chipsxd 25.06.10, 23:08 Znacie może jakieś horrory? Bo ja już oglądnęłam ich strasznie dużo i nie mam co oglądać Najlepiej jakieś o zombie ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_day_love Re: Horrory ... 26.06.10, 00:20 Hm pewnie te, które Ci polecę już oglądałaś, ale mimo to wypiszę je: -Lustra -Ciśnienie -Egzorcyzmy Emily Rose -The Ring -Nienarodzony Hm.... Resztę tytułów zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
patka979 Re: Horrory ... 26.06.10, 00:29 O boże ty nie wiesz co oglądać! wow ja nie mogę oglądać horrorów bo potem mam 'tyga' i się boje powiem szczerze kiedyś oglądałam takiego horrora z kumpelą i do dzisiaj się jeszcze boimy Odpowiedz Link Zgłoś
newcullen Re: Horrory ... 27.06.10, 21:34 Hannah Montana The Movie to dopiero horror bałam się oglądać nawet trailerów Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu REC i REC2 ;D 29.06.10, 00:34 Mi się osobiście b. podobają hiszpańskie horrory Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Horrory ... 26.06.10, 19:35 to już setny wątek na temat horrorów ;| Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Horrory ... 27.06.10, 21:30 Nienawidzę horrorów i nie znam żadnych Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Horrory ... 27.06.10, 21:32 The Ring jest fajny. I jeszcze taki jeden... zapomniałam tytułu, jak mi się przypomni to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Paranormal Activity . <3 . Uwielbiam ten film.+... 27.06.10, 21:38 - Lustra - Piatek 13-tego - Egzorcyzmy Emilly Rose - Egzorcysta . . . nie pamietam . ;d . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Horrory ... 27.06.10, 21:35 Polecam Smakosza, Wzgórza Mają Oczy ,Hostels ,Ring. (: Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Horrory ... 27.06.10, 21:37 ja się zawsze boję po horrorach xD ale polecam ci 3 filmy z serii pt. Duch . i jeszcze Klucz do Koszmaru . =) Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 PATRZ TU!!! Brr... 27.06.10, 21:39 Nienarodzony- obejrzałam w całości i żałowałam bo nie spałąm przez ok. 3 miesiące. Shutter Widmo ale tajlandzkie- oglądałam zza dłoni koleżanki a i tak (sorry za wyrażenie) ale sra.łam po gaciach. Martwa Cisza- wszytskie lalki idą do śmieci, chyba że nie chcesz spać do końca życia. Oczywiście THE RING, TRZYNAŚCIE DUCHÓW i REC- warto obejrzeć, no i SIEROCINIEC Odpowiedz Link Zgłoś
mmmchm Re: Horrory ... 27.06.10, 21:50 nie wiem może oglądałas,ale napisze ci wszystkie , króre oglądałam 1.piła 2.droga bez powrotu 3.eden lake 3.Koszmar z ulicy wiązów 4.lady blood 5.triangle ,ale to raczej thiler 6.wzgórza mają oczy 7.najscie 8. przesilenie 9.ring 10.rec 11.puls 12.oszukac przeznaczenie 13.opętani 14.silen hill 14.nienasycony 15.krzesło djabła 16.wizje 17.dom woskowych ciał 18.zemsta po smierci 19.dzieci kukurydzy To wszystko pa Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Horrory ... 27.06.10, 21:51 ooj duzo . hotel smierci . prawo zemsty . droga bez powrotu. hostel hostel 2 pełno ich jest.. ;p nienarodzony itp. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Horrory ... 27.06.10, 21:52 Dom na przeklętym wzgórzu , hallowen , koszmar minionego lata,basen . więcej nie pamiętam. ale myślę że jakbyś wpisała w google to byś miała w cholerę tych horrorów. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Horrory ... 27.06.10, 21:54 Nienarodzony, The Ring, Oszukać Przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Sierota!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.10, 21:54 Polecam super super ! Sierota jest ekstra ! Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Ha... 27.06.10, 21:56 Hanna Montana - mówię Ci! Nie zaśniesz przez miesiąc A tak to oczywiście Paranormal Activity, Zejście, Widmo, Lęk, Silent Hill, Egzorcyzmy Emily Rose, Lśnienie, Rec, Lustra, Wzgórza mają oczy, Nieodebrane połączenie. A o zombie sobie nie przypominam. Może Lesbian Vampire Killers będzie w tym stylu, choć osobiście nie widziałam. Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: Ha... 30.06.10, 22:33 delicious napisał(a): > Hanna Montana - mówię Ci! Nie zaśniesz przez miesiąc > A tak to oczywiście Paranormal Activity, Zejście, Widmo, Lęk, Silent Hill, > Egzorcyzmy Emily Rose, Lśnienie, Rec, Lustra, Wzgórza mają oczy, Nieodebrane > połączenie. A o zombie sobie nie przypominam. Może Lesbian Vampire Killers > będzie w tym stylu, choć osobiście nie widziałam. Miłego oglądania Egzorcyzmy Emily Rose ? Hahahahah to niezła komedia !! Jesli chcesz się uśmiać to polecam ,a le straszny to wgl nie jest . ja z koleżankami oglądałam i miałyśmy niezły ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Horrory ... 27.06.10, 22:01 the ring obowiązkowo,a poza tym:zakonnica,piła,rec,silent hill,sierociniec,straszny film,oko,sisters,oszukac przeznaczenie,szósty zmysł,laleczka chucky,egzorcysta,nocny pociąg z mięsem,nienarodzony,boogeyman,klątwa,lustra,egzorcyzmy emily rose,hostel,wzgórza mają oczy,teksańska masakra piłą mechaniczną,sadysta i naprawdę wiele,wiele innych!zajebistych horrorów jest mnóstwo,a ja wymieniłam ci zaledwie kilka,te które na tą chwilę sobie przypominam.chyba za dużo ich oglądałam,moja głowa już tego nie mieści ps.a jeżeli zależy ci na tym,żeby ostro się bać to jeszcze hsm123 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
castiela Re: Horrory ... 29.06.10, 00:03 Nie o zombie, ale genialny: Lśnienie na podstawie powieści Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
niejednoznaczna "Z archiwum X" 30.06.10, 22:40 To serial i w pierwszych sezonach są słabe efekty specjalne, ale fabuła jest genialna (oczywiście zdarzają się słabe odcinki). Odpowiedz Link Zgłoś