Dodaj do ulubionych

Gwiazdy znane z tego,że są...znane.

07.07.10, 17:54
Czy Was też denerwują gwiazdki jednego hitu,albo znane z tego,że są znane?
Mnie bardzo - np.Kim Karadishian,która zrobiła ze swojego życia Show,Paris Hilton
która ma bogatą rodzinę...

A wy co sądzicie??

-Jak był wątek to przepraszam...Ale proszę,nie usuwajcie kiss
Obserwuj wątek
    • leyla Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:07
      cóż a ja lubię i Paris i Kim big_grin
      • ferro Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:12
        Paris żyje tak jak jej się podoba, choć nie jest utalentowana, radzi sobie doskonale.
        Wcale nie jest taka głupia na jaką się kreuje. Szczerze przyznam, że nie porafiłabym tak
        kombinowac jak onabig_grin Oczywiscie ma szczescie, że jest z bogatej rodziny...
      • shadow_ Kardashian, jak już. 07.07.10, 18:15
        A co do tematu, nie lubię ich, ale toleruję. c(: Zdarzyło mi się obejrzeć
        "Rodzinkę Kardashianów" i było się pośmiać, ale nie interesuje mnie ich życie,
        ot co.
      • koloorowa. Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 18.07.10, 17:47
        no fakt , jest to denerwujące . ale chociarz Paris napisała piosenke ( piosenki
        ? ) ale nie wiem czy jej autorstwa , bo mam jej piosenke na płycie . ale racja
        jest znana z tego , że jest znana , generalnie tylko przez starych . xddddd
    • ciapolka lubie ich 07.07.10, 18:13
    • martusia933 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:13
      Mnie niezbyt wink Dzięki nim się coś dzieje. Można się pośmiać. Np Tila Tequila..
      ^^ Ale podobają mi się jej niektóre piosenki.
    • chocomonster Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:16
      mnie to wnierwia.
      • rikki Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:18
        taa, typowe celebrytki zapomniałaś dodać Tili Teqili , czy jak jej to tam leci ;p
    • karolcia741 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:18
      Celebrytki, a jak robią sławę na kasie. Bo jak ktoś ma wiele kasy to może sobie
      pozwolić na bardzo wiele rzeczy.
    • leni Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:18
      całkowicie się z tobą zgadzam hollywood zeszło na psy. A kim kardashian? Pojawia się na
      czerwonym dywanie bo jest prostytutką, która zarobiła na swoje samochody dzięki sex
      kasecie i przyjaźni z głupią hiltoną. prezentprezent
    • silllver Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:19
      Jak przeczytałam tytuł to od razu na myśl przyszła mi Paris. xD
    • hellokinia Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:19
      Mnie też to denerwuje nie , to że ja im zadroszczę bo nie chciałabym być znana z tego że
      jestem znana . One rozplaszczą dupy ( sorry za użycie słowa) i nic nie robią ! Taka Kim jest
      znana z czegoś głupiego czyli z seks - taśmy a Hilton z tego że jest pusta ! Takie jest moje
      zdanie , każdy ma prawo do własnej opini!suspiciouskiss
    • kasiath Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:22
      Miley Cyrus , nie stworzyła żadnego Hitu a jest gwiazda) Widzicie każda kopiara i beztalęcie
      może zrobic karierę!! No ludzie to teraz szturmem do disneya>smile Będziemy gwiazdami:
      • hellokinia Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:26
        hahahaha... super to sformułowałaś! jesteś genialna!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grinkisspiwo
      • hellokinia Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 17.07.10, 10:47
        kasiath napisał(a):

> Miley Cyrus , nie stworzyła żadnego Hitu a jest gwiazda) Widzicie każda kopiara
        > i beztalęcie
        > może zrobic karierę!! No ludzie to teraz szturmem do disneya>smile Będziemy gw
        > iazdami:
        hahaha ...super o sformułowałąś tymi gwiazdkami disneya jesteś genialna! no to
        chodźmy!big_grinkisskisspiwo
    • keisha12 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:23
      Tak ,Paris Hilton to dobry przykład. Zalicza się ją do GWIAZD. Przecież
      większość sławnych ludzi,, wybiła się" czymś niezwykłym, np.talentem. A ona jest
      głupia, bogata, rozpieszczona, sławna, a tak naprawdę to nic nie robi! Przecież
      to nawet nie jej zasługa, że jest bogata, bo odziedziczyła majątek po rodzinie!
      Rozumiem, żeby sama się tego dorobiła. Wtedy przynajmniej było by co podziwiać.

Wkurza też mnie jak na przykład jakaś zupełnie nie znana osoba zagra niewielką
      rolę w filmie i już dziennikarze wyrażają się o niej ,,gwiazda"

A właśnie! Mama mojej koleżanki jest aktorką! Gra w teatrze, pracuje w agencji i
      ma na koncie kilka filmów (np.Brzydula, M jak miłość...) Ale jej nazwisko jest
      zupełnie nieznane. Ostatecznie mogłabym powiedzieć, że jest ,,gwiazdą"...ale
      widzą o tym tylko jej znajomi...xd
      • jessicakaulitz Re: czemu miałyby mi przeszkadzać? 07.07.10, 18:37
        Nierozumiem niektórych...przecież to nie wina Paris że urodziła się jako dziedziczka, i nie
        musiała ciężko pracować na swój majątek...Każda z nas mogła mieć takie szcześćie i urodzić
        się w tak bogatej rodzinie...a co do tego że lubi pokazywac sie przed kamerami to chyba nic
        złego co nie? skoro lubi rozgłos na swój temat a nie wychodzi jej śpiewanie ani aktorstwo to
        niech ma chociaż to reality show, i niech robi to co lubi....przecież nikogo z żaden sposób nie
        krzywdzi....Podobnie z Kim...przeciez ona wcale nie twierdzi że jest jakaś utalentowana, albo że
        jest wielką gwiazdą...ma swoje reality show a jej rodzina jest bogata...hmm skoro jem
        marzeniem było mieć wlasny program to dlaczego ma tego marzenia nie spełnić skoro ma
        możliwości?
    • niejednoznaczna Zapomniałaś o Joli Rutowicz ;p 07.07.10, 18:31
      Jak to ktoś wcześniej powiedział 'show biznes schodzi na psy'.
    • kingusska190 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:33
      one nie mają szans z Jolą Rutowicz
      brr...
    • only_exception Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:37
      O , o tym akurat dziś rozmawiałam z kumpela . To jest beznadzieja. Jeszcze można
      dodać Jole Rutowicz , wiem że wygrała BB ale nic nie robi tylko jest . sciana
    • drama_queen Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:38
      bywa. a te całe programiki Kim i Paris na mtv są żałosne.
    • cyrusmiley Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:44
      Posłuchaj sb. piosenke Bob'a One - znana (z tego ,że jest znana) mówi całą prawdę o
      takich właśnie gwiazdach wink
    • katsuumi_17 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 18:52
      Mam je gdzieś smile
    • maitsa Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 07.07.10, 19:00
      Mnie też wkurzają takie gwiazdki, jedna piosenka i już myślą, że są super sławne
    • sasha21 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 11.07.10, 22:40
      + Jola Rutowicz
    • paaali Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 11.07.10, 22:50
      ooo tak ! .
      nienawidzę czegoś takiego .
      " Ktoś jest slawny , bo . . . jest sławny . . . "
      • mweezy żenua. 17.07.10, 10:51
        i tyle. niespecjalnie się interesuję takimi osobami. c:
    • chemically Jola Rutowicz, Frytka 17.07.10, 10:55
      ale Paris Hilton nie jest znana tylko z tego, że ma bogatą rodzinę, przecież
      ona gra w filmach, śpiewa, a specjalnie udaje głupia, dla rozgłosu. i teraz ma
      taki wizerunek, skandalistki.
    • madziaaa.. Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 17.07.10, 11:01
      No wkurzaja mnie takie gwiazdki ... ; / no ale coz .. na poczatku wkurzala mnie
      Ke$ha bo miala tylko jeden hit i wielkie mi co.. no ale teraz to moze sie
      pochwalic XD
    • urszulka2691 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 17.07.10, 11:21
      Ja nie lubie gwaizad które zdobywają popularnosc a nawet talentu nie maja...
      • pomarancz0wa. Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 17.07.10, 11:31
        Tak. Taka Kim Kardashian - co ona robi? Nic. Ostatnio się z Bieberem pokazywała i o
        niej ówią. Takim sposobem to nawet ja mogę stać sie sławna .
      • smile23 Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 17.07.10, 11:32

Ja ją lubię tak jej siostry Kourtney i Khloé.

• avrile Lindsay Lohan, Paris Hilton. Kim nawet wporzo. 17.07.10, 11:34
    • jonas_lover Re: Gwiazdy znane z tego,że są...znane. 17.07.10, 11:39
      Candy Girl, Kim Karadishian, Paris Hilton, Jolka "Koń" Rutowicz - chyba najbardziej
      wkurzające osoby w show biznesie.
      A i jeszcze Bieber - ale to co innego, on chociaż ma swoje słiit fanki, a nie wpieprza się tam,
      gdzie nikt go nie lubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka