enqu 09.07.10, 19:51 a wiec robie nockę i zapraszam kumpelki ; pp ale jest jeden problem ! okay bedziemy ogl. filmy ale tylko ? co możemy jeszcze porobić ? na bank wy też nie raz urządzałyście takie nocki ; dd i powiedzcie, co robicie ? help ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siem_sciem Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 19:53 walka na poduchy xd i kup winogrona i która więcej wsadzi do buzi xd żartuję z tym xd Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:19 Może streszcze ci moje nocki z przyjaciółką. Możecie: - Nagrać parodię "Zmierzchu" (to zawsze rozgrzewa imprezę) - Wygrzebać z szafy mnóstwo ciuchów i się poprzebierać jak debile, - Obejrzeć 15 razy Zmierzch aż nauczycie się dialogów na pamięć, a potem: a) Zwracajcie uwagę na niedoskonałości b) Podzielcie się na role i wyłączcie dźwięk c) Naśmiewajcie się z każdego bohatera po kolei (głównie z Edwarda, bo uwierzcie że na jego temat można wiele wymyślić) - Wejdźcie na chat i wcielcie się w jakąś postać (emo, barbie, satanista) - głównie chodzi o to, aby rozmawiać z ludźmi i odpowiadać w duchu wybranej przez siebie postaci (polecam Słodką Idiotkę) - Wynajdźcie wszystkie plakaty, gazety, powycinajcie postaci i stwórzcie fajny komiks - Nagrywajcie głupie teledyski - Jeżeli macie wspólnych znajomych, dźwońcie do nich o 3 w nocy - Malujcie się (taki standard z amerykańskich filmów) *Należymy do ruchu antyzmierzchowego, aczkolwiek musi się on pojawić na każdej nocce Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:26 ja też urządzam nocke i idziemy na dwór . zbierzemy jeszcze kogos i będzie git, a jak wrócimy tam np o 23 ( może później) to będziemy gadać o calym dniu spędzonym razem (koleżanka przychodzi już około 12) i ogólnie plotkować. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot lady_em 09.07.10, 20:33 masz świetne pomysły! chociaż wszystkie jesteśmy fankami zmierzchu to i tak namówię kumpelę na twoje pomysły i dziękuję autorce wątku, że go założyła - sama nie wiedziałam co robić na nocce. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: nocka! co robić ???????????????? 10.07.10, 10:01 dziękuję ci lady_em bardzo się rozpisalaś ! ; d (że ci się chciało) dzięki ci bardzo ; **** na pewno wykorzystam twoje pomysły ! Pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:22 Powiem ci tylk że jakbędziesz miała wystarczająco duzo fajnych filmów to wystarczy... Ja z przyjaciółkom spędziłysmy 4 albo nawet 5 nocy na samych filmach... Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:29 1.Malowanie się nawzajem. 2.Bitwa na poduchy. 3.Głuchy telefon. 4.Podokuczaj swojemu bratu. 5.Objadajcie się lodami.! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 .. 09.07.10, 20:35 film ploteczki butelka ulozyc wymarzonego faceta z wycinkow gazet .. co tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:37 Jedzenie nie zdrowych rzeczy. Oglądanie filmu. Wojna na poduszki. Śpiewanie ( taka trochę parodia) wszystkiego po kolei. Plotkowanie. Wychodzenie z namiotu ( my akurat namiotowałyśmy) o 1 w nocy i iście na spotkanie z kolegami. Opowiadanie strasznych historii Odpowiedz Link Zgłoś
a.ja.go.lubie Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:42 oczywiście oglądamy filmy, obżeramy się popcornem i pizzą, siedzimy przed kompem,tańczymy,gramy w butelke itp. Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: nocka! co robić ???????????????? 09.07.10, 20:43 robimy sobie nawzajem fryzurki, malujemy się, robimy psychotesty, quizy, opowiadamy raz śmieszne, raz straszne historię itd. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: nocka! co robić ???????????????? 10.07.10, 10:04 !! dziękuję wam wszystkim jesteście baaardzo pomysłowe! ; **** Pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: nocka! co robić ???????????????? 10.07.10, 10:07 też ide na cocke będiemy miały co robić dzięki Odpowiedz Link Zgłoś