poker 02.07.10, 21:45 Tropical Islands to wileki aquapark i nie tylko wniemczech nie daleko berlina.zamierzam tam pojechac ale nie wiem czy warto?słyszałam że chodzą tam nago w strefie saun ale tak wogóle warto iść do strefy saun? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszken Re: Tropical Islands 02.07.10, 21:51 nie wiem, nie byłam. miałam jechać, ale się odmyśliłam. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Tropical Islands 02.07.10, 22:25 Nie byłam tam, ale bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Tropical Islands 02.07.10, 22:34 Tropical Islands to po prostu rewelacja. Palmy, ciepła woda, plaża w środku Europy. Kobieto, pooglądaj sobie w necie fotki, a z pewnością Cię zachęcą. A jakie tam są zjeżdżalnie. Odjazd po prostu. Gorąco polecam. Byłam tam już nie raz i jeszcze mi się nie znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
lady_secret. Re: Tropical Islands 03.07.10, 17:04 byłam tak i jest świetnie ! : D na serio polecam!! i wcale nikt tak nie chodzi nago... yyyy... żal. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Tropical Islands 03.07.10, 17:40 ja byłam w piątej klasie podstawówki czyli 3 lata temu. osobiście bardzo mi się podobało. i z tego co pamiętam nikt tam nago nie chodził, nawet w strefie sauny, także nie masz się czego obawiać. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: Tropical Islands 04.07.10, 12:59 co do saun to nie mam pojęcia. ale ja chciałabym tam pojechać. ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Tropical Islands 04.07.10, 16:45 Moja koleżanka tam była, opowiadała że jest tam naprawdę super ! Nie wahaj się i jedź ! i nikt tam nie chodzi nago, przynajmniej ona tego nie widziała xdd była tam 6 godzin a i tak zabrakło jej czasu żeby wszystko zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight98 Re: Tropical Islands 04.07.10, 17:29 nie byłam w strefie saun ale w tropical island byłam i warto pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Tropical Islands 04.07.10, 17:50 ja nic takiegoo tym nie słyszałam ale na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiała tylko jechała ;] Odpowiedz Link Zgłoś