imagination. przepraszam 07.07.10, 22:43 zaciął mi się komputer i za dużo razy kliknęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ ;* 07.07.10, 22:55 HISZPANIA, NIECH HOLANDII DOKOPIĄ, TAK JAK ZROBILI TO NIEMCOM. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Hiszpania czy Holandia? 08.07.10, 09:43 wolałabym Hiszpanię ..ale nie mam pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess No oczywiście, że... 08.07.10, 09:44 Hiszpania ! Skopcie Holandii tyłki hah x D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 hiszpaniahiszpaniahiszpaniahiszpania. 08.07.10, 09:49 bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Hiszpania czy Holandia? 08.07.10, 09:50 Od momentu kiedy Japonia nie gra już żadnych meczy jestem zdecydowanie za Hiszpanią. Byłam też za Niemcami, ale niestety... Nie udało im się. Odpowiedz Link Zgłoś
cally Holandia! 08.07.10, 09:50 Na początku byłam za Niemcami, ale teraz, jak odpadli (nieeee!!!) zdecydowanie za Holandią, nie wiem dlaczego ale jakoś nie lubię Hiszpanów (Brazylii i Argentyny też nie (znaczy do ludzi, czy kraju nic nie mam, ale w piłce nożnej, jakoś nie bardzo mi odpowiadają)). Wątpię czy Holendrzy wygrają, no ale nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1912 Holandia! ;** 08.07.10, 09:56 Ja jestem za Holandią <3 <3 ;-* Może i przegrają ale 2 miejsce będą mieć Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Hiszpania rozgromi holenderskie ryje ! : D 08.07.10, 10:08 `.Ja jestem za Hiszpania już od Euro 2008 .Ja po prostu kocham i kocham ich styl gry.Nie oszukujcie się, Hiszpanii bardziej należy się wygrana.Są mistrzami techniki i wygrywają ze świetnymi przeciwnikami (m.in Portugalia, Niemcy). Należy im się wygrana, za świetna grę w pucharze Konfederacji oraz za to co pokazują w clubach.Jak wspomniałam nie oszukujmy się Hiszpania jest po prostu lepsza od Holandii.Holandia sobie ledwo dawała radę z cienkim Urugwajem, jestem pewna, ze Hiszpania rozgromi Holandię. Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Hiszpania czy Holandia? 08.07.10, 19:30 mam nadzieję, że Hiszpania wygra : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Hiszpania czy Holandia? 08.07.10, 19:53 Hiszpania, byłam zachwycona ich wczorajszą grą : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin_ Re: Hiszpania czy Holandia? 08.07.10, 19:58 Holandia, nie lubię Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś