dominisia00 05.07.10, 19:38 Hej! Wybieram się na Słowację do Tatralandii. Był tam ktoś;>? Jakie wrażenia? Czarna zjeżdżalnia jest uzależniona od wieku, wagi czy wzrostu? Fajne zjeżdżalnie? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:22 Nie byłam niestety W zeszłym roku miałam jechać przy okazji pobytu w Zakopanem. Ale plany mi się pokrzyżowały. Odpowiedz Link Zgłoś
aly_97 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:26 Nie bylam ale ponoc super. niezapomniane wrazenia.bylam bukowinie tatrzanskiej jest bardzo super Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:33 idź tam już rano, gdyż bilet jest całodniowy, a po 16 jest tam multum ludzi. niedaleko jest około 600 domków do zakwaterowania. tatralandia jest otwarta, nigdzie nie ma zamkniętych pomieszczeń (właściwie są dwa jakby się zastanowić, ale to są już oblegane przez tą młodzież ah), pod baldachimem znajdują się szatnie. musisz mieć ten kluczyk na widoku, bo się czepiają. z reguły zjeżdżalnie od wzrostu no i od wieku. jest taka jedna, co dostajesz ponton, i pobijasz czas zjeżdżalni, frajda dla rodziny. jest ich chyba z 5, jedne grupowe drugie indywidualne. jest zjeżdżalnia z matą gdzie się kładziesz i ścigasz się byle z kim. (zawsze wygrywałam xD). obok tego masz western city. po całodniowej kąpieli o 16 są pokazy cyrku. kolejka do kopalni złota, bawisz się w takiego górnika, salon szyb i luster (zajebisty my się z bratem tak cykaliśmy że szok). masz tam też dwie tawerny jakbyś zgłodniała, mają dobre pizze. no i radio rmf fm po polsku leci. masa polaków. jak się zgubisz to nic takiego xD I weź ze sobą krem do opalania, a nie olejek! najlepiej jakaś 50, czy 60, widziałam z 10 ludzi którzy mieli oparzenia 3 stopnia, Polacy, narzekali że nigdy nie pojadą, bo rano takiego czegoś nie mieli, także uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
princess14 <3 05.07.10, 20:28 Ja tam jeżdżę bardzo często byłam już kilka razy i to jak na razie moje ulubione miejsce na relaks Szczerze powiem nie byłam w czarnej zjeżdżalni i nie wiem od czego jest zależna ale ja uwielbiam te 3 nowe zjeżdżalnie ( z pontonami ) w takiej wieży , zawsze zjeżdżam tam z kuzynką bardzo polecam to miejsce na prawdę warto jechać Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka7897 ........ 05.07.10, 20:43 tam jest zajebiście byłam tam 3 lata temu i nie pamiętam dokładnie zasad czarnej zjeżdzalni ale jedżtam jest cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:33 Ja marze o tym żeby pojechać, ale nie byłam niestety. od osób które tam były słyszałam, że jest świetnie Fajnej zabawy ;* Odpowiedz Link Zgłoś
karina545 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:29 Byłam tam chyba jakieś 3 lata temu i było super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alice1999 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:32 Jeszcze nie byłam ale mam jechać w te wakacje przy okazji wyjazdu do Zakopanego. Ale byłam w bukowinie tatrzańskiej i tam jest super polecam to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Tatralandia ;) 05.07.10, 20:34 byłam tam dwa lata temu : ) ogólnie zjeżdżalnie super, ale baseny trochę beznadziejne ;/ ale jest taki fajny basen z wodą co ma 28 C więc ogólnie okej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 ;) 05.07.10, 21:04 też byłam. tam jest super z tego, co pamiętam to każdy może zjeżdżać z czarnej zjeżdżalni... ale z takich prawie pionowych ( chyba granatowe są ) to trzeba mieć odpowiedni wiek... ale teraz może być inaczej, bo byłam 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx byłam;) 05.07.10, 22:28 jest świetnie tylko uważaj na słońce.. bo ja tam nabawiłam się udaru... to było okropne ; / Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia00 Re: byłam;) 06.07.10, 07:28 bellacullenx napisał(a): > jest świetnie tylko uważaj na słońce.. bo ja tam nabawiłam się udaru... to było > okropne ; / Dzięki za ostrzeżenie będę uważać Odpowiedz Link Zgłoś
kr3dka_ Re: byłam;) 06.07.10, 08:30 co rok tam byłam i szczerze mi sie już troszkę znudziło, ale jak się jedzie pierwszy raz to wrażenia niesamowite. A na zjeżdżalniach to od wzrostu na niektórych od 120 cm a na innych chyba 140 cm, zależy, a na ponton to teraz można na prawie każdej zjeżdżać chyba na 8, a na materacach to chyba na 5 zjeżdżalniach, a po za tym różne są konkursy np. kiedyś zrobiłam 5 przysiadów i dali mi coca cole 0,5L ludzi multum, ale po za tym to fajnie jest jak chciałabyś coś jeszcze wiedzieć to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska12 Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 08:36 Ja tam nie jestem ale wyszukałam zdjęcia : Miłego zwiedzania xD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 09:03 Troche mam zaniki pojecia, ale wiem tylko ze bylo swietnie. ;3 wiem, nie pomoglam c: Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 09:14 "zaniki pojecia"... w sensie zaniki pamieci xd bo to dawno bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Tatralandia ;) 06.07.10, 10:49 Ja byłam! Jest pare naprawdę fajnych zjeżdżalni,nawet jak nie umiesz pływać to spoko,bo woda jest najwyżej do ramion(ja wtedy miałam ok.165) Większość jest zależnych od wzrostu.Właściwie waga nie ma znaczenia. Są długie i jak dla mnie straszne zjeżdżalnie (przy jednej można było sobie niezle tyłek obić)z których ja nie korzystałam.Aha,i nie polecam kostiumu kąpielowego ze spódniczką.Ja taki miałam i problemy robili. Odpowiedz Link Zgłoś