natalusia483 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 20:55 Szkoda że Miley się tak zmienia... ..Ale każdej gwiezdzie w końcu głowa sodowa do głowy uderzy.. Miemy nadzieję, że się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
twist_of_fateee Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:14 Osobiście za nią nie przepadam . Ok . przeciwko serialowi nic nie mam do niej też nic...nie miałam. Moim zdaniem ona chce za szybko dorosnąć . Spoko nie chce mieć tylko fanek w wieku lat 10 ...rozumiem , ale to jak zaczyna się zachowywac przekracza wszelkie granice . Jej ubiór , ruchy...nie rozumiem co jej przeszkadza w byciu poukładana kobietą . Niech śpiewa o czym tam sobie chce ale niech zachowuje się jak na 17 latkę przystało . Sława ma swoje granice . To jest gwiazda są osoby które uważają ją za swój wzór chcą być taka jak ona , ale ta Miley nie nadaje się na wzór dla dzieci. Mam nadzieję że wkońcu zobaczy że to nie jest sposób na wybicie się . Przepraszam z całego serca jeśli kogoś swoją wypowiedzią obraziłam bo wiem co to znaczy być fanką ale nie będę kryła swojego zdania , ponieważ fora są po to aby się wypowiadać . ! Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krasula14 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:18 mi nie przeszkadza jak Miley się zmieniła wręcz przeciwnie nie może być ciągle małą dziewczynką więc na pewno nadal będe ją lubić Odpowiedz Link Zgłoś
agatka1996 ja.... 12.07.10, 21:18 ja własnie teraz ją polubiłam .Wtedy była przesłodzona Hannah , a teraz to prawdziwa Miley .Tak ja uważam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:31 Podnieca cie?! i po jaką cholere skopiowałaś te fotki z poszkole.pl???? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 21:39 teraz jeszcze bardziej ją lubię niż wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:24 gdybyś była prawdziwą fanką, nie odwróciłabyś się od niej, i pokochałabyś ją taką i taką. odnośnie cyrus : nigdy jej nie lubiłam, i nie mam zamiaru polubić. Prędzej ją uważałam za słitaśną pro elo joł zajebistą dziewczynke, myślącą że jest mega gwiazdą. Teraz uważam ją za zepsutą, skończoną lampucere show biznesu. Dziękuje za uwage. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:26 och to straszne! Doprawdy chodźmy płakać! Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 12.07.10, 22:27 julcia284 napisał(a): > Lubicie ją jeszcze ??? > Miley Cyrus to już nie ta słodka nastolatka którą polubiłyśmy dzięki serialowi > Hannah Montana > teraz stała się " kobietą '' i chce aby było o niej głośno dzięki > skandalom , wkurza mnie to że wiele małych dziewczynek ją naśladuje a to > niezadobry wzór Rozumiem że chce być poważniejsza i chce zerwać z > wizerunkiem słodkiej dziewczynki disneya ale przez to jej fani odwracają się > od niej ! jej nowe piosenki , teledyski i ciuchy ( czasami tak a czsami > nie ) mi się podobają ale te afery i wypowiedzi publiczne oraz ruchy na scenie > i poza nią są szokujące. Narazie jeszcze się od niej nie odwróciłam ale jak > niespałzuje pewnie tak po jakimś czasie się stanie . A czy wy > zamierzacie się odwrócić od Miley czy nie > ps. proszę głupie uwagi zachować dla siebie i nie kasować tego wątku no > się napracowałam > > > widzicie niektóre kotkowiczki tam pisze głupie uwagi zachować dla siebie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 09:48 Ja nie zamierzam. Kocham ją ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 10:34 No zaraz moment coś mi tutaj nie gra. Porównałam sobie wypowiedź twoją Julci284 i schab_na_goraco i doszłam do wniosku,że się z lekka zgadzam z schab_na_goraco. Bo po pierwsze prawdziwy fan nigdy nie odwraca się od idola. Nie koniecznie oczywiście musi się na nim wzorować, jeśli naprzykład zachowuję się w pewnym momencie nie właściwie. Jednak tak naprawdę najważniejsze jest to co wykonuję. W co w kłada całe swoje serce. Czyli np. śpiewa. Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że my jej nie znamy, a chcemy w ogóle oceniać. Skąd mamy wiedzieć jaka jest prywatnie? Nie wiemy tego i nie wtrącajmy się w jej życie. Ja od dziecka oglądałam Hannah Montanę, byłam mała i po prostu lubiłam to oglądać. Potem zaczęłam interesować się muzyką Miley. Szukałam w internecie piosenek Cyrus. Potem wydała płytę Breakout i z chęcią ją kupiłam. Wtedy zrozumiałam,że jej muzyka ma dla mnie jakieś znaczenie. Zaczęłam się nią interesować na maksa. Kocham jej muzykę i nie zamierzam się od niej odwrócicić. Nieważne co zrobi,jak się zachowa. Dopóki będzie wykonywać swoją pracę będę z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 10:57 gdybyscie były jej prawdziwymi fankami to byście jej nie zostawiły .przyzwyczaiłyście się do słodkiej i uciechanej Majli zy Hannah Montana . halO ,ona ma 17 lat i nie bd wiecznie waszą księżniczką z disneya . jak Lady GaGa się obnaża ,albo jak Katy Perry śpiewa o całowaniu się z dziewczyną to Wam to wgl nie przeszkadza ,a mają zaledwie po te 20 coś lat . i one mają pretensję ,że Miley źle skończy ,same dążą do tego nieustannie . to ,że Miley zmieniła swój wizerunek ,nie trzeba jej teraz krytykować za to co zrobiła . a wzsystkie małe ,słit fanki są very zdruzgotane ,bo bardzo przepraszam Miley do 50 roku życia bd dla 9 latki Hannah Montana ,dlatego ,że chce tego jej mamusia . dajcie jej żyć ,do jasnej cholery ,bo te Wasze dylematy typu 'zostawić ją \ nie zostawić' świadczą o tym ,że nigdy tak naprawdę nie byłyście jej fankami . ( moje zdanie ,ale to chyba oczywiste . podkreślam to ,bo niektóre ludzie nie wiedzą co to wolność słowa ) . Odpowiedz Link Zgłoś
primas uwielbiam ją. 13.07.10, 18:26 Miley jest moją idolką. Nie przeszkadza mi jej styl ubierania się, zachowanie. Jest jaka jest. Ma prawie 18 lat. Chce się oderwac od wizerunku Disneya i chce, aby traktowano ją poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 19:15 Poszła do disneya, dzięki niemu stała się sławna, to teraz robi wszystko żeby inni o tym zapomnieli. Ashley nic właściwie nie robiła a inni już zapomnieli że ona występowała w disneyu. Buntuje się dziewczyna, sory KOBIETA :p Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 19:47 Lubie ja ale jej nie ubóstwiam . Ona nie chcę żeby porównywali ja do Hannah Montana i tyle . Bardzo szybko się zmieniła i ma teraz o wiele lepsze piosenki niż w czasach kiedy kręciła serial . Trzymam za nią kciuki i mam nadzieję że nie będą robili skandali z byle powodów np. z tego że nie stała w kolejce na karuzele Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 20:23 ja ją kiedyś bardziej lubiłam, ale nie byłam jej jakąś wielką fanką. teraz już nie śledzę jej życia jakoś szczególnie..była młodsza, no cóż dziecko kreowane przez disney'a, słodkie, miłe, mniej skandali, teraz jest starsza i próbuje różnych stylów, jak każda no dobra może nie każda nastolatka buntuje się, chce byc `sexy`, chce byc w centrum uwagi. Miley po prostu znudziło się życie słodkiej MILEY, chce byc bardziej dorosła i chce pokazac że nie będzie już sweetaśną Hannah Montana jej muzyka jest fajna, ja ogólnie nie lubię wyzywającego wyglądu więc tu ma minus ale nie mówię że jej nie lubię ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 20:29 ja tam jej już nie lubię każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 20:32 nigdy nie przepadałam za Miley, ale wszyscy kiedyś dorastają. chociaż Miley zrobiła troszkę zbyt gwałtowną metamorfozę. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 21:10 Nie lubiłam, nie lubię i nie będę lubić. Dziękuję dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 13.07.10, 22:00 ja dorastam z Miley,choć ona ma 18 lay a ja 13,to ciesze się z jej zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Do fanek Miley Cyrus ! 14.07.10, 19:36 w zasadzie to można ją zrozumieć. Chce się w końcu odczepić od zakochanych w niej 6 latkach. Choć tęskni się za starą Miley to ta nowa też fajna . Odpowiedz Link Zgłoś