Dodaj do ulubionych

mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orientacji?

• grace_ Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:21
      mimo wszystko, że ludzie nazwą mnie homofobem, rasistką oraz że jestem
      nietolerancyjna, powiem - nie. nie mogłabym, przeszkadzało by mi to. w ogóle nie
      akceptuję 'ludzi homo', może było by inaczej jeśli by się z tym nie
      obnosili. no proszę, po co te parady? mogliby żyć tak jak my spokojnie, przecież
      my nie obnosimy się ze swoją orientacją. a tak, to robią z tego wielki cyrk,
      tylko pytam - po co? mówią, że są normalni tak jak my. tylko, że ja jakoś tego
      nie odczuwam.
    • ne.gra Przecież to nadala Ci sami ludzie. 26.07.10, 14:32
      Jeśli tego nie da się zauważyć wcześniej, to znaczy, że orientacja nie jest rzeczą,która dominuje danego przyjaciela przyjaciółkę. Co z tego, że jest homo? Mam dwójkę takich, naprawdę bliskich, przyjaciół i nadal kocham ich nad życie. Nadal tak samo sobie ufamy, tyle tylko, że z to z kumplem teraz oceniam facetów, a nie z kumpelami : )
    • selena_disney Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:37
      Nie!Fuj!
    • xooxoo alamakota . 26.07.10, 15:25
      pewnie. może miałabym trochę inne podejście do takiej osoby, ale nie przeszkadza
      mi to.
      nie mam żadnej koleżanki innej orientacji, ale za to mam kolegę geja i nie
      przeszkadza mi jego odmienność .
      • nikt. Re: alamakota . 26.07.10, 21:22
        oczywiście, z ręką na sercu przysięgam, że dla mnie to nie ma znaczenia.
    • iga18 Zależy jaki/jaka to/ta znajomy/znajoma ; ppp 27.07.10, 07:45
      cool
    • kazymuu jasne. 30.07.10, 09:19
    • nora. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:25
      Tak, nie przeszkadza mi to. To jego/jej sprawa. Popieram Coldprincess, liczy się
      charakterwink
    • arbuzooowa Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:39
      jasneee że tak ;D
      przecież to tacy sami ludzie jak my tylko mają inne upodobania niczym sie nie rużnią...
      i nie rozumiem dlaczego niektórzy nie tolerują takich ludzi
    • alice087 ____________ 30.07.10, 09:44
      nie. . . indifferent
    • caroline13 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:48
      taksmile
    • fioletoweemo Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:52
      tak moja kolezanka jest bi i normalnie sie z nia kumplujewink
    • jonas_lover Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:55
      Do końca nie mogę mieć pewności, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale myślę, że raczej
      tak. nic Nie mam do homoseksualistów, czy biseksualistów, więc chyba nie zmieniłoby to
      mojego stosunku do tej osoby. No o ile moja najlepsza przyjaciółka nie wyznałaby mi miłości.
      xD
    • leesh Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:59
      chyba tak, chociaż na początku byłoby ciężko...
    • i_love_music No pewnie :) 30.07.10, 10:03
      Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie, jeśli się z kim przyjaźnisz parę lat??
      Przecież nie można zniszczyć znajomości z takiego powodu. Bądźmy tolerancyjni wink
    • ashley148 mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orientacji? 30.07.10, 10:09
      Moja znajoma jest biseksualna i normalnie się dogadujemy. Powiedziałam jej, że
      ja nie jestem biseksualna więc nigdy nie wyskoczyła do mnie, że chce się ze
      mną całować itp.
      W życiu trzeba być tolerancyjnym smile
    • paulla1872 raczej tak 30.07.10, 11:24
    • rosanna_ mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 14:47
      tak.
    • drummie_ Ależ oczywiście, że tak. 01.08.10, 14:50
    • sweet_dudee Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 14:59
      Oczywiscie ,ze tak. Skoro lubie moja znajoma za jej charakter to co do tego ma jej
      orientacja ? Nie zwracam uwagi na orientacje innych ludzi. ;P
    • frutella_xd Tak. 01.08.10, 14:59
    • elisss92 Już to zrobiłam. 01.08.10, 15:01
      Moi dwaj koledzy są gejami, nie są parą. ; )
    • ta_anka Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:03
      no jasne smile
    • mika999 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:05
      Sądzę że tak, że zaakceptowałabym chyba że by do mnie zarywała no ale wtedy
      bym jej powiedziała że nie jestem zainteresowana związkiem.. smirk
    • miska78 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:11
      pewnie tak, jezeli np. moja kolezanka by mnie nie podrywała wink
      ( moja kuplele z żartach uwarzały ze ja jestem bi ale to nie prawda, tak sobie żartujemy)
    • morphine_ Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:13
      Jak najbardziej tak smile Przecież to też człowiek ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka