Dodaj do ulubionych

Odtwarzacz mp5 a psp ...

12.07.10, 11:22
Hey Kociaki ; )
Więc, proszę nie mówić mi na razie, że takiej konsoli nie ma, bo jest ! xdd ^ ^
Ale mam pytanko .. Czy na takiej konsoli mp5 chodzą i są gry ? Co jest lepsze mp5 czy psp
? .. Pewnie większość z Was powie, że psp, ale o ile droższe !
MP5 jest ok. 300zł, a psp ok. 700zł . : DD
Tu pisze, że tak, ale kol mówi, że nie.. Więc prosze podpowiedzcie mi, bo chcę kupić tą
mp5. smile

allegro.pl/item1101793626_odtwarzacz_mp5_jak_psp_4_3cal_4gb_menupl_3mpx_avi.html

Chociaż może popatrze w sklepie za mp5 . : D
Obserwuj wątek
    • paulinka1123 Re: Odtwarzacz mp5 a psp ... 14.07.10, 23:23
      pierwszy raz o takim czymś słyszę sciana
    • sweetwater . 15.07.10, 17:52
      Nie ma czegos takiego jak mp5. To jest zwykla mp4 podobna do PSP. Ma ona emulator na NESa, czyli konsole sprzed kilkunastu lat. Beda Ci chodzic tylko takie gry jak Mario czy inne stare gry. PSP ma calkiem inne gry i w dodadku lepsze. Ma tez Wi-Fi. Tego posta pisze z PSP.
      • myszqa13 Re: . 15.07.10, 18:02
        sweetwater napisał(a):

> Nie ma czegos takiego jak mp5. To jest zwykla mp4 podobna do PSP. Ma ona emulat
        > or na NESa, czyli konsole sprzed kilkunastu lat. Beda Ci chodzic tylko takie gr
        > y jak Mario czy inne stare gry. PSP ma calkiem inne gry i w dodadku lepsze. Ma
        > tez Wi-Fi. Tego posta pisze z PSP.

racja.PSP jest lepsze...mój brat ma bo ja nie chciałam bo wszytsko co dostane to psuje i nie ogarniam jak to działa...ale na psp jest baaaaaaaardzo dużo fajnych gier,możesz mieć mase muzyki,filmów,i tak jak sweetwater napisała ma internet i możesz to łato połączyć z play station 3 i to fajnie działa...big_grin...wiem bo mam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka