Dodaj do ulubionych

Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła''

02.07.10, 16:41
Patrzcie:
www.filmweb.pl/news/Trylogia+fantasy+%22Dary+anio%C5%82a%22+zostanie+zekranizowana-55650
Jednak ktoś podejmuje się zekranizowania tej serii smile
Obserwuj wątek
    • coldprincess Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 16:53
      Nie wiem czy to prawda, ale było by bardzo fajnie ; )
      Choć nie wiem czy Jace'a dało by się zagrać ;p
      • ashley24 Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:02
        O rany ale się cieszę czytałam już o tym wcześniej i nie mogę się doczekać. Oby
        była świetna obsada!! I KOCHAM JACE'A !!big_grinbig_grinbig_grin
        • ashley24 Re: :D 02.07.10, 17:05
          www.shadowhunters.fora.pl/ moja ulubiona strona o trylogii smile
    • coldprincess Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:05
      A zobacz na datę - 30 październik 2009.
      Ja jeszcze nie dawno czytałam na blogu Cassie, że na razie nie ekranizują tej
      książki.
      • ashley24 Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:08
        łoł świetnie ja gdzieś czytałam że dopiero w 2012 mają to kręcić big_grin
      • alicesz Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:10
        Nie jesteście fankami tych książek skoro cieszycie się na wieść o ekranizacji!
        Ona zawsze psuje prawdziwe piękno książki i zawęża wyobraźnię! Zrozumcie, że nic
        z tego dobrego nie wyniknie! Chyba, że chcecie to cudo zamienić w tandetny kicz
        jak choćby sagę "Zmierzchu";/ Zastanówcie się dwa razy...
        • ashley24 Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:13
          serio uwierz trylogia DARY ANIOŁA to najlepsza seria jaką kiedykolwiek czytałam
          kocham ją, ale też bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądał film
          • alicesz Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:51
            I chcesz żeby reklama i puste fanki ją zniszczyły?! Będzie tak samo jak ze
            "Zmierzchem". Lepiej te sprawy pozostawić naszej własnej wyobraźni, bo to w niej
            się dopiero dzieją niesamowite rzeczy przy czytaniu książki.
            • tenshi Re: yhym 02.07.10, 21:23
              ha na jedno to rzeczywiście byłaby wtedy zwykła komercha uncertain
              seria mnie zachwyciła
              nooo wyobraźnia pracowała na pełnych obrotach wink
    • sophie_annabet Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 22:10
      nieeeeeeeeeee. powstanie taka chała jak ze zmierzchu ; o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka