bez jakiegokolwiek szpanu. o to chodzi. c; Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: nie. 25.08.10, 03:16 zgadzam się! ^^ ja co prawda się zakochałam, ale czekam, czekam.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 08.07.10, 09:43 JA tak na wycieczce po 6 kl. rób to naturalnie tak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ ahhh ; cccccc 14.07.10, 19:58 NIE ; c na poważnie to nie . Na dyskotece była chusteczka i była chusteczka na pocałunek w policzek , a że to był początek to nie wiedziałam czy ja mam całować chłopaków w policzek czy oni mnie więc ja całowałam , podszedł śliczny chłopak < już nie wiem czy jestem w nim zakochana czy nie > i on chciał mnie pocałować w policzek ja go i się w usta pocałowaliśmy , a później dawał mi więcej chusteczek jak było na całowanie w usta ... ahhh < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 16.07.10, 10:26 Tak na POWAŻNIE jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 16.07.10, 21:39 tak ale tak jagby nie na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 16.07.10, 21:58 mam 15 lat, całowałam się już wiele razy. bardzo przyjemne uczucie, chyba najfajniejsze jakiego udało mi się doświadczyć. a jak się całować? nie ma to odpowiedzi. to samo przychodzi. trzeba to po prostu czuć. c; Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 16.07.10, 22:02 Tak, ale nie da sie powiedzieć jak sie całowac ;p ja sie nigdy nie zastanawiałam jak itd, to samo sie jakoś umie Odpowiedz Link Zgłoś
fuckingosoulxdd Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 16.07.10, 22:13 tak . a co do tego jak c=się całować , to samo Ci przyjdzie . na początku też mówiłam że nie umiem i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
suoik a da się całować na niby? : > 16.07.10, 22:20 poza tym powiem Ci tak: nawet jakbyś czytała masę artykułów na temat całowania, to myślę, że nie zrobiłabyś tak, jak ci podpowiedzieli. po prostu w takich momentach, jak pierwszy pocałunek, każda dziewczyna, a nawet chłopak robi to 'po swojemu', przynajmniej w wielu przypadkach. po prostu ta chwila jest twoja () i powinna być wyjątkowa, bo co jak co, ale nigdy nie zapomina się tego pierwszego pocałunku. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: Całowałyście się kiedyś ? Na poważnie :P 16.07.10, 22:24 Jak Ci się nudzi to się rozbierz i pilnuj ubrań . ! A nie zakładasz beznadziejne wątki . ! Odpowiedz Link Zgłoś