koteczek1243 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:12 Fajnie...Lubie Go... < < < Antyfani co wy macie doniego . ?? Odpowiedz Link Zgłoś
billqme Dziewczyny. 02.07.10, 11:18 tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour Na tej stronce głosujcie na Izrael. Chociaż jak by przyjechał do polski, byłoby kogo walić pomidorami i jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess @bilqme 02.07.10, 12:28 Ok, hahah xd Antyfani zbieramy się i głosujemy na IZRAEL ! Odpowiedz Link Zgłoś
dark_heart Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:20 mnie to obojętne . . I tak nie pójdę a fanki będą miały frajdę . Niech zobaczą xd Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkama Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:20 Żal mi was wszystkich to znaczy tylko anty fanów Bebera poco kurw. wchodzicie na takie fora o Biberku i go wyzywacie skoro tacy mądrzy jesteście w pyskach jestem ciekawa jak wy byście zaśpiewali on ma honor bo olewa wasze głupie ploty i wyzwiska,ale każdy wie ze anty fani piszą o nim takie głupoty bo są zazdrośni bo wiedzą na przykład że ma powodzenie u dziewczyn a panny które go wyzywają to zwykłe szmaty piszcie co chcecie mnie to motywuje do tego by wam lecieć bo tylko świnie wypisują takie świństwa no kogoś kogo nie znają!!!!!!!!!. DO NOGI PSY. Odpowiedz Link Zgłoś
stephaniefanka Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:20 Też za nim nie przepadam... No ale jego fani byli by zachwyceni , także jest mi to obojętne Niech sobie przyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Ku ... 02.07.10, 11:23 WY TEŻ WCHODZICIE W WĄTKI PRZEZNACZONE GWIAZDOM, KTÓRYCH NIE LUBICIE ! PISZECIE TAKIE SAME DUREŃSTWA JAK MY TUTAJ ! ! ! I KURWA PRZESTAŃCIE SIĘ CZEPIAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Ku ... 02.07.10, 11:23 Każdy ma własne zdanie ! Nie zabronicie mi si tu wypowiadać ! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_1985 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:22 Żal... mam nadzieję że nie do Krakowa, ale po co przyjeżdża jak w Polsce ma chyba więcej antyfanów niż fanów ale dobra niech sobie przyjeżdża i tak nie pójdę na jego koncert. A czy ktoś wie czy będzie koncert Ashley Tisdale w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkarolciiaxxx Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:39 co nie którzy z waz powinni się ogarnąc ! jesteście żałośni ! Jeśli go naprawdę tak bardzo nie nawidzicie to poco wchodzicie na portale gdzie jest co kolwiek o nim ! pozatym on nawet tego nie przeczyta a nawet gdyby przeczytał( w co wątpię ) to będzie miał to głęboko w tyłku ! wyzywacie go , a nawet nie macie odwagi ukazac swojej prawdziwej twarzy tylko avaraty jakiś gwiazd , wiecie czemu ? bo doskonale wiecie że jesteście gorsi !! Nie mówię że ja jestem wielką fanką jego bo to nie prawda lubię jego piosenki niektóre i sądze że ma łany głos ale go nie nienawidzę ani nie kocham bo go nie znam osobiscie zanm go tylko z tej str z jakiego go robią kolorowe pismaki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaod55 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:42 Tak !!! Pojadę na jego koncert ! kocham go ! haha a antyfani teraz sie wkurzają haha! dobrrze wam tak ! <loooof Justinku> Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 @najli 02.07.10, 11:53 Ze mną się zgadzasz ? Dobre z tym nauczycielem od niemca haha xDD Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:54 ehh.. ale się ciesze tylko na niego czekać z jajkami Odpowiedz Link Zgłoś
devilisch Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 11:56 ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL on jest okropny, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ lol, dlaczego szkoda Ci anty fanów? 02.07.10, 12:17 jestem tak szczęśliwa, że aż...chyba kupię sobie popcorn i wybiorę się na koncert, którego nie będzie. dorzucę jeszcze colę light, wezmę ze sobą znajomą, kocyk i mp4. pójdziemy na plac, na którym ma się odbyć domniemany koncert, rozłożymy kocyk, usiądziemy na tyłkach i włączymy na głos piosenkę Biebera z mp4. może jakiś jego fan pomyli go ze mną i zapragnie fotki ze swoim idolem. z później będę na demotach, słitaśnej stronie, jaką jest n- k i na kocie, oczywiście. to mój niecny plan! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.emily11 JB 02.07.10, 12:26 Cieszyłabym się gdyby przyjechał , ale wg. polskich czasopism jest to nie możliwe z powodu : braku środków finansowych . Wy Antyfani , myślicie , że jak ma wyjątkowy głos i niezwykłą urodę , to od razu pierzecie pomidory i jajka . Rozumiem , że można go nie lubić , nie znam osobiście nikogo kto by go lubił , jestem jedyna , ale wracając do koncertu , nie mogłabym pójść . Jestem za to pewna , że gdy by się odbył oglądałabym w TV , a Wy , którzy go nie lubicie wam szkoda pieniędzy na pomidory i na bilety na koncert . Jedna proźba , jeśli już musicie pisać , że go nie lubicie , to go nie obrażajcie , bo nic o nim nie wiecie . Justin ma naprawdę cięszkie życie , ojciec go zostawił , to on sam zarabia na rodzinę . Myślicie , że jest mu łatwo , to się mylicie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: JB 04.07.10, 22:35 problem rozbitych rodzin to już codzienność. sami się takimi otaczamy. są gorsze tragedie. a jak większość wie, bieber zarabia mnóstwo kasy, więcej niż kilka rodzin razem wziętych, więc "sam zarabia na rodzinę" w tym przypadku brzmi komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
roock Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 12:27 Nienawidzę go, ale fanki na pewno się ucieszą. Niech przyjeżdża, wisi mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 12:28 Fani się ucieszą. Ja osobiście za nim nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
nata281 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 12:33 , a niech se przyjeżdża , mnie to lata , ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 12:34 on jest mi obojętny i tak nie pójdę na jego koncert... Odpowiedz Link Zgłoś
natalka13 Re: 02.07.10, 12:41 możecie głosować sobie na inne kraje ale to i tak nie ma nic wspólnego czy on przyjedzie do polski czy nie a po za tym Polska wygrała inne 6 takich samych głosowań tylko w innych terminach : ) a i on przyjedzie do Polski w 2011 roku WALIĆ ANTYFANÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
jastib11 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 12:48 ja go lubie i lubie jego piosenki a, że ktoś za nim nie przepada to niech go nie lubi każdy ma prawo do wybierania ulubionych idoli każdy ma inny stylll;P IiI... ja chcem aby Justin przyleciał do polski najlepiej by było aby dał koncert w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:00 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TYLKO NIE TO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia9 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:02 Ja bym sie bardzo cieszyła jakby przyjechał. Bo w końcu jakaś gwiazda by do nas przyjechała!! A to do wszystkich i jego fanów i antyfanów: jak nie wiecie to każdy ma inny gust jednemu podoba sie śpiew Biebera, a drugiemu nie!! Doceńcie to!! Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ monia9, ha ha ha. 02.07.10, 13:19 "Bo w końcu jakaś gwiazda (wtf?) by do nas przyjechała!" w końcu, jakim końcu? mam Ci wymieniać, ile w tym roku odwiedziło nas PRAWDZIWYCH GWIAZD? śmieszne, aż żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: monia9, ha ha ha. 02.07.10, 13:49 to prawda! niedawno było AC/DC, Metallica, Rolling Stonesi, będzie Mika na Orange Warsaw (wg. mnie jest zajebisty, mimo iż nie tworzy muzyki jakiej generalnie słucham), Black Eyed Peas, Pearl Jam, będzie Muse i 30 Seconds to Mars na coke live, było U2 niedawno, Missy Elliot, The Killers, Shaggy, Madcon, The Prodigy, Depeche Mode i wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele wiele innych prawdziwych artystów. i zapewniam was, że jeśli obrzucimy bimbera pomidorami, to gwiazdy nadal będą do nas przyjeżdżać, może nawet częściej. a to, co bimber sobie pomyśli o polsce mam głęboko w odbycie. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Pearl Jam na przykład! 02.07.10, 14:13 Mój fav band grał chyba wczoraj na Heinekenie w Gdyni! Żałuję, że nie mogło mnie tam być... Odpowiedz Link Zgłoś
pysia1234 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:17 jA też zBytNIo zA niM niE prZepadaM jeSt tAki zA bArdZO sŁodki jAk nA cHłopAka.. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:25 Juupi , ! ale fajniee, ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:42 co?! hahaha... jesteśmy wyróżnieni, bo bimber do nas przyjeżdża? no błaagaam. "wreszcie ktoś z wielkiego świata"?! hahahha. z wielkiego świata to jest Pearl Jam, Courtney Love, 30 Seconds to Mars, AC/DC, Rolling Stones czy U2, którzy mieli okazje już gościć w naszym kraju lub będą dopiero mieli w te wakacje na fesivalach. proszę, nie pieprzcie głupot, że do nas żadne sławne i cenione osoby nie przyjeżdżają. z resztą bimber wcale nie jest ceniony. na całym świecie się z niego śmieją. myślicie, że usher nagrywał z nim dlatego, bo był nim zachwycony? nie. bo wiedział, że bimber będzie kolejną gwiazdką po hannah montanie, na której można łatwo zarobić i którą pokocha ta najgłupsza i naiwna część społeczeństwa - nastolatki. on wcale nie ma talentu, nie oszukujmy się. na YT miliony nastolatek śpiewa tak, jak on, jeśli nie lepiej. to, że on się zdołał wybić nie świadczy, że jest nie wiadomo kim. wy go wielbicie, a on ma was w dupie i tylko kasę na was rżnie. talent to ma Jimmi Hendrix, Katie Melua, Christina Aguilera, Fergie, Mick Jagger, Bono (wymieniłam piosenkarzy różnych gatunków i różnych pokoleń, aby pokazać, że w XXI wieku są jeszcze jakieś wartościowe gwiazdy). Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:44 Ja go tu nie chce ! wiem zrobię zamach xD nie no joke ;-P Odpowiedz Link Zgłoś