kamusia99 26.06.10, 20:59 potrzebuje nowego stanika bo z jednego już wyrosłam a drugi robi się mały i wyjeżdżam nad morze nie długo i potrzebuje nowych jak powiedzieć mamie w ogóle nie może mi to przejść przez gardło kociakiii pomocy pierwszy stanik kupiła mama mi sama więc nie miałam tego problemu... pomocy nie usuwajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seneka4 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:01 ale to nic złego przecież . nie wstydź sie własnej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Nowy stanik ;/ 27.06.10, 13:18 powiedz normalnie to nic strasznego,albo idz sama do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:04 Naprawdę wstydzisz się własną matkę poprosić o stanik? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:31 Ty się boisz ??? Pamiętaj że twoja mama to reż kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:38 Przecież to twoja mama.Czego się wstydzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:04 Nie wstydź się. To nie jest nic złego. To nie będzie żaden problem dla twojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
zel_ka Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:06 nie wstydź się...powiedz jej to poprostuu Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady ; dd 26.06.10, 21:04 powiedz normalnie mamie,przecież to nic wstydliwego : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:05 ty jakas chora jestes czy co? kupowanie stanika to normalna rzecz i przede wszystkim to sprawa kobieca, wiec normalne, ze stanika potrzebujesz. ja podchodze do mamy i normalnie mowie: mamo, czerwony stanik jest juz mi za maly, a niedlugo jedziemy nad morze i bym wtedy potrzebowala jakis nowych bo wiesz, tamte moje to niezbyt wygladaja. i co za filozofia? twoja mama na pewno zrozumie, bo to rzecz normalna i sadze, ze pomoze ci tez wybrac odpowiedni. musisz chyba jeszcze dojrzec do roznych spraw, skoro nie umiesz nawet spytac o stanik Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:11 Ale masz problemy ... Idziesz i mówisz.. Nic prostrzego ! Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:12 matko jedyna :d własnej mamy się wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:26 idziesz i gadasz-mamo chce nowy cyckonosz bo ze starego wyrosłam;p jestem normalnie genialna albo genialnie głupia ale dziewczyno to jest proste... Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Nowy stanik ;/ 26.06.10, 21:27 mówisz do mamy: "mamo, potrzebuję nowy stanik, kupisz?" prościej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
star_150 ... 26.06.10, 21:31 czy kupowanie stanika to taki wstydliwy incydent? poprostu prosisz mamę o nowy stanik bo tamtego już wyrosłaś. nic w tym trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ normalnie . 26.06.10, 21:34 'wyrosłam z jednego , potrzebuję nowego /drugiego' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Przełam się. 26.06.10, 21:39 Wiem, że możesz się wstydzić, czy coś, ale musisz po prostu to powiedzieć, to przeciez normalne . Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten. ? 26.06.10, 22:19 Boisz się powiedzieć mamie, a nie boisz się napisać tego na forum? Idzie się do mamy i mówi : Mamo, potrzebuję nowego stanika. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:21 Czy to jest naprawdę aż tak wstydliwy temat? Przecież to Twoja mama. Nie rozumiem czego Ty się wstydzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
shine_ Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:36 podchodzisz do mamy i mówisz: Mamo potrzebuje nowego biustonosza. Przecież mama Cię nie wyśmieje ani nic. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:28 Rozumiem Cie i to bardzo dobrze Jak byłam młodsza też miałam ten problem . Wstydziłam się poprosić mamę o stanik jak te które miałam były już za małe. Wiem, to brzmi śmiesznie bo przecież jak można się wstydzić poprosić własnej mamy no ale niestety tak bywa . A Ty musisz się w końcu przełamać i powiedzieć mamie prosto z mostu, że potrzebujesz nowego stanika . Powodzenia ; * Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:31 no niee. nie wiedziałam że dla kogoś to może stanowic problem, ale dobra. na luzie idziesz do mamy i mówisz: mamo, kup mi stanik xd. i już. albo poproś o kase i sama se kup. bosz , ludzie to mają kłopoty xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:33 ja nie miałam takich problemów. jak byłam młodsza, to rodzicielka sama się mnie pytała o to, czy mi nie potrzeba nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa_x3 Kochana ! ;* 26.06.10, 22:33 nie wstydź się !! po prostu podejdz do swojej mamy z tamtym stanikiem i powiedz jej , że myślisz że jest już na ciebie za mały... a jak nie skuma , to powiedz wprost że chcesz żeby mama ci pomogła w wyborze nowego stanika ! jeżeli sie tak bardzo wstydzisz , to poproś żeby pojechała z tobą do sklepu . i weź jakiś obnojętnie jaki stanik do ręki. zacznij je oglądac, zastanawiac sie. jak sie spyta , odpowiedz. powodzonka , to nic trudnego , ani nic wstydliwego !! Odpowiedz Link Zgłoś
patina_13 Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:35 - mamo , muszę kupić stanik bo te już małe się zrobiły pójdziesz ze mną ? aż tak trudno ? ;facepalm; Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:35 możesz spróbować w sklepie, na stoisku z bielizną. wybierz jakiś model i powiedz mamie, że chciałabyś go dostać/kupić. to naprawdę żaden wstyd. albo dopisz go na listę zakupów, którą Twoja mama zabiera ze sobą do sklepu. wciśnij gdzieś między ziemniaki, a marchewkę Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo może dla niej to jest problem! 26.06.10, 22:37 Podczas zakupów, powiedz mamie że musisz kupic sobie nowy stanik. O ile sama się nie zapyta. Nie krępuj się. Mamy nie musisz. Ona najbardziej Cię rozumie. Wkońcu to ona Cię nosiła 9 mięsięcy w brzuchu, a później zarywała nocki.... Naprawdę. Nie masz się czego bac. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Nowy stanik ;/ 26.06.10, 22:38 powiedz to mamie, przecież Cię nie ugryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 haha 26.06.10, 22:43 dzieci idźcie z forum błagam . O czym ty wgl piszesz ? wstydzisz się mamie powiedzieć ze potrzebujesz stanika ? Masz tylko dwa staniki ?! tragedia ? Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 yyy no daruj 26.06.10, 22:45 ale to chyba twoja mam nie? czego się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_klaudia Re: yyy no daruj 28.06.10, 17:41 dagas95 napisał(a): > > ale to chyba twoja mam nie? > czego się wstydzić? żal mi cię. Odpowiedz Link Zgłoś
tacogokocha Jeny! 26.06.10, 22:50 Ale masz problem. Boisz się poprosić o stanik własną matkę.!? Łał.Bez urazy ale troszkę to dziwne O.o Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 weź się w garść! 27.06.10, 13:15 idź do mamy powiedz żeby ci kupiła stanik bo ten już za mały i git. albo sama jeźdź do sklepu i niech ci da tylko kase i sobie sama kup! meega xd Odpowiedz Link Zgłoś