Dodaj do ulubionych

Dziwne pytanie

18.07.10, 16:38
Pytanie nietypowe, ale nie znam zbyt wiele stron, na których jestem zarejestrowana i mogłabym je zadać- a więc.
Przez parę dni chorowałam, miałam objawy grypy żołądkowej (ale bez wymiotów). Poszłam do lekarza i ta stwierdziła, ż emam bardzo atypową i nieprzyjemną anginę, wypisała skierowanie do laryngoroga, którego nie było, więc wróciłam do tej lekarki, żeby wypisała mi receptę na antybiotyk. Lekarki już nie było, ale poszłam do jej zastępczyni po południu, która powiedziała to samo: ze angina jest bardzo neitypowa.
Kłopot pojawia się w tym miejscu, ze wogóle nie boli mnie gardło ani nie mamgorączki (raz miałam, na samym początku, a gardło też bolało mnie tylko przez godzinę pierwszego dnia). nei wiecie może, co to może być? Bo czuję się w pełni zdrowa!
Obserwuj wątek
    • rockville. Re: Dziwne pytanie 18.07.10, 21:21
      trudno powiedzieć, chociaż wątpię, by to była angina. przechodziłam to samo co
      ty. grypa żołądkowa, bez wymiotów, bez gorączki, pomijając straszne
      samopoczucie. po dwóch dniach mi przeszło. więc może te lekarki się pomyliły?
      poczekaj kilka dni, a może ci przejdzie. jak nie, to idź znowu z wizytą do
      twojej lekarki.
    • yoshi nie mam pojęcia ;/ 18.07.10, 22:57
      Ale także piszę " nei " tongue_out
      • starlight_ Re: nie mam pojęcia ;/ 19.07.10, 09:05
        Może to jest to bezobjawowe?
        Kiedyś gdzieś w Polsce chłopak miał bezobjawowe zapalenie płuc,nikt o tym nie wiedział i zmarł.

Lepiej uważaj na siebie,nawet jeśli czujesz się dobrze.wink
    • trzy Re: Dziwne pytanie 18.07.10, 23:04
      dawajcie tu Dr. House'a!! smile nie no a tak na serio to nie mam pojęcia
    • katsuumi_17 Re: Dziwne pytanie 19.07.10, 11:12
      A miałaś zgagę? Być może to nie angina, tylko zarażenie halicobakterią. Poczytaj w
      internecie (helicobacter pylori). Tylko tam wymioty też mi pasują, więc nie wiem, skoro ich
      nie miałaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka