klaudik 03.07.10, 12:26 hej ja z takim zapytaniem, lubicie Eminem'a i jego piosenkę Not Afraid. Bo ja uwielbiam jeszcze podoba mi się jego piosenka z Riri A wy lubicie Eminema? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duuumi Eminem ? 03.07.10, 13:05 nie lubie hip hopu, co laczy sie z nie lubieniem Eminema. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Lubicie? 03.07.10, 13:10 Tak. Eminema uważam za najlepszego rapera świata. I jest jedynym raperem, którego lubię. To prawdziwa perła tej muzyki. Jego teksty opowiadają o życiu - nie o marihuanie i policji, jak to polski rap. Eminem jest królem tej muzyki. Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 kocham go ale Jb zniszczył jego,, lose yourself" 03.07.10, 13:12 ŻENUA DO KWADRATU Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Lubicie? 03.07.10, 13:27 Eminem ma fajne piosenki. Ale powiedział: "moja muzyka nie jest dla Polaków i Żydów". to cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Lubicie? 05.07.10, 17:29 tak, piosenki not afraid i beautiful są takie piękne i sentymentalne.. a co do tej wypowiedzi o Polakach i Żydach-to prawda? bo jakoś średnio w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Lubicie? 05.07.10, 17:33 Nie lubię go. Piosenka też mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
thecure_ Re: Lubicie? 05.07.10, 17:36 Chociaż nie słucham tego rodzaju muzyki muszę przyznać, że Not Afraid jest całkiem, całkiem. Da się posłuchać. A czy lubię Eminema? Może powiem tak - nic do niego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ;D 05.07.10, 17:36 Nieprzepadam za nim ale ta piosenka jest super i z Rihanna tez jestt swietna Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Nie toleruję takowych wypowiedzi, omg. 05.07.10, 17:39 Nie lubię, kiedy ktoś zakłada wątki żeby popisać się tym, że przed chwilą usłyszał nową piosenkę Eminema i od tej pory go polubił. Później z kolei uważają się za wielkich fanów, a prawda jest taka, że prawdziwi fani są z nim od zawsze; nie zachwycają się jego najnowszymi kawałkami, ale całokształtem jego twórczości. Być może myślę źle, ale siedząc na różnych kontach na kotku od dwóch lat muszę przyznać, że jestem cholernie uczulona na puste wątki bez wyrazu, to wszystko. A co do pytania: Słucham go od trzech lat, uwielbiam jego kawałki głównie dlatego, że mają intensywny przekaz, a tego coraz mniej jest na rynku w tych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś