martamk4 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 15.07.10, 00:24 ja juz sie powoli od niej odwracam ( kiedys była dla mnie wzorem i ulubienica teraz bardziej wolę Demi i Selenę , niech Miles się zmieni póki czas a nie cholerka jeszcze na zlosc robi xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Do fanek Miley Cyrus ! 15.07.10, 00:37 a mi się bardziej podoba to wcielenie Mil w końcu dorosła, a nie jest głupią słodką dziewczynką czasami wnerwiają mnie te jej wypowiedzi, które <nawet jak sama mówi> są zmyślone ale przynajmniej teraz może i traci fanów ale przynajmniej nie słuchają jej tylko 10-latki Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi aha 15.07.10, 09:46 no to jak nie pasuje no to po co jeszcze siedzisz w tym fanatycznym kółku Miley ? Ja ją lubię nawet bardzo i wygląd u mnie się nie liczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
martyna13346 yy,, odworc sie od niej dziewczynko ! 16.07.10, 20:50 No peeeeewnie !, przeciez to dziwka ! , niezdecydowana szmata, najpieerw slodziutka hania oh i ah a potem kraczaca prostytutka , ! w koncu cipe i cyce nam juz pokazala , widzielismy juz chyba wszystko wiec to dziwka ; p Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 00:03 ja jej nigdy nie lubiłam ,ale wypowiem sie; Miley jest już prawie dorosła i nie może cały czas być słodką gwiazdeczka z seriali dla dzieci. Musi zdobyć wiekszą sławe ,dlatego zaczeła sie sprzedawać w najbardziej znany sposób; nagość ,biseksualizm ,imprezy etc. ;d mnie to wcale nie dziwi ,Britney czy Cristina Aguilera też na początku były słodkimi panienkami a zmieniły sie tak jak Miley teraz... też zostały wypromowane przez disneya. No wiec nie powinno tak samo takze was to dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 00:15 lubię jej styl ogólnego ubierania się, nowych piosenek. uważam tylko, że niektóre koncertowe stroje są zbyt wyzywające. reszta zmieniła się na duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 00:19 też mnie jej nowy wizerunek i zachowanie troche denerwuje. Podoba mi się że dorosleje, zrywa z disney´em i wgl ale niech nie przesadzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziabe6 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 07:14 Jeszcze się od niej nie "odwracam" bo ma fajne piosenki ale nie wiem czy ona wie że jej niektóre fanki kochają ją przede wszystkim dzięki roli w serialu Hannah Montana. Teraz się bardzo zmieniła i mi osobiście ta "nowa" Miley się nie podoba...... Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 09:14 ja wolaloam ją jako dziewczynke disneya .to tak szczerz...........................ale teraz coraz bardziej szokuje i jestem pewna że to zwróci sie przeciwko nie ................. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Nadal lubię 19.07.10, 11:05 Miley zmieniła sie ale teraz jej muzyka bardziej mi się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 11:10 Nigdy nie byłam jej fanką, dlatego nie mam teraz problemu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowa69 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 11:13 nienawidze jak ona teraz się rusza... bardzo się zmieniła ;/ słucham jej piosenek ale nie tych nowych ponieważ ich nie lubie możliwe ze się od niej odwróce Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1212 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 11:17 Może akurat Tobie się to nie podoba, ale znam osoby, które właśnie po jej przemianie zaczynają ją lubić! A sama Miley o tym mówi tak: "Nie oszalałam. Właśnie dorastam. Ubieranie się w sposób bardziej radykalny jest po prostu częścią mojej pracy. Dlatego chcę unikać plotek, że oszalałam i robię się dzika na scenie lub coś w tym stylu. Nie rozumiem dlaczego ludzie zaczynają plotkować na ten temat, to chore. Kiedy ja nigdy nie zrobiłam czegoś takiego.” Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber13 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 11:18 ja ja dalej lubie chodź wolałam ją jako słodką nastolatke z disney"a!!!!!!!!!!!!i sie od niej nie odwrócę!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Ja tam NIGDY dla niej przychylna nie byłam. 19.07.10, 11:22 Zawsze wiedziałam że to lansiara. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Ja tam NIGDY dla niej przychylna nie byłam. 19.07.10, 11:33 Ja lubię Miley za jej głos, bardzo rzadko oglądam jej występy na scenie. Skoro chciała zerwać z Disneyem to znaczy, że nie chce być już wzorem dla małych dziewczynek. Jest już właściwie dorosła i może robić co chce, nawet wić się po scenie Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Do fanek Miley Cyrus ! 19.07.10, 11:34 Nigdy za nią nie przepadałam,teraz tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 ---------->teraz ją lubie xD wyszło na lepsze 19.07.10, 13:30 nie lubialam, bo była sweet i miala sweet fanów. teraz jak mówisz -sweet fani ją przestają lubić ale za to dziewczyny co jej nie lubiały zaczynają się przełamywać bo ma spoko piosenki . ;D Ta przemiana ją odmieniła. ma boskie ciuchy boskie teleyski a muzyka wpada w ucho Oby tak dalej,, bo te dzieci Hanny mnie wkurzają. tylko czekam aż skonczy się caly serial hanny <jesze jeden sezon> jupppii !! i moze przestana produkować miliard zeszystow z Hanną na minute ;/ pozostaje czekać, a przy okazji słuchać jej spoko piosenek ;D hha Pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
smileymiley1995 wejdź 23.07.10, 11:58 No więc,jak kiedyś ją bardzo lubiłam,ale teraz już nie aż tak bardzo...nie wszystkie piosenki mi sie podobają,ale też jej nie nienawidzę.I ja jej nie polubiłam dzięki serialowi Hannah Monatna,bo uważam,że to jest strasznie dziecinne. Osobiście , gdyby przyjechała do Polski poszła bym na jej koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Do fanek Miley Cyrus ! 23.07.10, 12:04 Ja ją zawsze będe uwielbiać i kochać.Ona jest moją idolką nie zależnie od tego jaki skandal wywoła.A i tak nikt naprawdę nie wie oprócz Mil prawdy,w fotoshopie można przerobić fotkę a jak przerobią to wielkie halo robią.Np.Miley bez majtek,albo miley całuje się z innym facetem.Miley zawsze będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
miles11 Kocham ją nadal 23.07.10, 12:11 Miley jest taka jak każda dziewczyna w jej wieku. Moim zdaniem to bardzo dobrze że skończyła z DC. Kochałam ją kiedyś i kocham ją nadal. Myślę że każda jej PRAWDZIWA fanka powinna dojść do takiego wniosku. Niezależnie co by jej odbiło to jest ta sama Miles którą pokochałam po roli Miley Stweart w Hannah Montana. Jeśli będziecie się uwsteczniać to znaczy że daleko wam do jej prawdziwych fanek. POZDRO dal tych prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Do fanek Miley Cyrus ! 23.07.10, 12:06 Hmm dosc glupie pytanie "a czy Wy odwrocicie sie od Miley czy nie?".. Najpierw wszystkie jej fanki niech odpowiedza sobie na pytanie, za to tak bardzo ja lubia.. Ale bez zadnego "bo ona jest taka slodka" czy "jest slawna".. Tylko odpowiedzcie sobie na to pytanie na powaznie.. "Rozwazcie wszystkie ZA i PRZECIW" a dojdziecie do wszystkiego .. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś