klapka_ 23.06.10, 00:23 Czy już wiadomo kto zagra z Polskich wykonawców na Coke Life Music Festival ? Muszę wiedzieć.To bardzo ważne bo moi rodzice uwielbiają polskich piosenkarzy i wtedy będę miała jak pojechać? wiecie może kto będzie z PL ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valhalla Re: Polscy wykonawcy na CLMF 23.06.10, 01:12 ponoć zespół Irena, tak jest podane na last.fm Odpowiedz Link Zgłoś
ploszka Muse 24.06.10, 12:01 Mi do szczęścia wystarcza włącznie MUSE na Coke'u, aczkolwiek denerwuje mnie sytuacja, że ciągle tak mało artystów ogłoszono na tegoroczny Coke, z Polski póki co nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Polscy wykonawcy na CLMF 29.07.10, 12:34 dobra odświeżamy temat. bo niedawno pojawiły się kolejne informacje. pewnie już wiesz kto będzie, ale i tak napiszę polscy: Mosqitoo Eldo Muchy Plastic VS. Pono i Sokół Irena CF 98 Rotten Bark zagraniczni to co każdy wie: The Chemical Brothers 30 Seconds To Mars N.E.R.D Muse Panic! At The Disco The Big Pink teraz jeszcze tylko trzeba czekać aż ogłoszą cały program Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Polscy wykonawcy na CLMF 29.07.10, 12:36 oboże, big pink? to ja o czymś nie wiem? *idzie googlować* Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ hahahahah, 29.07.10, 12:38 kiedy oni to ogłosili lol, niedoinformowana jednak jestem. ale omgggggg, to jest najlepszy lineup dotychczas chyba. i w życiu nie pomyślałabym, że ściągną the big pink. XD <3 Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Polscy wykonawcy na CLMF 29.07.10, 12:59 kurde, już się cieszyłam z P!ATD a oni drugiego dnia będą z The Big Pink Odpowiedz Link Zgłoś