Dodaj do ulubionych

Do fanek Miley Cyrus !

• natalusia483 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:55
      Szkoda że Miley się tak zmienia...uncertain

..Ale każdej gwiezdzie w końcu głowa sodowa do głowy uderzy..

Miemy nadzieję, że się zmieni suspicious
    • kasiuunia_11 teraz ją lubię bardziej! 12.07.10, 20:59
      Tak jak w temacie xDD
    • corba . 12.07.10, 21:00
      powoli gra mi na nerwach .
    • twist_of_fateee Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:14
      Osobiście za nią nie przepadam . Ok . przeciwko serialowi nic nie mam do niej też nic...nie miałam. Moim zdaniem ona chce za szybko dorosnąć . Spoko nie chce mieć tylko fanek w wieku lat 10 ...rozumiem , ale to jak zaczyna się zachowywac przekracza wszelkie granice .
      Jej ubiór , ruchy...nie rozumiem co jej przeszkadza w byciu poukładana kobietą .
      Niech śpiewa o czym tam sobie chce ale niech zachowuje się jak na 17 latkę przystało .
      Sława ma swoje granice . To jest gwiazda są osoby które uważają ją za swój wzór chcą być taka jak ona , ale ta Miley nie nadaje się na wzór dla dzieci. Mam nadzieję że wkońcu zobaczy że to nie jest sposób na wybicie się . Przepraszam z całego serca jeśli kogoś swoją wypowiedzią obraziłam bo wiem co to znaczy być fanką ale nie będę kryła swojego zdania , ponieważ fora są po to aby się wypowiadać . ! Dziękuje. big_grin
    • krasula14 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:18
      mi nie przeszkadza jak Miley się zmieniła wręcz przeciwnie nie może być ciągle małą dziewczynką więc na pewno nadal będe ją lubićsmile
    • agatka1996 ja.... 12.07.10, 21:18
      ja własnie teraz ją polubiłam .Wtedy była przesłodzona Hannah , a teraz to prawdziwa
      Miley .Tak ja uważam
    • kotek.bieberka Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:31
      Podnieca cie?!

i po jaką cholere skopiowałaś te fotki z poszkole.pl????sciana
    • sandra6565 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:39
      teraz jeszcze bardziej ją lubię niż wcześniej big_grin
    • laurie Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:24
      gdybyś była prawdziwą fanką, nie odwróciłabyś się od niej, i pokochałabyś ją
      taką i taką.

odnośnie cyrus : nigdy jej nie lubiłam, i nie mam zamiaru polubić. Prędzej ją
      uważałam za słitaśną pro elo joł zajebistą dziewczynke, myślącą że jest mega
      gwiazdą. Teraz uważam ją za zepsutą, skończoną lampucere show biznesu.

Dziękuje za uwage. ; D
    • artificial_ Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:26
      ale herbatka dobra.
    • bombshell Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:26
      och to straszne! Doprawdy chodźmy płakać!
    • julcia284 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:27
      julcia284 napisał(a):

> Lubicie ją jeszcze ???
      > Miley Cyrus to już nie ta słodka nastolatka którą polubiłyśmy dzięki serialowi
      > Hannah Montana
      > teraz stała się " kobietą '' i chce aby było o niej głośno dzięki
      > skandalom , wkurza mnie to że wiele małych dziewczynek ją naśladuje a to
      > niezadobry wzór Rozumiem że chce być poważniejsza i chce zerwać z
      > wizerunkiem słodkiej dziewczynki disneya ale przez to jej fani odwracają się
      > od niej !
      jej nowe piosenki , teledyski i ciuchy ( czasami tak a czsami
      > nie ) mi się podobają ale te afery i wypowiedzi publiczne oraz ruchy na scenie
      > i poza nią są szokujące. Narazie jeszcze się od niej nie odwróciłam ale jak
      > niespałzuje pewnie tak po jakimś czasie się stanie .sad A czy wy
      > zamierzacie się odwrócić od Miley czy nie

> ps. proszę głupie uwagi zachować dla siebie i nie kasować tego wątku no
      > się napracowałam

> https://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/71/22/13bb3759e0.jpg
      > https://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/70/22/13ed0297ce.jpg
      > https://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/69/22/134075b33f.jpg
      widzicie niektóre kotkowiczki tam pisze głupie uwagi zachować dla siebie
      !!!!sciana
    • xxmilaaaaxx Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 09:48
      Ja nie zamierzam. Kocham ją !
    • mileylove. Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 10:34
      No zaraz moment coś mi tutaj nie gra. Porównałam sobie wypowiedź twoją Julci284 i schab_na_goraco i doszłam do wniosku,że się z lekka zgadzam z schab_na_goraco. Bo po pierwsze prawdziwy fan nigdy nie odwraca się od idola. Nie koniecznie oczywiście musi się na nim wzorować, jeśli naprzykład zachowuję się w pewnym momencie nie właściwie. Jednak tak naprawdę najważniejsze jest to co wykonuję. W co w kłada całe swoje serce. Czyli np. śpiewa. Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że my jej nie znamy, a chcemy w ogóle oceniać. Skąd mamy wiedzieć jaka jest prywatnie? Nie wiemy tego i nie wtrącajmy się w jej życie.
      Ja od dziecka oglądałam Hannah Montanę, byłam mała i po prostu lubiłam to oglądać. Potem zaczęłam interesować się muzyką Miley. Szukałam w internecie piosenek Cyrus. Potem wydała płytę Breakout i z chęcią ją kupiłam. Wtedy zrozumiałam,że jej muzyka ma dla mnie jakieś znaczenie. Zaczęłam się nią interesować na maksa. Kocham jej muzykę i nie zamierzam się od niej odwrócicić. Nieważne co zrobi,jak się zachowa. Dopóki będzie wykonywać swoją pracę będę z nią.
    • xxxkarolciaxxx Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 10:35
      Nie wiem ....
      • muszelka Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 10:57
        gdybyscie były jej prawdziwymi fankami to byście jej nie zostawiły .przyzwyczaiłyście się
        do słodkiej i uciechanej Majli zy Hannah Montana . halO ,ona ma 17 lat i nie bd wiecznie
        waszą księżniczką z disneya .
        jak Lady GaGa się obnaża ,albo jak Katy Perry śpiewa o całowaniu się z dziewczyną to
        Wam to wgl nie przeszkadza ,a mają zaledwie po te 20 coś lat . i one mają pretensję ,że
        Miley źle skończy ,same dążą do tego nieustannie .
        to ,że Miley zmieniła swój wizerunek ,nie trzeba jej teraz krytykować za to co zrobiła . a
        wzsystkie małe ,słit fanki są very zdruzgotane ,bo bardzo przepraszam Miley do 50 roku
        życia bd dla 9 latki Hannah Montana ,dlatego ,że chce tego jej mamusia .
        dajcie jej żyć ,do jasnej cholery ,bo te Wasze dylematy typu 'zostawić ją \ nie zostawić'
        świadczą o tym ,że nigdy tak naprawdę nie byłyście jej fankami .

sciana ( moje zdanie ,ale to chyba oczywiste . podkreślam to ,bo niektóre ludzie nie
        wiedzą co to wolność słowa ) .
    • roksanaroxana Zgadzam się z schab_na_goraco 13.07.10, 18:20
      • princess132 Re: Zgadzam się z schab_na_goraco 19.07.10, 00:32
        ja też.
    • primas uwielbiam ją. 13.07.10, 18:26
      Miley jest moją idolką. Nie przeszkadza mi jej styl ubierania się, zachowanie. Jest jaka jest. Ma prawie 18 lat. Chce się oderwac od wizerunku Disneya i chce, aby traktowano ją poważnie.

serce
    • famous_ash Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 19:15
      Poszła do disneya, dzięki niemu stała się sławna, to teraz robi wszystko żeby
      inni o tym zapomnieli. Ashley nic właściwie nie robiła a inni już zapomnieli że
      ona występowała w disneyu.

Buntuje się dziewczyna, sory KOBIETA :p
      • buniaczek541 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 19:47
        Lubie ja ale jej nie ubóstwiam . Ona nie chcę żeby porównywali ja do Hannah
        Montana i tyle . Bardzo szybko się zmieniła i ma teraz o wiele lepsze piosenki
        niż w czasach kiedy kręciła serial . Trzymam za nią kciuki i mam nadzieję że nie
        będą robili skandali z byle powodów np. z tego że nie stała w kolejce na
        karuzele big_grin
    • be_my_dream_xde Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 20:23
      ja ją kiedyś bardziej lubiłam, ale nie byłam jej jakąś wielką fanką. teraz już nie śledzę jej życia
      jakoś szczególnie..była młodsza, no cóż dziecko kreowane przez disney'a, słodkie, miłe, mniej
      skandali, teraz jest starsza i próbuje różnych stylów, jak każda no dobra może nie każda
      nastolatka buntuje się, chce byc `sexy`, chce byc w centrum uwagi. Miley po prostu
      znudziło się życie słodkiej MILEY, chce byc bardziej dorosła i chce pokazac że nie będzie już
      sweetaśną Hannah Montana
      jej muzyka jest fajna, ja ogólnie nie lubię wyzywającego wyglądu więc tu ma minus ale nie
      mówię że jej nie lubię ; ))
    • marsjanka115 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 20:29
      ja tam jej już nie lubię winkkażdy ma inny gust tongue_out
    • drama_queen Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 20:32
      nigdy nie przepadałam za Miley, ale wszyscy kiedyś dorastają. chociaż Miley
      zrobiła troszkę zbyt gwałtowną metamorfozę.
    • chocolatex Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 21:10
      Nie lubiłam, nie lubię i nie będę lubić. Dziękuję dobranoc.
    • magda1997.12 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 22:00
      ja dorastam z Miley,choć ona ma 18 lay a ja 13,to ciesze się z jej zmiany
    • szukam... Re: Do fanek Miley Cyrus ! 14.07.10, 19:16
      Ja mam tak jak Ty crying
    • olgx Re: Do fanek Miley Cyrus ! 14.07.10, 19:36
      w zasadzie to można ją zrozumieć. Chce się w końcu odczepić od zakochanych w niej 6
      latkach. Choć tęskni się za starą Miley to ta nowa też fajna wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka