kc_m 26.06.10, 23:05 Czy śmierdzicie jak sie spocicie ? wiem to glupie ale ja jak sie spoce to smierdze strasznie Chcem wiedziec czy tylko ja jedna tak mam . Piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klucha2 Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:09 Powiem ci tyle. To trochę niesmaczny temat, ale rozumiem, że masz z tym problem. Akurat ja nie śmierdzę, kiedy się pocę. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:17 mam taki sam problem i nie jest to miłe ale używam antyperspiranty i jakoś daje sobie z tym rade powinnaś kupić sobie jakiś dobry antyperspirant wkulce i taki normalny w dezydorancie i używać tego przed każdym wyjściem mam nadzieje że chociaż troche pomogłam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:25 ja tak na szczęście nie mam , moja koleżanka strasznie śmierdzi po W-f , normalnie nie mogę wytrzymać nam kiedyś pani na WDŻ mówiła, że jeśli ma się z tym problem to do dermatologa. on przepisze jakieś kremy, i śmród się chyba zredukuje. nie wiem, bo ja nie mam takiego problemu . aha trochę niesmaczny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 21:23 Ja mam tak tylko jesień zima a później już nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 21:36 Ten temat jest fuuu ! i nie , nie śmierdzę !! Grunt to antyperspirant koieto @ Odpowiedz Link Zgłoś
gienia_ Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:11 Na pewno czujesz się z tym niekomfortowo, wpółczuje. ;* Ja na szczęście tak nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:13 Istnieje coś takiego jak dezodorant. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 Re: e? 26.06.10, 23:16 boże, dezodorantów nie używasz? to chyba czas, co? normalne, u mnie nie, bo się przed tym zabezpieczam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:16 nie, wyrosłam już z tego c; Odpowiedz Link Zgłoś
selenax3 Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:17 Nie, nigdy mi się nie zdarzyło, pewnie dlatego, że mam dobry antyperspirant i myję się mydłem pod pachami codziennie rano i wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:20 z reguły pot śmierdzi ;d ja już przeszłam czas strasznego pocenia się, to była masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:24 hmm... chyba nie. używam dezodorantów i raczej nie pocę się jakoś bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 26.06.10, 23:29 ja dzięki Bogu-nie.Ale spoko, zawsze są antyperspirantyI może częstszy prysznic załatwi sprawę-tzn nie żeby cię obrażała czy coś, bo na pewno nie myjesz się raz na tydzien tylko codziennie ale jesli masz taki problem to może to coś by pomogo-choć z drugiej strony zbyt częste mycie nie jest też dobre...może za obficie się pocisz?Mogłabyś ewentualnie skonsultowac to ostatnie z dermatologiem Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 10:17 kiedy się pocisz wytwarzają się bakterie więc to normalne że śmierdzi. (niektórzy bardziej, inny mniej). używaj antyperspirantów, a jeśli one nie pomagają to w aptece jest 'etiaxil'. (: Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 10:55 czasem, zależy. i tak i tak mi to przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Pot. Jedno pytanie. 27.06.10, 11:16 na umyte ciało użyj antyperspirantu. takim sposobem pozbędziesz się brzydkiego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
edziu Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 14:36 jak sie spoce to tlyko mocniej pachne dezodorantem.... Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 14:40 Pot zawsze śmierdzi ! Taki już jest jego naturalny zapach, ale zneutralizować możemy go antyprespirantami różnego rodzaju, bo sama woda z mydłem nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 15:52 akurat tak się składa, że pot nie ma zapachu. (: za to po zetknięciu z bakteriami zaczyna brzydko pachnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 21:17 Oprócz wf,u nie dopuszczam do 'śmierdzenia'. dezodorant, mycie się i po sprawie ; -) Odpowiedz Link Zgłoś
66nessimeni66 Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 21:25 naszczescie nie smierdze. ogolnie podczas wysilku nie poce sie zbyt duzo ale sie nie martw znam duzo ludzi z takim problemem. Nic przyjemnego ale da sie zyc Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 21:32 rzadko sie wgl poce, bo używam czegoś takiego jak dezodorant -.- ale jak już mi się zdarzy to i tak nie śmierdze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 22:16 nie nie tylko ty do mnie nawet baba od wf podeszla i mowi do mnie że powinnam zmienaiac bluzeczki do to chormony mam takie i one brzydki zapach wydzielaja i dlatego musze stosowac prespiranty anty potowe i wgl .a wiec witaj w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil -,- 27.06.10, 22:17 Wiekszośc śmierdzi, jak jest spocony Dlatego używam antyperspirantów Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: -,- 27.06.10, 22:19 rano i po wuefie , używam antyprespirantu. a potem, każdy śmierdzi ;d ( chyba że używa antyp. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kosteczka ... 27.06.10, 22:19 okres dojrzewania kochana! Niektórzy śmierdzą bardziej niektórzy mniej. to minie, ja osobiście hmm... po mnie nie czuć jakoś tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 27.06.10, 23:16 Nie nie nie ! nie smierdze. Chyba ze po wf jak jest zbyt duzy wysilek i wgl to czasem ! Odpowiedz Link Zgłoś
owad no,każdy tak ma-,- 27.06.10, 23:18 a co ty myślałaś? używaj dobrych antyperspirantów,bierz ze sobą chusteczki nawilżane(są specjalne w Rossmanie). Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla ja nie śmierdze XD 27.06.10, 23:24 ale trzeba mieć dobry antyperspirant a tak wgl to za razem ktoś mi powie co znaczy to - ,- Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek . 28.06.10, 09:22 Używam antypespirantu, więc w ogóle się nie pocę. Pot zawsze śmierdzi, bo są w nim bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Pot :( ---- jedno pytanie ;[ 01.07.10, 23:38 A ja nie śmierdze! xD Używam odpowiednich dezodorantów. Odpowiedz Link Zgłoś