silve 12.07.10, 22:34 Tak więc co wy jako chłopacy sądzicie o aparatach na zęby, okulary i kolczykach?? Jak jesteśmy przy kolczykach, to gdzie i ile?? :") POZdro !! XP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukas11136 Re: co chłopcy myślą o....?? 12.07.10, 22:46 mówimy o dziewczynach tak ? więc.. co do apartu.. tzl. czy pasuje... no bo rude kręcone z nerdami i aparatami nie jest zbyt apetyczne, bez obrazy ale to moje zdanie...<br /> na pewno lepiej wygląda jak aparat ma nastolatka niż dorosła kobieta.... z okularami to tak samo.. jak pasuje komuś to czemu nie ? jednak, osobiście wole jak dziewczyna ma soczewki <br /> kolczyk... hmm.. w języku, koło wargi, w uszach, pępku (jeśli da sie pochwalić brzuchem) - to fajnie wygląda... a. w brwi to tak bardziej dla chłopaków jednak jak wcześniej.... tzl....<br /> <br /> Przeprowadzasz ankietę czy masz jakieś zamiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Chcesz sobie robic kolczyki, by mieć powodzenie.? 15.07.10, 22:06 Tak zaczynają blachaty, słoneczko Poza tym, każdy jest inny -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana ja chłopak ;p 14.07.10, 22:34 a więc okulary to nic złego, choć nie za grube i preferujemy szkła ;p Kolczyk to tak w uchu od jednego do 4 ;p Eentualnie na nosie ale tak na boku jak np. Miley Cyrus a nie na środku jak koń czy krowa ;p A tatuaże to nie Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: co chłopcy myślą o....?? 15.07.10, 12:40 Zależy co lubi dany chłopak. Jeden będzie lubił wykolczykowaną dziewczynę i tak dalej A drugi nie. Trochę się na tym znam i powiem ci, że statystyczny chłopak lubi dziewczynę bez okularów, bez aparatu i bez szczególnych kolczyków w nietypowych miejscach. eeeeh... Nudziarze z nich Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Debilne pytanie. 15.07.10, 12:41 Każdy lubi co innego -.-" Więc ja nie wiem, jak jeden chłopak może mówić za ogół. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowa0105 Re: co chłopcy myślą o....?? 15.07.10, 13:13 nie wiem nie jestem chłopakiemxD ale ja noszę okulary i chłopakom chyba nie przeszkadzają Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 gdybym była chłopakiem to bym ci powiedziała.... 15.07.10, 22:00 ale, że to portal dla dziewczyn, chyba nikt ci nie odpowie na to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: co chłopcy myślą o....?? 15.07.10, 22:05 zależy jak wygląda dziewczyna. (: wiem ,że lubią jak nosimy kolczyki w rozsądnych ilościach i w normalnych miejscach... czyli uszy ,pepek ,nos ,jezyk. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn10 Re: co chłopcy myślą o....?? 24.07.10, 22:46 ja jestem chłopak i dużo wiem o chłopakach ) Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: co chłopcy myślą o....?? 15.07.10, 22:06 ` zauważ , że to forum jest dla NASTOLATEK nie NASTOLATKÓW . !! temat do kosza . PS. Takich tematów na kotkuu jest wiele . zanim następnym razem stworzysz nowy wątek , przeglądnij , czy nie ma go już . Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Do dziewczyn ;P 15.07.10, 22:10 Nie wypowiadajcie się. Umiecie czytać? Pytanie zadała, poprosiła, żeby tylko chłopcy odpowiedzieli. I pytania typu ''zapytaj się chłopaka''? Przecież ona właśnie to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ tutaj jest mało chłopców.. 15.07.10, 22:33 zapytaj się kolegów z podwórka. d; xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Chlopcy nie mysla. 23.07.10, 17:36 whyduckxoo napisał(a): > hahahahah! Nie no zart. Niektórzy nie myślą ! ;> Btw ja właśnie chce iść przebić sobie uszy, bo mam tylko po jednej dziurce, a chce więcej. I nie mogę się zdecydować czy ma być 3:2 czy 2:1. A ja noszę okulary ;d Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: co chłopcy myślą o....?? 15.07.10, 22:39 jestem dziewczyna i nie wiem co o tym myślą chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: co chłopcy myślą o....?? 15.07.10, 22:51 Hmm.. to zależy od osobnika ale większośc chłopaków lubi <chyba> spokojne dziewczyny więc kolczyku wszedzie gdzie popadnie odpada Co do aparatu ?? Jęsli nie ma między nim jakiś resztek jedzenie i tym podobne czemu nie ??? Okulary??- ee... to zalezy od twarzy dziewczyny Nie wiem ale ja wole chłopaków trochę spokojniejszych a oni wolą spokojne dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: co chłopcy myślą o....?? 16.07.10, 09:42 Niektórych postów już po prostu nie da się skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
nikotyna_ Re: co chłopcy myślą o....?? 16.07.10, 09:53 cóż, każdy myśli inaczej. to tak jakby zapytać dziewczynę, co sądzi o blondynach. jedna powie, że jej się podobają, inna zaś, że woli brunetów. to nie tak, że jeden chłopak może odpowiedzieć w imieniu całej reszty, bo każdy ma inny gust. pytanie zadałaś tak ogólnikowo, więc trudno udzielić na nie konkretnej odpowiedzi ;3 jej... jestem dzisiaj przesadnie miła. od teraz nie przyznaję się do siebie oO Odpowiedz Link Zgłoś
titka Re: co chłopcy myślą o....?? 16.07.10, 13:34 Hmm..Aparat stały mam i jest spoko nic nie mówią,do okularów też nic nie sapią,a do kolczyków to nie wiem ;d Chyba są przyzwyczajeni ;D Odpowiedz Link Zgłoś
miahania Re: co chłopcy myślą o....?? 23.07.10, 17:22 Znam wielu chłopaków... jedni uważają, że dziewczyny z aparatem są urocze, inni że to przeszkadza przy całowaniu tak samo okulary, dobrze dobrane dodają urody... kolczyki w, tylko i wyłącznie w uszach tak mi się wydaje po prostu im więcej masz na sobie klamotów, tym bardziej niewygodnie się całować, przytulać i inne takie Odpowiedz Link Zgłoś
19karolina86 Re: co chłopcy myślą o....?? 24.07.10, 08:46 Powiem z doświadczenia, bo swoje latka już mam. Aparat na zęby miałam i w niczym nie przeszkadzał jak się wiedziało co robi Okulary od kilku lat mam i nigdy z tego powodu nie miałam sytuacji by coś nie udało mi się z chłopakami. W moim przypadku nikt mi nic nie mówił jeśli chodzi o okulary. Kolczyki natomiast, w pępku - na początku ok, ale później przynajmniej mi już tak się nie podobał. W uszach natomiast mam do tej pory i jest ok. Jeśli zaś chodzi jak to jest z chłopakami to kwestia gustu, jak ze wszystkim. Każdemu podoba się coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia503 co do kolczykow 31.07.10, 23:10 okulary mam i raczej nikt nie narzeka z aparatem to nie wiem a z kolczykami w innych miejscach niz uszy to jezyk. chlopacy strasznie lubia jak dziewczyna ma kolczyk w jezyku. w pempku bym nie radzila bo to juz nie modne Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Mam aparat i ... 05.09.10, 18:40 Chłopaki ciągle próbują mnie rośmieszyć żebym sie uśmiechneła mówią ,ze wyglądam sexi Odpowiedz Link Zgłoś