Dodaj do ulubionych

pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi

16.07.10, 13:06
Jak Edward mógł zapłodnić Belle skoro do zapłodnienia potrzebna jest krew w
jego no wiecie.
Dziwne to jakieś, nie?
Obserwuj wątek
    • kradzieejka_ Pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi . 16.07.10, 13:11
      No . ;33
      Ale nie przeżywajmy tak tego, to tylko książka .
    • seneka4 Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:16
      To tylko książka. Myśle ,że autorka nie przywiązywała uwagi na takie szczegóły
      pisząc sage.
      • failien_ Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:36
        autorka tłumaczyła, że książkowy edward zapładnia jadem.
        • jane_ Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:45
          to chyba drugiego wampira tylko, bo dziecko może powstać jedynie przez stosunek.
          a bella była jeszcze wtedy człowiekiem.

haha, beznadziejne to wszystko.
    • jane_ eh. ;c 16.07.10, 13:30
      pytałam już o to w 'pierwszym niedociągnięciu', i niestety nikt nie udzielił mi odpowiedzi. ;ccc
      • sexi.jb Re: eh. ;c 16.07.10, 13:38
        Ciekawe co by odpowiedziała autorka książki xD
    • catperson. Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:30
      Jesli już coś piszesz, to błagam, pisz dokładnie.
      Skąd ja mam wiedzieć, o co Ci chodzi, jeśli piszesz "krew w jego, no wiecie".
      WTF? ;/
      • sexi.jb Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:35
        tak trudno sie domyslic jeżeli wiesz że chodzi o zapłodnienie? haha
    • elen Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:33
      może wystarczy mu do tego cudza krew. jak się najadł to ma
      • iniaxd Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:37
        Czepiacie się za dużo. Myślisz ze ona nawiązywała sie do takich szczegółów, a wgl. przeciez
        musiała cos wymyslec..
    • lamma Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:39
      gdyby to była gwiazdka, zrozumiałabym.
      a tak...? :c
    • yellow.lady edziooooooooo. 16.07.10, 13:41
      Nie mógł jej zapłodnić, skoro wampiry mają wszystko martwe *.* a żeby mu stanął
      potrzebne jest krążenie krwi. On może jakas krew ma w organizmie, ale nie ma takiego
      czegos jak tetna.
      i jak wytrzymywal z bella, fdy ta miala okres? -,-
      • sylwek11 Re: edziooooooooo. 16.07.10, 13:48
        yellow.lady napisał(a):

> Nie mógł jej zapłodnić, skoro wampiry mają wszystko martwe *.* a żeby mu stanął
        >
        > potrzebne jest krążenie krwi. On może jakas krew ma w organizmie, ale nie ma ta
        > kiego
        > czegos jak tetna.
        > i jak wytrzymywal z bella, fdy ta miala okres? -,-
        Autorka to tłumaczyła. Coś tam że taka krew jest nie świeża czy jakoś tak.
    • heyyeah może akurat mu zaczęło bićserce jak się pieprzyli? 16.07.10, 13:43
    • lady_dark_angel Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:46
      Do płodzenia dzieci nie jest potrzebna krew a sperma xD
      Mój boże czego was w tej szkole uczą xD
      • lady_dark_angel Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:48
        wychodzi na to , że wampizyca nie mogła miec dzieci, skoro była umarła ( rosalie) nie
        mogła nosić w sobie dziecka bo nie zyła. A Bella była człowiekiem , wiec mogła nosic w
        sobie dziecko. Edward zrobił jej dziecko i po sprawie.
        A skąd on miał w sobie "materiał" do zrobienia tego dziecka nie wiem ...tongue_out
    • robpattinson Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:49
      nie wiem, najwyraźniej się da. poczytaj o tym w necie na stronie Stephenie
      Meyer. skoro ją zapłodnił, to znaczy ze się da!!!
      • diamond_girl12 Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 16.07.10, 13:54
        Po co się czepiać takich drobnostek? Przecież Meyer nie napisała : ,,W Edwardzie nie było ani jednej kropli krwi''.
        Przecież on żywił się krwią, więc w jego organizmie musiała być krew z tym, że serce jej już nie produkowało.

Pomyśl trochę...
    • heyyeah czego WAS w tej szkole uczą. 16.07.10, 13:56
      Okej. Żeby Edzio mógł zapłodnić Belkę potrzebna jest krew, która postawi jego...
      zabaweczkę. Ta kreew musi być rozpompowana przez serce, tak?! A serce u wampira nie bije,
      tak?! Jak… zabaweczka stanie, to potem pryska, tak?! i wtedy następuje zapłodnienie, tak!?
      No więc. To było niemożliwe i Renesmee była dzieckiem listonosza.
      • meerc hahaha . 16.07.10, 13:59
        hahaha, napewno była dzieckiem listonosza . XDD dobre .
      • forgotten. No tak jakoś.... xD 16.07.10, 13:59
        Nie ma potrzeby czepiać się takich szczegółów.
        Skoro Edzio pił krew to w jego ciele pewnie była (ta krew), nie?
      • forgotten. Re: czego WAS w tej szkole uczą. 16.07.10, 14:00
        heyyeah napisał(a):

> Okej. Żeby Edzio mógł zapłodnić Belkę potrzebna jest krew, która postawi jego..
        > .
        > zabaweczkę. Ta kreew musi być rozpompowana przez serce, tak?! A serce u wampira
        > nie bije,
        > tak?! Jak… zabaweczka stanie, to potem pryska, tak?! i wtedy następuje za
        > płodnienie, tak!?
        > No więc. To było niemożliwe i Renesmee była dzieckiem listonosza.

Hah, rozwalasz mnie... big_grinbig_grinbig_grin
        • heyyeah Lubię rozwalać ludzi. 16.07.10, 14:15
          devil
          • nothing... Hejciu- powinnaś zostać nauczycielką biologii xD 16.07.10, 16:47
            • lady_dark_angel Re: Hejciu- powinnaś zostać nauczycielką biologii 18.07.10, 13:36
              wasze wywody sa niemalże idealnie niemożliwe do przyjęcia xD
              • heyyeah Taaa. Ja biologii nie lubię xD 18.07.10, 14:19
    • lizzunia Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:40
      ale edward przeciarz posiada krew ...............
    • breathe.me Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:44
      hah myślałam , że nie wyrobię ze śmiechu , jak to przeczytałam : x .
      • monisia_xd Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:49
        hahahahahaha o boze zaraz chyba z krzesla spadne
        te wasze rozkminy mnie powalaja
        a najlepsze bylo to ze jest dzieckiem listonosza big_grin
      • cukiereczek.. Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:53
        a po co komu krew do zapłodnienia? ;| nie kapuję.. chyba się spermą zapładniania
        nie?surprised xD
        • lady_dark_angel Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:55
          Tez tak myslałam...xD
          ale dzieki temu co przeczytałam powyżej wychodzi na to ze nie tongue_out
          co tam naukowe podejscie smile))
    • anya96 Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:50
      Też sądze, że Pani Meyer nie przywiązywała do tego zbytniej wagi.
      • luukasz Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:56
        Hahahah xD
        Padłem.

Reaktywacja Kotkowego Czatu!!
    • sagaznierzch Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:57
      No ale on pije krew zwierząt więc ma ją w sobie... na to wychodzi... a jakby nie miał to
      może jad by mógł mu pomóc?
    • ixlovextwilight Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 13:59
      do zapłodnienia potrzeba krwi? to coś nowego ; d no ale, tak zgadzam się : ) nie mógł jej zaplodnić będąc.. bez takich rzeczy ; d a tam. i tak lubie całą sagę ; ).
    • kardolina jadem. 18.07.10, 14:00
      zmierzchowskie wampiry między sobą nie mogą miec dzieci, ale wampir może człowieka
      zapłodnic. jadem.
    • bellacullenx Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 14:07
      Jak Edward pił krew to ona była w jego organizmie.. a do zapłodnienia potrzebna
      jest sperma a nie krew...
      Boże to Edward! Jakoś dał sobie rade! ;D Baryłka mu podtrzymała i było ;D
      • bellacullenx Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 14:07
        bellacullenx napisał(a):

> Jak Edward pił krew to ona była w jego organizmie.. a do zapłodnienia potrzebna
        > jest sperma a nie krew...
        > Boże to Edward! Jakoś dał sobie rade! ;D Baryłka mu podtrzymała i było ;D

No tak zapłodnił ją jadem... mój mózg się zaciął na chwilkęsciana
      • princess132 Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 14:13
        nie, właśnie musiał mieć bijące serce -.-
    • klaudynka24 Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 14:09
      wiadomo .. ale w kazdym filmie jest cos takiego nie zroumialego ;d
    • xizax95 Re: pewne niedociągnięcie zmierzch po raz drugi 18.07.10, 14:28
      tez o tym myslalam, mialam ostrą zwałe na biologii jak pani mowila o erekcji, a ja od razu o
      edwardzie pomyslalam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka