marti672 21.06.10, 19:03 Mam piegi na nosie i baaaardzo ale to bardzo chciałabym się ich pozbyc macie jakies sposoby lub porady?? proszę piszcie i nie usuwajcie tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:01 aaa właśnie ewentualnie tona pudru i podkładu może pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 PomóŻcie. To po pierwsze. 21.06.10, 21:05 Po drugie - nie wiem. Myślę, że piegi ma się od urodzenia, mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaaaa4 Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:08 Słyszałam kiedyś o maseczce z ogórków . Ale nie wiem czy poomaga , Sama też mam piegi na nosie , i też chciałabym się ich pozbyć . Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:11 Nie bozbywaj się ich, piegi dodają słodkości , uroku ^^ Ja nie mam.... A jeżeli tak bardzo chcesz, to moja kumpela miałą kiedyś na całej twarzy, zaczęła używać jakiegoś tam kremu i jej znikło... nie wiem, no może idź do kosmetyczki, napewno bedzie wiedziała wiecej od nas. c : Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:09 tona pudru. nie wiem, może można operacyjnie ; 3 A po za tym to pisze się pomóżcie a nie pomórzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
il_whatever Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:13 marti672 napisał(a): > Mam piegi na nosie i baaaardzo ale to bardzo chciałabym się ich pozbyc > > > > macie jakies sposoby lub porady?? proszę piszcie i nie > usuwajcie tego wątku Piegi mają swój urok wiec je zostaw Za to w ortografi widac potrzebujesz wiecej pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Piegi - Pomóżcie..!! 21.06.10, 21:13 a chciałam sobie domalować kiedyś c: Odpowiedz Link Zgłoś
cekolada Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:14 Oj piegi są bardzo bardzo ładne, ja tez mam piegi i mi z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:15 Miałam atak piegów w zeszłym roku! ; D (Ja ta to nazywałam, nie było ich dużo..) Jaki to był stres.. Setki przeszukanych stron na temat usuwania piegów.. Maseczki z ogórków.. i inne duperele. Pamiętam że pomogła mi maseczka z cytryny.. .. ale tylko na chwile. Piegi powróciły z większa siłą.. Kiedy w końcu zaczęłam się do nich przyzwyczajać.. .. zaczęły znikać..c; Nie mam nic.. Rada? Polub je.. Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:15 ależ twarz bez piegów jest jak niebo bez gwiazd! Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco pomóŻcie, a co do piegów.. 21.06.10, 21:18 .. jak dla mnie, są urocze Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Piegi - Pomórzcie...!! 21.06.10, 21:23 nie da się jedynie jakieś kremy ale tylko ich nie będzie widać a po pewnym czasie wrucą ja mam piegi i się ciesze ale nie na nosie tylko na policzkach pod oczami Odpowiedz Link Zgłoś
deviiil Re: Piegi - Pomórzcie...!! 01.07.10, 20:56 Też mam piegi. Ale dlaczego chcesz się ich pozbyć.. z kim nie rozmawiam na ten temat, to uważa, że dodają wiele uroku ;D Ale zauważyłam, że z wiekiem mam ich coraz mniej.. Może u Ciebie też tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Piegi - Pomórzcie...!! 01.07.10, 21:54 Ja tez mam niestety piegi których nie nawidzę ... chociaz wszyscy mi mowią ze dodają mi uroku i bla bla bla...aż sie sluchac nie chce może niektórym dodaja tego uroku ale mi napewno nie.;'( od zawsze chciałam się ich pozbyc stosowałam masy rożnych maseczek i nic...ostatnio dowiedziałam się że można je usunąc laserem wiec nie jest najgorzej wiec nie ma sie co przejmowac jakas nadzieja jest Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 piegi od słońca :( 01.07.10, 22:01 Mi po opalaniu ostatnio wyskoczyły Chciałam sobie ładnie opalić twarz a tu taka niespodzianka... Mam nadzieje że więcej ich nie wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 TUU 02.07.10, 00:23 ja ide na laserowe wybielanie : ) bo mam pełno piegów na twarzy, Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: Piegi - Pomórzcie...!! 02.07.10, 00:33 Ja bym chciała mieć takie leciutkie piegi koło nosa i toche na nosie, ale nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś