Dodaj do ulubionych

Do fanek Miley Cyrus !

12.07.10, 16:44
Lubicie ją jeszcze ???
Miley Cyrus to już nie ta słodka nastolatka którą polubiłyśmy dzięki serialowi
Hannah Montana
teraz stała się " kobietą '' i chce aby było o niej głośno dzięki
skandalom , wkurza mnie to że wiele małych dziewczynek ją naśladuje a to
niezadobry wzór Rozumiem że chce być poważniejsza i chce zerwać z
wizerunkiem słodkiej dziewczynki disneya ale przez to jej fani odwracają się
od niej !
jej nowe piosenki , teledyski i ciuchy ( czasami tak a czsami
nie ) mi się podobają ale te afery i wypowiedzi publiczne oraz ruchy na scenie
i poza nią są szokujące. Narazie jeszcze się od niej nie odwróciłam ale jak
niespałzuje pewnie tak po jakimś czasie się stanie .sad A czy wy
zamierzacie się odwrócić od Miley czy nie

ps. proszę głupie uwagi zachować dla siebie i nie kasować tego wątku no
się napracowałam

https://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/71/22/13bb3759e0.jpg
https://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/70/22/13ed0297ce.jpg
https://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/69/22/134075b33f.jpg
Obserwuj wątek
    • julcia284 piszcie !.!.!.!.! 12.07.10, 16:57
      • kitek14 Jak narazie to ją lubię... 12.07.10, 17:04
        ...chyba że jej coś naprawdę odwali.sciana
        • taylor_love Re: Jak narazie to ją lubię... 12.07.10, 17:32
          na razie tak...big_grinkissuncertainuncertain
          • weard_girl Re: Jak narazie to ją lubię... 15.07.10, 08:24
            A ja zaczęłam ją lubić właśnie po jej "przemianie". Teraz nie jest już słodką diewczynką a
            odważną nastolatką tongue_out

I to mie sie podoba wink
            Tak trzymaj Miley.!! kiss
            • milusia__ Kiedyś ją lubiłam.. 15.07.10, 10:25
              ale stała się taką 'divą" (diwą. nie wiem jak to się pisze ;p)
      • lilo_ . 12.07.10, 17:18
        ona ma juz 18 lat i dalej ma spiewac slodkie piosenki dla 6-latek ? i bardzo dobrze ze
        zmienila wizerunek na ostrzejszy o to jej wlasnie chodzilo zeby skonczyc z disneyem
        uwazacie sie za jej fanki a nimi nie jestescie bo prawdziwi fani nigdy nie odwracaja sie od
        swoich ulubiencow a tak wogole mowi sie ze ona kopiuje lady gage a kto teraz nie
        kopiuje ? mi sie jej nowy wizerunek zajebiscie podoba nie jest juz ta przeslodzona
        gwiazdunia ^^ mam swoje zdanie i czeekam na minusy .
        • miska994 Re: . 01.09.10, 15:15
          ja pier.dole, pomijam sam temat wątku bo jest żałosny, jak i sama M.C, ale to
          kopiowanie mnie osłabiło. Od Gagi?! Nie widzę nic podobnego między nimi, ale ok.
          Poza tym jak można kopiować osobę, która jest kopią wielu osób?!
    • schab_na_goraco Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola. 12.07.10, 17:04
      No chyba, że słodkie dziewczynki, które lubiły słodką, różową Hannę Montanę.

Przykro mi, że Miley w końcu dorasta. Może robi to w dziwny sposób, ale jej to
      może się podoba. A Ty widocznie nie byłaś fanką Miley, tylko jej serialu.
      • julcia284 szczerze... 12.07.10, 17:11
        polubiłam Miley za piosenkę See you Again Hanny prawie wogule nie
        oglądałam tylko słuchałam muzy Cyruski !
        • schab_na_goraco Re: szczerze... 12.07.10, 17:22
          No to tym bardziej. Fanka jednej piosenki się znalazła. Jak nagrała nowe,
          ostrzejsze kawałki to już jest bleee. Gratuluje.
          • julcia284 ej napisałam że lubie jej wszystkie piosenki i ... 12.07.10, 17:35
            nowy wizerunek
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • schab_na_goraco Re: ej napisałam że lubie jej wszystkie piosenki 12.07.10, 20:06
              I napisałaś też że jak będzie dalej wywoływać skandale, to się od niej odwrócisz.
              • julcia284 schab_na_gorąco odczep się dobra ! 12.07.10, 22:23
                napisałam że może ale raczej nie weż się naucz czytaćsciana
      • kingusska190 Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 12.07.10, 17:12
        zgadzam się z schab_na_goraco.
        ja ją nadal lubię, ona teraz szuka pomysłu na nsiebie, bo już nie jest tą kolorową Hannah
        Montana XP
        • virginkaa Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 12.07.10, 22:51
          A Ty w wieku 18 lat, chciałabyś być uważana za słodką Hanne Montane?
      • dodii7 Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 12.07.10, 17:59
        schab_na_goraco napisał(a):

> No chyba, że słodkie dziewczynki, które lubiły słodką, różową Hannę Montanę.
        >
        > Przykro mi, że Miley w końcu dorasta. Może robi to w dziwny sposób, ale jej to
        > może się podoba. A Ty widocznie nie byłaś fanką Miley, tylko jej serialu.

W 100 % się z Tobą zgadzam.
        Ja nigdy nie lubiłam Hanny, ale gdy usłyszałam piosenki z Breakout zakochałam się w Miley.
        big_grinZ każdą płytą Miley i jej muzyka podoba mi się coraz bardziej.serce
        Wolę jej odważniejszy wizerunek, piwoniż ten cukierkowaty kontrolowany przez
        disney'a.uncertain
      • rossalonde Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 12.07.10, 20:29
        Tak , Miley dorasta .... nie będzie do końca życie słodką dziewczynką z disneya
        prawdziwi fani się nigdy od niej nie odwrócą .
        • virginkaa Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 12.07.10, 22:46
          Nie lubiłam jej za czasów dawnej Hannah, ale ostatnio po przemianie, zaczęłam ją strasznie lubić piwo
      • martamk4 Re: do schab_na_goraco 15.07.10, 00:26
        słuchaj a raczej czytaj xDD porównaj sobie płyte Breakout z terazniejszą i widać
        roznice prawda?? A płyta Breakout nie jest spokrewniona z HM, więc nie mow ze
        wszyscy kochaja hanke montanke, bo Miley Cyrus tez jest coool ;D, choć teraz
        przegina...
      • diamond_girl12 Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 23.07.10, 12:03
        schab_na_goraco napisał(a):

> No chyba, że słodkie dziewczynki, które lubiły słodką, różową Hannę Montanę.
        >
        > Przykro mi, że Miley w końcu dorasta. Może robi to w dziwny sposób, ale jej to
        > może się podoba. A Ty widocznie nie byłaś fanką Miley, tylko jej serialu.

A jeśli idol strasznie się zmienił to co?
        Ona kiedyś była normalna, a teraz zmienia się w (za przeproszeniem) dzi.w.kę.
        Masz 12 lat - lubisz Miley. Masz 30, też masz ją lubić? ;//
      • kukartka_13 Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 23.07.10, 12:23
        nigdy sie o niej nie odwróce
        zawsze ją broniłam i zawsze będę jej bronić
        bez wzglądu na głupie komentarze dzieci które nie rozumieją że nie można całe życie
        zachowywać sie jak 12 latka
      • julka_18 Re: Prawdziwi fani NIGDY nie odwrócą się od idola 23.07.10, 13:18
        zgadzam się.
    • urszulka2691 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:25
      piosenki i teledyski mi sie podobajawinkA co do jej zachowania to zależy...
    • wieczko6 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:27
      Przed jej przemianą jeszcze ją tolerowałam, ale teraz już nie. Był wcześniej
      taki wątek o czyjejś siostrze, która naśladowała cały czas Miley i
      najprawdopodobniej dalej to robi... Nie wierzę, że teraz ktoś ma jeszcze
      wątpliwości czy to następna Briney...
      • majka04 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:30
        ja ją toleruję , ale Noah już nie !
        • korni1996 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:33
          Nigdy tego nie zrobię, lubię ją a teraz nawet bardziej. Jej nowy styl, piosenki,
          teledyski i wszystko co w sobie zmieniła bardzo mi się podoba, bardzo smile
      • alyson96 . ! 12.07.10, 20:18
        jestem jej fanką od ponad 3 lat. Mimo że zaczyna mnie porządnie denerwować , to
        nie odwrócę się od niej . Lubię jej muzykę , ale tą ` starszą ` Czyli płytę Breakout i Time
        of our lives . Nie podoba mi się jej nowy styl. Nie taką ją polubiłam. / Mam nadzieje że
        nie skończy jak Britney Spears czy Lindsay Lohan. Życzę jej powodzenia i sukcesów.
        • selenka_gomez Re: . ! 15.07.10, 08:27
          miley toleruje ale tej malej szmaty noah juz nie ; /
          mysli ze jest cool bo nasladuje swoja siostrzyczke; /
          pojebane dziecko i tyle !wspolczocia miley-,-
          • witka Re: . ! 15.07.10, 09:37
            Ludzie postawcie sie w jej sytuacji! Gdybyście wy mieli po 18 lat to co dalej chcielibyscie
            być słodcy i wgl??.... RAcja może i straca fanów czyli tych najmniejszych ale z pewnoscia
            duzo tez zyskuje bo wiem , ze własnie wiele osób nie lubiało jej tlyko dlatego ze była
            dziecinna... To normalne ze teraz chce dorosnac i stac sie kobieta!
    • cukiereczek.. Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:36
      a mi to sie taka bardziej podoba wink
    • karolcia741 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:37
      Kiedyś oglądałam Hanne Montane i śledziłam życie Miley czyli galerie, piosenki
      itp. I teraz w żadnym wypadku nie przypomina ''słodkiej'' (przesłodzonej)
      dziewczyny. Gwiazdorzy ot co.
    • julcia284 ej mówiłam że lubię wszystkie jej piosenki ! 12.07.10, 17:38
    • ciapolka Zostane prawdziwą fanką i sie od niej nie odwróce! 12.07.10, 17:40
      uwielbiam ją i zamierzam ją wspierać NIE WAZNE CO ZROBI ZAWSZE BEDE JA LUBIC
    • michaelmontana julcia - wejdź 12.07.10, 17:49
      OK, jstem jej wielkim fanem. Te zdjęcia są zrobione z choreografi i nie
      koniecznie z jednej piosenki wszystkie. Choreografi ona nie ułożyła. Jej stroje
      są odważniejsze, ale stało się tak przez antynfanów mówiących - Różowa, pusta .,
      plastikowa, ... Teraz jest ostrzejsza( nie muzyką tylko ubiorem) choć uważam że
      ten ubiór nie pasuje do meldoii dance. JA jestem jej fanem I NIE ZAMIERZAM SIĘ
      ODWRÓCIĆ. WIerż że to tylko na krótki okres. Rok czy pół. Potem jej rpzjedzie ;p
      • dodii7 Re: julcia - wejdź 12.07.10, 18:03
        michaelmontana napisał(a):

> OK, jstem jej wielkim fanem. Te zdjęcia są zrobione z choreografi i nie
        > koniecznie z jednej piosenki wszystkie. Choreografi ona nie ułożyła. Jej stroj
        > e
        > są odważniejsze, ale stało się tak przez antynfanów mówiących - Różowa, pusta .
        > ,
        > plastikowa, ... Teraz jest ostrzejsza( nie muzyką tylko ubiorem) choć uważam że
        > ten ubiór nie pasuje do meldoii dance. JA jestem jej fanem I NIE ZAMIERZAM SIĘ
        > ODWRÓCIĆ. WIerż że to tylko na krótki okres. Rok czy pół. Potem jej rpzjedzie
        > ;p

Nie !! Ona taka jest.. taka chce być.
        Bardzo mi przykro jeśli komuś to przeszkadza.
        Nie znacie ludzi którzy nie są w klasie aniołkami tylko crazy'olkami??
        Ona jest jedną z nich, i jej prawdziwi fani którzy ją nie zostawili też są!!
    • marsztynn Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 17:51
      Ja się od niej troszkę odwróciłam xD Ale według mnie teraz jest trochę lepsza.
      No może przesadza z ubraniami. Chociaż piosenki miała na płycie Breakout lepsze,
      ale i tak jest spoko.
      • nick_jonas_jb Re: Do fanek Miley Cyrus ! 15.07.10, 10:02
        No tak szczerze to ja się od niej odwróciłam... To znaczy dalej słucham jej STARYCH piosenek - te są fajne wink ale Miley uważam teraz za głupią i że tak powiem zbocznoą dziewczynę która wkurza mnie skandalami.
      • nick_jonas_jb Re: Do fanek Miley Cyrus ! 15.07.10, 10:02
        No tak szczerze to ja się od niej odwróciłam... To znaczy dalej słucham jej STARYCH piosenek - te są fajne wink ale Miley uważam teraz za głupią i że tak powiem zbocznoą dziewczynę która wkurza ludzi skandalami.
    • sell_gomez ... 12.07.10, 17:52
      Ja nie miałam zamiaru dłużej jej bronić, bo to nie miało sensu . To jej błąd, że niedługo
      (być może) stoczy się na dno . Niechętnie to mówię. Po prostu jestem szczera. Wkurzają
      mnie jej " wierne fanki ", które skandale wywołane przez Miley, komentują tak . : " Miley
      teraz jest sobą !" . Dziweczyny pomyślcie zanim napiszecie . Byłam jej fanką, wielką fanką,
      ale zmieniła się. Niestety. indifferentuncertainsad Trudno . Przez takie zachowanie traci fanów/fanki.
      Przykro mi . Jeżeli ktoś jeszcze ją lubi, to niech uważa, żeby nie zmienić się w jej klona-
      złego klona. To tyle . Pozdr. ! ;**
      • shadow_ ___ 12.07.10, 18:12
        ja ją wcześniej lubiłam, ale teraz już mniej, tzn chyba w ogóle. o,o ona na siłę
        chce być dorosła, a ma dopiero 17 czy 18 lat, ogólnie wkurza mnie ona
        zachowaniem. c:
      • cupcakes_ i przerzuciłaś się na mega słodką Selenkę.. 12.07.10, 18:14
        to świadczy tylko o jednym - jesteś jeszcze dzieckiem, które nie potrafi zaakceptować tego, że ludzie się zmieniają i proszę Cię nie nazywaj się wielką fanką Miley, bo taki NIGDY by się od niej nie odwrócił
    • martusia_16 nie lubiłam i nie polubię. 12.07.10, 18:16
    • zelaaa Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:15
      Na prawdę się zmieniła, ale ja i tak ją lubię wink . W sumię nie robi nic złego .
    • cyniczna Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:22
      Lubie ją nadal i nie mam zamiaru sie hmm 'odwrócić. Chociaż nie wiem co będzie
      sie z nią działo za kilka lat.. Szczerze to wolałam ją jako słitt blondi Hannah
      Montana..
    • ta_dam Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:22
      Szczerze to nie znoszę tego czegoś co wyje na scenach. Rozśmieszyło Mnie to, że staje
      się 'kobietą' --to jeszcze gó...ara.. Nie dorasta nikomu do pięt, nawet mojemu
      chomikowi ! Kocham was anty fani ! : ****
    • coldprincess Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:23
      Nie lubiłam, nie lubię i lubić nie będę.
    • avrile Ja zawsze byłam odwrócona od niej. 12.07.10, 20:25
      Moim zdaniem, to było wiadome od samego początku, iż tak się stało.
    • 96kasia19 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:28
      ja kocham Hannah Montana i Miley Cyrussmile
    • razzo . 12.07.10, 20:30
      skoro nie jestem jej fanką, mam zakaz wypowiadania się. szkoda, że moją pasją
      jest łamanie zasad.

gdzieś mignęło mi zdanie, że PRAWDZIWI FANI, NIGDY NIE ODWRÓCĄ SIĘ OD SWOJEGO
      IDOLA
      . nie zaprzeczę, że pewnie zrobiłam gdzieś w tym zdaniu błąd.
      anyway. mamy tu do czynienia z fankami MILEY. właśnie MILEY.
      gwiazdką/byłą gwiazdką Disneya głównie fascynowały się pierwszoklasistki (choć
      przyznam, że były i przerażające wyjątki), więc wiąże się z tym krótkotrwałe
      wielbienie idola. żadna siedmiolatka nie wyszukała sobie swoich autorytetów. w
      tym wieku zazwyczaj lubi się to, co jest na trendi, uroki chodzenia do
      podstawówki...

co do skandalicznego zachowania tej przemiłej i jakże skromnej nastolatki
      - wypowiadałam się już na jej temat wiele razy, ale nie powstrzymam się od
      skomentowania jej wyglądu. wyglądu dziecka, przebranego za kobietę. wygląda
      komicznie.
    • pepu lubię jej nowy i stary styl. 12.07.10, 20:32
      takie moje zdanie. teraz juz wole gagę ale nadal słucham jej piosenke. uwielbiam
      wszystkie no nie wszytskie z płyty ''can't be tamed. '' nowy styl tez dobry.
      pozatym.. nie zachowuje sie tak jak na scenie w zyciu .
      • ashley_miley Re: lubię jej nowy i stary styl. 12.07.10, 20:48
        mi tam nic nie przeszkadza smile dobrze ostatnio powiedziala ze ma gdzies jak
        się komus nie podoba to co robi i jej nowy image
        ( czy jak to się pisze xd )
        mowila zresztą tez ,ze chce dorosnąc a tak apropo ten kto mysli ,ze się od niej
        fani odwracają moze w Polsce czy w innym kraju w Europie ,ale w Ameryce
        15 ją lubią i to nie jest zadna siara ! smile
        podrawiam.
    • enqu nie mam zamiaru wykluczać się z fanek Miley : P 12.07.10, 20:45
      po prostu dziewczyna dorośleje !
      wszystko jest zrozumiałe, nie wiem po co ten rozgłos i wgl.
      chce po prostu pokazać że nie jest już słodką gwiazdka Disney'a a jest już
      dojrzałą kobietą ! ; )

dalej nie chce mi się wypisywać, po prostu ją lubie i nie zmienie jak na razie
      zdania ! ;D
      • razzo enqu 12.07.10, 20:48
        nazywasz niespełna osiemnastoletnią dziewczynę dojrzałą kobietą?
        przez wam nadal nie wiem, czy mam płakać, czy się śmiać.
        • enqu Re: enqu 12.07.10, 20:59
          no a kim !?
          słodką małolatką ?!
          • razzo Re: enqu 12.07.10, 22:19
            nie. może nastolatką? to chyba poprawne określenie.
            • enqu Re: enqu 13.07.10, 13:03
              no to co kurde !!!!
              jest gwiazdą i się nie dziwię !
              nie jest juz slodko Hanną która ubiera sie na rozowo x d
              spójrz na osoby w jej wieku w otaczającym ciebie swiecie ; p

• razzo enqu 13.07.10, 19:32
                to, że jest jakąś tam gwiazdką, nie znaczy, że nie jest nastolatką.
    • jonas_lover Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:48
      Lubiłam ją kiedyś, nawet bardzo, ale to było takie trochę dziecięce uwielbienie (beeeest of
      both wooorldss. xD), chociaż to jej zawdzięczam to, że lubię Jonasów. Chodziła kiedyś z
      Nickiem i się nim zainteresowałam. ^^ Ale Dżonasów nie opuszczę. Już na dwa miesiące
      mnie wzięło na Biebera i wgl nie słuchałam ich muzyki. Stęskniłam się wtedy i chyba przez
      cztery dni non stop słuchałam ich piosenek i prawie wszystkie zgrałam sobie na fona.
    • mileycyrus13 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:53
      ja ją lubię i będę lubiła ona nadal jest fajna
    • lofjukitten Dajcie jej spokój, jest jeszcze bardzo młodziutka. 12.07.10, 20:53
      Każdy w tym wieku ma prawo popełniać błędy. Znudziło jej się sztuczne pozowanie
      do zdjęć, sztuczne uśmiechy na potrzeby disneya i sztuczne życie. Dziewczyna
      chciała pokazać, że nie jest już 13- latką, która chodziła w grzecznych
      spódniczkach i różowych bluzeczkach, a włosy spinała w kucyka, śpiewając 'rock
      star', a naprawdę nic o tym nie wiedząc. Pewnie nei wybrała dobrej drogi, ale
      pozwólcie jej samej się o tym przekonać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka