tajemnicza084 15.07.10, 14:34 Co robicie w wakacje jak np.siedzicie w domu i nie spotykacie sie z przyjaciolmi bo wszyscy powyjezdzali na wakacje .co robicie???? bo ja mam właśnie taki problem i mozecie mi doradzić co moge wykombinowac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_ też tak mam. :c 15.07.10, 14:39 ja siedzę cały dzień przed komputerem. xDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 też tak mam. :c [2] 15.07.10, 15:42 shadow_ napisał(a): ja siedzę cały dzień przed komputerem. xDDDDDDDD [2] Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 14:40 ja aktualnie tak mam ;d siedzę przed komputerem, oglądam telewizję i słucham muzyki. chociaż można robić coś lepszego, np. poczytać książkę lub nawet pojechać nad jeziorko. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 14:42 Śpię, siedzę przy kompie, opalam się, ewentualnie czytam, śpiewam, tańczę, rysuję, pomagam mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu ja tak mam. : ( 15.07.10, 14:43 nIE nawide tak ! koszmar Ja zazwyczaj siedzę przed kompep , czytam kasiażki , jeżdzę do babci , bawię sie z psem opalam sie . ;d totalne nudy . Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia aktualnie też tak mam 15.07.10, 14:43 i sie nduze siedze przed kompem , albo tv oglądam telezakupy albo granie na czekanie bo nic innego nie ma . czytam książki, leże przy wiatraku, wczoraj przerobiłam sobie sukienke i zrobiłam sobie fajną spódnice musze jeszcze tylko podszyć, zajmij sie swoim hobby a jak nie masz to sobie znajdź, polecam grzebanie przy ubraniach, ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 14:43 Nie mam pojęcia... też mam taki problem... a samemu gdzieś pójść to nudno Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 Re: Wakacje w domu:( 20.07.10, 10:05 Nudy , nudy i jeszcze raz nudy ; // . Ja wyjeżdżam dopiero w lipcu , a teraz nie mam co robić . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 . . . 15.07.10, 14:44 Jutro jadę do Grunwaldu na 2 dni. A potem siedzę w domu i muszę się uczyć fizyki... ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: . . . 15.07.10, 14:54 też spędzam w tym roku cały wakacje w domu, masakra. -.-' oglądam TV, słucham muzyki, siedzę przed komputerem, czytam książki, spotykam się z przyjaciółką. ale ciągłe powtarzanie tych samych rzeczy na okrągło jest irytujące i nudne. -.- namawiam mamę na psa, żeby mieć jakieś zajęcie, ale chyba nic z tego. o.o Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 ja właściwie też nigdzie nie jadę xd i.. 15.07.10, 15:16 oprócz spotykania się z kumpelami. to śpiewam na ultrastarze, siedzę na kotku, czytam książkę, oglądam tv i inne takie filmy co mam w hacie, siedze na gg, chodzę na spacery (do sklepu^^), tak na lody, jeżdżę na rowerze, jeżdżę do kuzynki, nad skawą byłam (taka rzeczka w zatorze), i inne takie pierdoły. jeszcze do kina z siorą i na basen i do galerii na zakupy. zawsze się coś znajdzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 15:23 znajdź sobie jakiieś nowe hobby . spróbuj może ułożyć piosenkę . zacznij uprawiać jakiś sport . Odpowiedz Link Zgłoś
aga8 Mam tak samo ;/ 15.07.10, 15:24 Na wakacje jadę dopiero w sierpniu, a teraz siedzę w domu i się nudzę...oglądam telewizję, czytam książki...sama nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
wonderfulka Re: Mam tak samo ;/ 15.07.10, 15:38 Może poczytaj jakieś książki, uprawiaj różne sporty, lub po prostu rozwijać swoje zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 15:43 Siedzę w domu też I komp,telewizja ,chodzenie do miasta bawię się też z moją młodszą siostrą i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 15:48 Emm.. spotykam się z koleżankami, gram w piłe , siedze przed kompem , TV , i jadę na tydzień do rodziny, i mam szczęście , bo mam dni mojego miasta. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 15:53 A więc : czytam książki, oglądam filmy, wychodzę na pole, słucham muzyki, projektuję ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_miley Re: znam to..ale..mam zajęcia.. 15.07.10, 16:00 zostałam w domu..ale codziennie się spotykam z przyjaciółmi niedługo robimy z przyjaciółkami piżamę..wiec muszę jakoś przygotować..i idę na urodziny do przyjaciółki.zaraz idę na zakupy..więc nie jest nudno.. ale czasem się nudzę.. ale nie narzekam..^^ da się wytrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wakacje w domu:( 15.07.10, 22:03 dziwne, że wszyscy twoi znajomi powyjeżdżali w jednym terminie na wakacje ja jadę dopiero w sierpniu i na razie i tak czesciej siedze w domu bo w moim miescie jest tak okropnie gorąco ze sie wytrzymac nie da . ; cc a plaża narazie zamknieta wiec mega lipa, x d ja sb niedługo kupie basen i bede sie kąpać i opalać x d ogólnie w lipcu chce sie wyluzować i odpocząć, bo prawie na cały sierpnień <!> przyjeżdza do mnie rodzina z paryża z rozbrykanym 4-latkiem na czele i nie będzie mi to dane x dd Odpowiedz Link Zgłoś
olciaczka Re: Wakacje w domu:( 19.07.10, 20:31 mam w tym roku taki sam problem.I postanowiłam spedzić go na sportowo. Zaczęłam co wieczór biegać, jeżdzę na basen, nawet sama , a jak nie to z rodzeństwem. Możesz spędzać też czas na Kotku ,hehehe taki żarcik Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex komp , dwór . co można innego robić ? 19.07.10, 20:37 aktualnie nie ma mnie w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Wakacje w domu:( 19.07.10, 20:38 siedze jej , komp, telewizor sms-y ;Dd i jakos tak samo mija ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco Re: Wakacje w domu:( 19.07.10, 20:42 też tak mam . jeszcze na dodatek pada deszcz zwykle to czytam książki, słucham muzyki, oglądam TV, śpię. jak było ciepło kąpałam się z bratem w basenie, opalałam się, siedziałam na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: Wakacje w domu:( 20.07.10, 09:47 zaproponuj rodzince spacer, rowery, basen, ZAKUPY a tak to TV i komp Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Wakacje w domu:( 20.07.10, 09:57 ja też nigdzie nie jadę, ale mam trampolinę, basen, kosza i boisko a jak nam się nudzi (zgrajka dzieci które przyjeżdżają) to siadamy przed tv Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Wakacje w domu:( 20.07.10, 10:02 ja robie zdjęcia etc. próbuje zorganizować sobie jakoś pożytecznie czas. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Wakacje w domu:( 20.07.10, 10:03 ja nigdy nie jestem na wakacjach w domu Odpowiedz Link Zgłoś