ta_co_kocha_go Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 16:49 Takk niesamowite zwierzę. Ja tam wolę żeby wygrali Hiszpanie, w końcu w drużynie Niemiec grają Polacy, ale oni nie chcieli grać dla nas. Zresztą w Hiszpanii jest paru fajnych piłkarzy Stawiam na wygraną Hiszpanii niech pokażą głupim "szwabom" gdzie raki zimują Hiszpania gola!! p.S:To będzie ekscytujący mecz Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:02 1. Podolski chciał grac dla nas , Polski. Tylko PZPN odrzucił jego i innych polskich piłkarzy. 2.Niemcy wygrają;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:27 Hiszpania ! Nienawidze Nimiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 18:20 ta_co_kocha_go napisał(a): > Takk niesamowite zwierzę. Ja tam wolę żeby wygrali Hiszpanie, w końcu w drużyni > e > Niemiec grają Polacy, ale oni nie chcieli grać dla nas. Zresztą w > Hiszpanii jest paru fajnych piłkarzy Stawiam na wygraną Hiszpanii niech > pokażą głupim "szwabom" gdzie raki zimują Hiszpania gola!! > p.S:To będzie ekscytujący mecz To nikt nie chciał przyjac ich!!! Podolski Chciał u nas grac , ale mieli go gdzieś!! Łukasz jest super!! Ale i tak licze na Hiszpanie Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 16:51 Mam nadzieję,że Paul tym razem też się nie myli. (; Zdecydowanie jestem za Hiszpanią. Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 nie mam zdania. 07.07.10, 16:52 Zawsze kibicowałam Niemcom, ale uważam że Hiszpanie są świetni! Grają bardzo dobrze i na dodatek są przystojniejsi od Niemców. Tylko, że w tej grze nie chodzi o wygląd, ale własnie o ów grę ! (i całe szczęście) . xD Tak więc niech wygra lepszy ! ave me . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Powtórzę. 07.07.10, 16:54 Jestem za Hiszpanią. U Niemców połowa to ludzie którzy urodzilii się w zupełnie innym kraju. Jestem całym sercem za hiszpanią, ośmiornica się nie myli, Hiszpania wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia2296 Re: Powtórzę. 07.07.10, 16:56 Za Niemcami bo załozyłam się z chłopakiem i zamierzam wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 16:58 Hiszpania. A polacy chcieli do niemców to niech idą, a tacy to dla mnie już nie polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:18 jestem za Hiszpanią ALE wygrają Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:14 To oczywiste, że Hiszpania ! ( : Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:16 mam nadzieję, że tym razem ośmiornica się myli xD ja chcę żeby Niemcy wygrali ; D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Podolski chciał byc w polskiej drużynie! -.- 07.07.10, 17:20 tylko PZPN go nie przyjął. olali go. on sam mówi, że kocha Polskę! podziwiam go za to bardzo, bo przecież ma prawo czuć się Niemcem, gdyż zamieszkał tam mając tylko 2 lata. teraz niech żałują, że nie chcieli go w polskiej drużynie! z resztą... może to i dobrze. u nas by się zmarnował, a tam przynajmniej widzimy na co go stać. a tak wgl. to gdy mówi po polsku jego akcent jest urooczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
sell_gomez Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:22 zdecydowanie Niemcy ... ;p Bo widziałam jak roznieśli Argentynę . ! 4:0 . D i Niemcy bliżej Polski ... Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczek Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:24 Na Hiszpanie a ta ośmiornica to jest fajna! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Niemcy... 07.07.10, 17:28 Niemcy moim zdaniem grają dużo lepiej i skoro Hiszpania ledwo co poradziła sobie z Portugalią to z Niemcami nie ma szans...zresztą oni grają naprawde świetnie, mają bardzo dobrą taktykę i wgl moim zdaniem football jaki gra Hiszpanie nie dorasta niemieckiemu do pięt.... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:30 widać, że mieszkałaś 'pare lat' w Hiszpani po Twojej ortografii. nie mam faworytów. Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Hmmm... 07.07.10, 17:33 Hiiszpaaniaa! ;dd www.kotek.pl/forum/02,3005,113872422,113872422,Wakacyjne_lektury_kilka_pytan_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:44 jestem za Hiszpanią . ale będzie maasakryczny mecz i naprawde nie wiem , kto wygra . Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Hmm. 07.07.10, 17:56 Podolski i Klose nie są w Polskiej drużynie bo PZPN ich nie chciało, ale w ogóle, to się cieszę, że są z Niemcami, bo w Polsce, to by się takie talenty straciły i tyle. -,- Cóż, mam takie wrażenie, że Niemcy wygrają, ale stawiam i tak na Hiszpanię. :serduszka: Wierzę w Villę, Ramosa, Rodrigueza, Pique, Fabregasa i of kors Torresa. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
madulka Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 17:49 No oczywiście, że HISZPANIA!!! Ona jest DB Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 18:03 hiszpania , niemców (szwabów xd) nie lubie . choc ci polacy co tam graja sa spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
rayra Re: Niemcy czy Hiszpania ?? 07.07.10, 18:04 HISZPANIA!!!!!!!!!!!KOCHAM TEN KRAJ a po meczu Hiszpanie <łącznie z trenerem>a Niemcy<łącznie z trenerem> Odpowiedz Link Zgłoś