owad Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 15:45 ja 25 jadę na obóz,potem na Mazury,do cioć na wieś i takie tam;D w sumie,ja też nigdy nie mogę się zabrać,nie wiem co wziąć i nigdy nie mogę dopiąć walizki fajnie masz,ja do Chorwacji jadę dopiero za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 15:55 zazdroszcze .ja dużo w niedziele na kolonie sie troche tego weźmie ...xD Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 15:58 Ja też wyjeżdżam, a dokładnie to za tydzień. Będę na wyjeździe 3 tygodnie. Pakowanie zaczynam już dziś Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Wakacyjne pakowanie 10.07.10, 16:05 Uważaj na lotnisku ja wziełam za dużo ciuchów i na lotnisku wypakowywanie w tym roku już będe musiała wziąść mniej Odpowiedz Link Zgłoś
megi13 Re: Wakacyjne pakowanie 10.07.10, 16:36 Ja może w tym roku pojadę do Holandii do brata tak ok. 10 sierpnia. Jeżeli bd jechać to w sumie nie wiem w co się spakuje bo mam tylko dużą walizkę a to bd za duże...... a i tak się bd musiała ograniczyć bo chyba bd lecieć samolotem..... Myślę że wezmę parę bluzek (krótki rękaw i na ramiączkach), 2 pary spodenek, długie spodnie i bluzę (gdyby było zimno), japonki, sandały, trampki, strój kąpielowy, kosmetyki, biżuterie itp. ps. życzę wszystkim miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ________ 10.07.10, 16:22 ja jutro o 6 rano mam samolot do Sunny Beach (Bułgaria). Będę tam 2 tygodnie a później pojade do Włoch, nastepnie Grecja i na koniec Istambuł 15 sierpnia wracam... a pakowanie zaczynam już za godzinkę. mało rzeczy wezmę. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 16:24 pakowanie zajmuje mi z 45 minut byłam już na wakacjach i dobrze poszło Odpowiedz Link Zgłoś
karola4321 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 16:27 Ja zapakowałam z milion rzeczy a i tak większość z nich mi się nie przydaje Myśle że nie ma co przesadzać Odpowiedz Link Zgłoś
agisia101 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 20:01 Ja za 4 dni jade na dwa tygodnie do Paryża (dwa dni) i Hiszpani (9 dni) + reszta czasu to podróż xd A więc może się zmieszcze , zawsze jest gorzej jak sie spowrotem pakuje ,bo kupuje dużo pamiatek i musze ładować jeszcze bagaż podręczny ,bo do samej walizki się nie mieszcze ; p Odpowiedz Link Zgłoś
xsandruskax Re: Wakacyjne pakowanie . . . 11.07.10, 12:09 Mieszkam za granicą, więc lot do Polski jest dla mnie czymś niesamowitym Wracam do Poznania za parę dni, później nad morze. Zazwyczaj wiem co wezme ze sobą, ale gorzej jest z organizacją miejsca w walizce Muszę co najmniej 3 razy pakować, i wypakowywać ciuchy. Za każdym razem to wygląda lepiej, i jakimś cudem robi się więcej miejsca na jakieś dodatkowe, mniej potrzebne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
twista Re: Wakacyjne pakowanie . . . 11.07.10, 11:43 ja jadę nad morze za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 16:51 J jadę na obóz w góry. Też nie wiem co wziąć, ale pakować się zacznę jutro (jadę we wtorek). Miłych wakacji (no i żeby pogoda byłą ). Odpowiedz Link Zgłoś
kirsten_stewart Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 17:12 Ja jadę 19 na obóz do starego Karpna więc pakować się jeszcze nie muszę ale mam już zrobiona listę żeby niczego nie zapomnieć bo ja zawsze czegoś zapominam ,a to jest akurat potrzebne będę tam 2 tygodnie wracam 2 i mam nadzieje, ze będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_tear Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 17:38 ja jadę 16 sierpnia do St Tropez na obóz z koleżankami ja też mam problemyz pakowaniem, zwłaszcze że jestem roztrzepana i nie cierpliwa zawsze czegos zapomnę, albo wezmę czegos za dużo P.S.chilloutowych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
sunsaki Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 19:21 szatynka robienie list to dobra sprawa. Ja teraz jestem u babci od poczatku lipca nie wiem do kiedy. Potem na poczatku sierpnia jade na oboz na 2 tygodnie na Hel ). Do babci starczyla mi mała torba. Co ja tam wzielam?? xD No 2 pary krótkich spodenek, ok 10 krotkich rekawkow i tyle samo na ramiaczkach, 4 z dlugim rekawem, 1 dlugie jeansy, 2 rybaczki, bielizna, ksmetyczka (szczotka, opaski, szczoteczka, odzywka, gumka) i ksiazki. Jak się zmiescilam do tej torby?? Sama nie wiem xDD Zycze wszystkim udanych wakacji... ))))) xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nicole679 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 17:28 Ja wyjechałam nad morze i też prawie walizki nie mogłam dopiąć ale i tak pozapominałam pare rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
jasminev. Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 17:59 Ja nie jadę do Chorwacji, ale do Hiszpanii. ; ) Biorę wszystkiego po trochu. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 18:02 Ja jadę do Pogorzelicy, nie biorę nic poza najpotrzebniejszymi rzeczami, nie będę dźwigać wielkiej walizki na 2 piętro tak jak w zeszłym roku.. najlepsze są walizki na kółkach, a nie torby, bo strasznie ręka boli, wiem coś o tym.. Trzeba dobrze się zastanowić co zabrać ze sobą, często mam tak, że zastanawiam się długo czy wziąć np. strój kąpielowy kiedy jadę np. w góry, bo może pojadę na basen ? Nie wiadomo.. Trzeba być przygotowanym na różne opcje.. Ale mam też tak czasami, że zabiorę ze sobą za dużo np. bluzek a potem przyjeżdżam do domu i są w mojej walizce rzeczy, których wcale nie nosiłam, nie potrzebowałam.. Miłych wakacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 20:07 Ja jadę 17 do Niechorza, i zawsze mi jakoś ciuchy w walizce mama pakuje, bo ja nie mam cierpliwości xd. A walizkę na 1 piętro jakoś zawsze wciągnę Odpowiedz Link Zgłoś
dziposs_. Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 18:14 mi też nie chce się zamknąć ;-/ tyle tam wszystkiego. ja za 3 dn. jadę na 2 tyg, na Kretę i pod koniec sierpnia do Egiptu na tydz. >nurkowaniee i rafa koffam to Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 18:15 Ja zawsze biorę za dużo rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 18:33 właśnie się pakuję OKEY Odpowiedz Link Zgłoś
lola1332 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 18:47 ja zabieram zazwyczaj bardzo dużo rzeczy , na wakacjach chcę zawsze dobrze wyglądac! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka13 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 19:07 Ja nie mam takiego problemu, ponieważ na wakacje jeżdżę z przyczepą kempingową Mogę ładować ile sie da XD Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 19:18 ja właśnie się pakuję! jadę nad morze na 14 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 19:35 ja ostatnio byłam we włoszech na 10 dni i moja potezna walizka z trudem sie zamkneła i jeszcze miałam dwie torby niedługo jade w góry na 2 tyg. i juz zaczynam myslec co biore generlnie zwasze biore tuziny rzeczy i nie moge tego pomiescic Odpowiedz Link Zgłoś
kamooch Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 20:15 oj mam problem z pakowaniem, <br /> nie wiem co zabrac bo lece do grecji xd<br /> pewnie wezme tyle ile sie da<br /> haha! <br /> <br /> zyczę wszystkim udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
hanela. Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 20:39 Ja jade do Grecji na tydzien 16 lipca. i wogule jeszcze nie wiem co wezme i ile czego. torbe kupilam fajna nowa torbe wiec podejrzewam ze miejsca mi wystarczy. Wszystkim życzę super udanych wakacji!! p.s bardzo dużo osób wybiera sie do Chorwacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_williams Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 21:17 Ja jadę na dwa tygodnie do Turcji, i mam wielki kłopot z dopasowaniem rzeczy. co się przyda, co nie, jakie kosmetyki, stroje kąpielowe, z trzy pary okularów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
basiawoz Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 21:40 Ja jadę na tydzień nad morze i potem od razu na Mazury. Mi się tam w walizce wszystko mieści ale jak wracam zawsze jest więcej rzeczy Okulary,chusty,ciuchy, itp. A na koniec i tak czegoś zapomnę zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
vanka_vanessy Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 21:56 Ja w czwartek lecę do siostry do Belgii nie będę brała dużo, bo część rzeczy mam u niej, bo jak ostatnio przyleciała to wzięła, żebym nie dopłacała za nadbagaż Potem w sierpniu to będzie już większe pakowanie, bo czeka mnie (niestety) ok.30h podróży do Australii.. Ciekawa jestem tylko, czy przeżyję tyle w samolocie... Ale sam fakt, że znowu rozpłynę sie na rafie.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 22:02 Ja już byłam w Chorwacji w te wakacje ; ) . Jechałam razem z tatą i mamą .Wzieliśmy jedną walizkę na nas troje ;D . I wszystko się zmieściło .. nawet jeszcze miejsce zostało ; ) . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 22:05 Nienawidzę się pakować. Zawsze w czasie jazdy denerwuje się czy wszystko zabrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
miley16x Re: Wakacyjne pakowanie . . . 10.07.10, 22:09 Ja jadę do Londynu na 2 tygodnie zapakowałam wszystko w największą torbę jaką miałam i kilka rzeczy nie chce się zmieścić! Odpowiedz Link Zgłoś