wonderland 20.06.10, 19:51 Moja przyjaciółka uwielbia japońsko muzykę... doprowadza mnie to do szału...... A wy co o niej myślicie??? Kilka przykładów (ulubione piosenki mojej przyjaciółki): Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonderland Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 20.06.10, 19:51 Piszcie co o tym sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 20.06.10, 21:38 Bardzo, bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 20.06.10, 19:57 japońską . sory za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 20.06.10, 20:02 nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 20.06.10, 20:04 Nie moje klimaty ^^ Ale o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
wiaatr Kocham, ubóstwiam, wielbię. 20.06.10, 20:07 ogólnie kocham całą Japonię, a muzyka japońska jednym słowem jest ZAJEBISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
atate_ . ; 3 20.06.10, 20:16 Wiesz , każdy ma inny gust i nie możesz się wściekać na koleżankę tylko dlatego , że lubi j- music . Ja nie mogę bez tej muzyki żyć , a jakoś moje koleżanki nie mają mi tego za złe ( a naprawdę potrafię gadać o tym godzinami ) . To tak jakby ona nie tolerowała tego , ze jesteś fanką np . Lady Gagi . Po prostu nie zwracaj na to uwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Japońska muzyka. 20.06.10, 21:32 Ja nie słucham, skupiam sie tylko na angielskiej muzyce Nie mam żadnej polskiej, japońskiej, hiszpańskiej i w ogóle żadnej muzyki w innym jęz., niż angielski : ) Może to troszkę dziwne ale kocham angielski metal i angielski rock, w innych językach nie przepadam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ledom Re: . ; 3 21.06.10, 16:18 ja lubię taką muzykę i moje koleżanki nic do mnie nie mają, że tego słucham....o gustach się nie dyskutuje nie możesz mieć tego za złe, że lubi co innego niż ty Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: ;3 20.06.10, 21:35 fajna jest, taka lekka w ogóle japoński jest taki "śpiewny" od czasu do czasu słucham Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 09:17 Uwielbiam. Nie chciałabym mieć przyjaciółki, którą oprowadza do szału mój gust, nawiasem mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 10:29 nie mam o niej żadnego zdania : P Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Jest świetna 21.06.10, 10:53 Strasznie mi przypadła do gustu ^.^ Znaczy nie teraz nie będę ci się rozpisywał o moich ulubionych utworach Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 11:11 szczerze mówiąc nie słyszałam za wiele... bo ogólnie jakoś nie lubię japońskiego... jedyne co to chyba kilka utworów KAT-TUN (ze względu na Kame) Odpowiedz Link Zgłoś
danusia Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 11:41 Japońska muzyka jest tak szerokim pojęciem że nie da się tego po prostu zebrać do jednego worka. Są w niej nurty które uwielbiam ale są i takie ktorych nie znoszę. Słuchałyśmy kiedyś z koleżanką japońskiego hip hopu, ocierałyśmy łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 12:07 Ogólnie jest to całkiem ciekawa odskocznia od tych wszystkich angielskich/polskich piosenek. Choć nie dziwię Ci się, nie do każdego ta muzyka trafia. Jest dosyć specyficzna. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 12:23 Moja przyjaciółka ma bzika na punkcie Japonii, a j-rocka słucha nałogowo. Szczerze powiedziawszy ja nie daje rady słuchać japońskiej muzyki. Po prostu nie jest dla mnie. Jest przeznaczona dla ludzi z niecodziennym gustem i upodobaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
yo0o_ Bardzo Lubie. 21.06.10, 18:23 Słucham nałogowo ale to nie znaczy że nie słucham innej. J-music słucham jak jestem w domu, moje koleżanki nie lubią słuchać ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 . 21.06.10, 18:31 trudno sie do niej przekochać, ale jak sie już pokocha to nad życie Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Co sądzicie o japońskiej muzyce?? 21.06.10, 19:05 Niektóre jrockowe piosenki są fajne. Aczkolwiek nie jest to zdecydowanie mój ulubiony gatunek muzyczny. No i do japońskiej muzyki trzeba przywyknąć. Ja się chyba przez rok z niej naśmiewałam, ale potem nawet mi się niektóre utwory spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo nie wiem. Nigdy nie słuchałam... 21.06.10, 19:08 ... i słuchac nie będę. nie przepadam za Japonią... nie wiem czemu. Koreę S za to bardzo lubię... Odpowiedz Link Zgłoś