bellacullenx Re: Cmentarze .. 29.06.10, 16:16 Często przychodzę na cmentarz.. bo jestem tam sama pośród wysokich klonów i wiecznej mgły. Przysiadam na murku i piszę pamiętnik, trochę jak Elena z PW Jakoś dziwnie przypomina mi się wtedy scena z Remember Me w której Robert piszę do Michaela .. `Michael, Caroline asked me what would I say if I knew you could hear me. I said: "I do know. I love you. God, I miss you, and I forgive you". bcx Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: Cmentarze .. 18.07.10, 15:04 Czasem chodzę , mogę tam w spokoju pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Cmentarze .. 29.06.10, 16:17 uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi i ze znajomymi,lecz czasami wolę też być sama. jeżdżę na rowerze do takiej wioski,niedaleko cmentarza jest taka polanka,ogółem lepiej się tam czuję.mogę tam pomyśleć,poczytać jakąś książkę. niedługo się przeprowadzam i niedaleko mnie jest staw. bd miała co robić Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 16:26 Nie napawają mnie optymizmem. Na cmentarz chodzę wtedy, kiedy chcę "spotkać się" z dziadkami, posiedzieć, podlać kwiaty. Nie zagłębiam się tak w to, cmentarze absolutnie nie dają mi poczucia bezpieczeństwa ani spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 16:43 Nie nawidze cmentarzy ... to jest miejsce które mówi o tym, że zmarłych nie ma niecierpie cmentarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: Cmentarze .. 29.06.10, 16:45 cmentarz na pewno nie dałby mi spokoju ;pp dziwne. relaksuję się na łące pełnej kwiatów, bzyczących owadów, zasnutej lekkim wiatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. . 29.06.10, 17:01 nie lubię cmentarzy. nie czuję się tam swobodnie - wręcz przeciwnie. a jak mam iść sama to już w ogóle. cóż, tchórz ze mnie, nie oszukujmy się. : > moje miejsce? nie posiadam takiego. może jedynie huśtawka na tyłach ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:05 Lubię takie miejsca, w których jestem sama, ale w pobliżu mnie nie ma żadnych cmentarzy... Ale lubię chodzić na spacery ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:10 Lubię, jeżeli można tak nazwać chodzenie w to miejsce. ale tylko w Dniu Wszystkich Świętych. ta atmosfera mi się podoba. a tak to nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:11 nie chodzę na cmentarze żeby pomyśleć wole las lub łąkę Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:13 zależy jak jest zimno,mało ludzi to lubię chodzić ale jak świeci mocno słońce czy dużo ludzi to nie cierpię czuje się na maksa zrelaksowana gdy nie ma nikogo w domu mogę włączyć głośno muzykę i robić co mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Nie lubię cmentarzy.Siedzenie na kompie relaksuje. 29.06.10, 17:15 hahhaha . nie przepadam za cmentarzami . za to gdy siedzę przy kompie zażywam relaxu . xD .' Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:22 Uwielbiam Cmentarze xd. Na nich jest tak strasznie xd buuu ;D lubię po nich chodzić ale zazwyczaj z kumpelą (; Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka20 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:52 Ja lubię chodzić na cmentarze,a najbardziej wieczorem na Wszystkich Świętych.Wtedy tak ładnie jest oświetlony milionami lampek! Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:56 Lubię chodzić na cmentarze, ale jakby miało to się zdarzyć w nocy i byłabym sama to bym się chyba posrała ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 17:59 Najlepiej się czuję, gdy słucham muzyki, otwiera się mój 2 świat.. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 18:51 Czy ja dobrze zrozumiałam? Czujesz się zrelaksowana na.... cmentarzu? Wśród trupów? Wybacz, ale nie bardzo wiem co mam na to odpowiedzieć. Bo jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 18:51 Ja mieszkam niedaleko cmentarza Ale nie boję się, jak z kimś idę. Sama bym się bała Odpowiedz Link Zgłoś
julia22218 Re: Cmentarze .. 29.06.10, 21:22 ja tez b. lubie chodzic na cmentarze daje mi to uczucie spokoju i moge przemyslec tam pare roznych rzeczy na spokojnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan Re: Cmentarze .. 29.06.10, 23:42 No lubie btw moje kumpele kiedys zrobily ' impreze na cmenatrzu ' . puszczaly glosno muze z telefonu, tanczyly, palily hehehe xD Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Cmentarze .. 29.06.10, 23:46 takim miejscem jest parapet mojego okna. otwieram je na szeroko, siadam i jestem w innym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
domina_wampi_xd Re: Cmentarze .. 30.06.10, 00:11 Uwielbiam jeździć na cmentarz... Takk, najlepiej jest jak nie ma wielu osób. Zawsze gdy jestem lubię posiedzieć przy moim dziadku... Wtedy czuję się jakby był bardzo blisko mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
elisys Re: Cmentarze .. 30.06.10, 00:18 nie lubię chodzić na cmentarz. Przekraczając jego mury zaczynam płakać. Patrząc na nagrobki, daty, smutne zdjęcia dopada mnie nagła gorycz i smutek. Nie jest to moje ukochane miejsce, ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Cmentarze .. 01.07.10, 14:58 niektóre cmentarze naprawde mają dużo uroku ! (np. byłam w takim 1, w Angli. były tam b. stare groby, obok był śliczny, mały kościułek. były ładne żółte żonkile, a tam, groby mają coś w sobie). Odpowiedz Link Zgłoś