Dodaj do ulubionych

Tatralandia ;)

05.07.10, 19:38
Hej! Wybieram się na Słowację do Tatralandii. Był tam ktoś;>? Jakie wrażenia?
Czarna zjeżdżalnia jest uzależniona od wieku, wagi czy wzrostu?suspicious Fajne
zjeżdżalnie? Z góry dziękikiss
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:22
      Nie byłam niestety sad W zeszłym roku miałam jechać przy okazji pobytu w Zakopanem.
      Ale plany mi się pokrzyżowały.
      • aly_97 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:26
        Nie bylam ale ponoc super. niezapomniane wrazenia.bylam bukowinie tatrzanskiej
        jest bardzo super
        • lovebug Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:33
          idź tam już rano, gdyż bilet jest całodniowy, a po 16 jest tam multum ludzi. niedaleko jest
          około 600 domków do zakwaterowania. tatralandia jest otwarta, nigdzie nie ma
          zamkniętych pomieszczeń (właściwie są dwa jakby się zastanowić, ale to są już oblegane
          przez tą młodzież ah), pod baldachimem znajdują się szatnie. musisz mieć ten kluczyk na
          widoku, bo się czepiają. z reguły zjeżdżalnie od wzrostu no i od wieku. jest taka jedna, co
          dostajesz ponton, i pobijasz czas zjeżdżalni, frajda dla rodziny. jest ich chyba z 5, jedne
          grupowe drugie indywidualne. jest zjeżdżalnia z matą gdzie się kładziesz i ścigasz się byle z
          kim. (zawsze wygrywałam xD).
          obok tego masz western city. po całodniowej kąpieli o 16 są pokazy cyrku. kolejka do
          kopalni złota, bawisz się w takiego górnika, salon szyb i luster (zajebisty my się z bratem tak
          cykaliśmy że szok). masz tam też dwie tawerny jakbyś zgłodniała, mają dobre pizze. smile no i
          radio rmf fm po polsku leci. masa polaków. jak się zgubisz to nic takiego xD
          I weź ze sobą krem do opalania, a nie olejek! najlepiej jakaś 50, czy 60, widziałam z 10 ludzi
          którzy mieli oparzenia 3 stopnia, Polacy, narzekali że nigdy nie pojadą, bo rano takiego
          czegoś nie mieli, także uważaj. smile
      • princess14 <3 05.07.10, 20:28
        Ja tam jeżdżę bardzo często byłam już kilka razy i to jak na razie moje ulubione miejsce na
        relaks serce Szczerze powiem nie byłam w czarnej zjeżdżalni i nie wiem od czego jest zależna
        big_grin ale ja uwielbiam te 3 nowe zjeżdżalnie ( z pontonami ) w takiej wieży , zawsze zjeżdżam
        tam z kuzynką big_grin bardzo polecam to miejsce smile na prawdę warto jechać wink
        • mileyka7897 ........ 05.07.10, 20:43
          tam jest zajebiście byłam tam 3 lata temu i nie pamiętam dokładnie zasad
          czarnej zjeżdzalni ale jedżtam jest cudownie
      • olciaaa03 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:33
        Ja marze o tym żeby pojechać, ale nie byłam niestety.
        od osób które tam były słyszałam, że jest świetnie wink
        Fajnej zabawy ;*
      • justynamatula nie byłam:( 06.07.10, 08:27
    • karina545 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:29
      Byłam tam chyba jakieś 3 lata temu i było super!!!
    • alice1999 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:32
      Jeszcze nie byłam ale mam jechać w te wakacje przy okazji wyjazdu do Zakopanego. Ale
      byłam w bukowinie tatrzańskiej i tam jest super polecam to miejsce.
    • aniaaax3 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:34
      byłam tam dwa lata temu : ) ogólnie zjeżdżalnie super, ale baseny trochę
      beznadziejne ;/ ale jest taki fajny basen z wodą co ma 28 C big_grin więc ogólnie okej ;d
    • alice_cullen08 Byłam :) 05.07.10, 20:42
      I było super!
      • karola_06 ;) 05.07.10, 21:04
        też byłam. tam jest super wink
        z tego, co pamiętam to każdy może zjeżdżać z czarnej zjeżdżalni...
        ale z takich prawie pionowych ( chyba granatowe są ) to trzeba mieć odpowiedni
        wiek...
        ale teraz może być inaczej, bo byłam 3 lata temu smile
    • bellacullenx byłam;) 05.07.10, 22:28
      jest świetnie tylko uważaj na słońce.. bo ja tam nabawiłam się udaru... to było okropne ; /
      • dominisia00 Re: byłam;) 06.07.10, 07:28
        bellacullenx napisał(a):

> jest świetnie tylko uważaj na słońce.. bo ja tam nabawiłam się udaru... to było
        > okropne ; /
        Dzięki za ostrzeżenie będę uważać wink
        • kr3dka_ Re: byłam;) 06.07.10, 08:30
          co rok tam byłam i szczerze mi sie już troszkę znudziło, ale jak się jedzie
          pierwszy raz to wrażenia niesamowite. A na zjeżdżalniach to od wzrostu na
          niektórych od 120 cm a na innych chyba 140 cm, zależy, a na ponton to teraz
          można na prawie każdej zjeżdżać chyba na 8, a na materacach to chyba na 5
          zjeżdżalniach, a po za tym różne są konkursy np. kiedyś zrobiłam 5 przysiadów i
          dali mi coca cole 0,5L ludzi multum, ale po za tym to fajnie jest wink jak
          chciałabyś coś jeszcze wiedzieć to pisz wink
    • vanesska12 Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 08:36
      Ja tam nie jestem ale wyszukałam zdjęcia :
      https://www.top.turystyka.pl/res/zdj/Slowacja/NiskieTatry-Liptov/Krajobr-Liptov-Tatralandia/05-Tatralandia.jpg

Miłego zwiedzania xD
      • miqusia Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 09:03
        Troche mam zaniki pojecia, ale wiem tylko ze bylo swietnie. ;3

wiem, nie pomoglam c:
        • miqusia Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 09:14
          "zaniki pojecia"...
          w sensie zaniki pamieci xd bo to dawno bylo.
    • dochuu. Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 10:49
      Ja byłam!
      Jest pare naprawdę fajnych zjeżdżalni,nawet jak nie umiesz pływać to spoko,bo
      woda jest najwyżej do ramion(ja wtedy miałam ok.165)
      Większość jest zależnych od wzrostu.Właściwie waga nie ma znaczenia.
      Są długie i jak dla mnie strasznesmile zjeżdżalnie (przy jednej można było sobie
      niezle tyłek obić)z których ja nie korzystałam.Aha,i nie polecam kostiumu
      kąpielowego ze spódniczką.Ja taki miałam i problemy robili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka