grace_ Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:21 mimo wszystko, że ludzie nazwą mnie homofobem, rasistką oraz że jestem nietolerancyjna, powiem - nie. nie mogłabym, przeszkadzało by mi to. w ogóle nie akceptuję 'ludzi homo', może było by inaczej jeśli by się z tym nie obnosili. no proszę, po co te parady? mogliby żyć tak jak my spokojnie, przecież my nie obnosimy się ze swoją orientacją. a tak, to robią z tego wielki cyrk, tylko pytam - po co? mówią, że są normalni tak jak my. tylko, że ja jakoś tego nie odczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Przecież to nadala Ci sami ludzie. 26.07.10, 14:32 Jeśli tego nie da się zauważyć wcześniej, to znaczy, że orientacja nie jest rzeczą,która dominuje danego przyjaciela przyjaciółkę. Co z tego, że jest homo? Mam dwójkę takich, naprawdę bliskich, przyjaciół i nadal kocham ich nad życie. Nadal tak samo sobie ufamy, tyle tylko, że z to z kumplem teraz oceniam facetów, a nie z kumpelami : ) Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:37 Nie!Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo alamakota . 26.07.10, 15:25 pewnie. może miałabym trochę inne podejście do takiej osoby, ale nie przeszkadza mi to. nie mam żadnej koleżanki innej orientacji, ale za to mam kolegę geja i nie przeszkadza mi jego odmienność . Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: alamakota . 26.07.10, 21:22 oczywiście, z ręką na sercu przysięgam, że dla mnie to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:25 Tak, nie przeszkadza mi to. To jego/jej sprawa. Popieram Coldprincess, liczy się charakter Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:39 jasneee że tak ;D przecież to tacy sami ludzie jak my tylko mają inne upodobania niczym sie nie rużnią... i nie rozumiem dlaczego niektórzy nie tolerują takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:48 tak Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:52 tak moja kolezanka jest bi i normalnie sie z nia kumpluje Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:55 Do końca nie mogę mieć pewności, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale myślę, że raczej tak. nic Nie mam do homoseksualistów, czy biseksualistów, więc chyba nie zmieniłoby to mojego stosunku do tej osoby. No o ile moja najlepsza przyjaciółka nie wyznałaby mi miłości. xD Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 30.07.10, 09:59 chyba tak, chociaż na początku byłoby ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_music No pewnie :) 30.07.10, 10:03 Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie, jeśli się z kim przyjaźnisz parę lat?? Przecież nie można zniszczyć znajomości z takiego powodu. Bądźmy tolerancyjni Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orientacji? 30.07.10, 10:09 Moja znajoma jest biseksualna i normalnie się dogadujemy. Powiedziałam jej, że ja nie jestem biseksualna więc nigdy nie wyskoczyła do mnie, że chce się ze mną całować itp. W życiu trzeba być tolerancyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 14:59 Oczywiscie ,ze tak. Skoro lubie moja znajoma za jej charakter to co do tego ma jej orientacja ? Nie zwracam uwagi na orientacje innych ludzi. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Już to zrobiłam. 01.08.10, 15:01 Moi dwaj koledzy są gejami, nie są parą. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:03 no jasne Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:05 Sądzę że tak, że zaakceptowałabym chyba że by do mnie zarywała no ale wtedy bym jej powiedziała że nie jestem zainteresowana związkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
miska78 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:11 pewnie tak, jezeli np. moja kolezanka by mnie nie podrywała ( moja kuplele z żartach uwarzały ze ja jestem bi ale to nie prawda, tak sobie żartujemy) Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 01.08.10, 15:13 Jak najbardziej tak Przecież to też człowiek ^^ Odpowiedz Link Zgłoś