frydka Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 18:55 figura jeszcze przejdzie ... ale buzia i tapeta .straszne ./ Odpowiedz Link Zgłoś
team_jonas Re: Modelka z allegro. 26.08.10, 15:53 PUSTA FESTYNIARA. to moje pierwsze wrażenie , ale nie znam jej na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Plastic. 21.06.10, 19:12 Sztuczne cycki, tlenione włosy, solara[znając życie], w tyłku może też ma implanty xD. Typowa laska na jedną noc Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Plastic isn't fantastic ;) 09.08.10, 23:51 Jako kompletnie uzależniona od allegro, mogę powiedzieć, że cokolwiek widzę na tej modelce jest słabej jakości i nie zbyt ładne. Takie typowo lalusiowate ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_33 Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 19:18 To nie modelka,to jakaś barbie. A fotoshop z daleka widać. Modelka musi mieć "to coś", a nie wyglądać jak barbie w wersji maxi. A jak widać reklamuje ubrania damskie, to po co wzieli taką hmmm... no nie mogę jej nazwać kobietą no ale.. to po co ja wzięli jak nam, kobietom się wymiotować na widok czegoś takiego chce?? Ona robi karierę na allegro ale na wybiegu by nie wystąpiła bo nie ma "tego czegoś". Jak byłam na pokazach mody u mamy to były o wieeele ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: Modelka z allegro. 06.08.10, 20:38 Wygląda jak lalka barbi Ma tone makijażu na sobie i wygląda ochydnie <blee> Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 19:21 jest śliczna! ma bardzo ładną twarz a to w naszych czasach jest rzadkie gdy się nie ma makijażu - a ona ma tylko szminkę! ależ ma piękny odcień skóry! zapewne mieszka na hawajach... zazdroszczę.... farciara... Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 19:22 Wygląda SZTUCZNIE ,JAK MANEKIN i JAK LALKA BARBI Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk O w dupe.. ! ;\ 21.06.10, 19:22 wygląda jakby była sztuczna.. ;| o bleee.;P Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 19:23 tragedia jakaś O.O wyglada jak żywa reklama photoschopa.. taka ilość tapety.. masakra.. jest brzydka.. aż mnie mdli na jej widok... ohh.. już nie jestem głodna -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rose Nie znam, aczkolwiek wyglada okropnie!!!! :/ 21.06.10, 19:25 100% wytapetowana lala, która nadaję się by stać przy latarni Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Nie znam, aczkolwiek wyglada okropnie!!!! :/ 27.06.10, 12:39 hahahahah . :q Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Nie znam, aczkolwiek wyglada okropnie!!!! :/ 20.07.10, 14:28 Jest strasznie sztuczna : -ma tapete na ryju - chodzi na solarke - wygląda jak barbie Jak ją zobaczyłam aż mi się odechciało robić makijaż xD . Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 19:25 za dużo solarium ? omg , aż mnie razi , nie moge sie patrzyć na taką pokrakę Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 TYLKO Jedno ; plastik 21.06.10, 19:29 nie wiem jak mozna stac sie 'czymś takim " .... fuu . Solara , farba do wlosow i wychodzi takie cos . Figure ma świetnąale reszta ... zeszzpesona jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Ona jest sztuczna i zretuszowana 21.06.10, 19:44 PHOTOSHOP I TYLE !!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.10, 19:47 Ja wiem ! Ja wiem ! To manekin . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 20:14 O bosh, myślałam że to manekin. Więcej tapety to już nie mogli jej nawalic Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Modelka z allegro. 21.06.10, 20:17 no juz duzo razy ją widzialam . ale akurat nie na allegro tylko innej stronie z ciuchami . ladna dziewczyna i zgrabna tylko za bardzo sztuczna . no ale w koncu modelka .. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: .! 21.06.10, 20:18 o żal. ile tam tapety i tego wszystkiego. haha ;d chciałabym ją zobaczyć bez makijażu. xdd pewnie bym piszczała ze strachu. ;d Odpowiedz Link Zgłoś