zouza_ 19.07.10, 20:41 no więc , jak myślicie .. w ostatniej części Harry ratuje życie Draconowi i takie tam .. myślicie, że Draco się jakoś zmienił potem czy dalej był taki jak zawsze ? czy może te wszystkie przeżycia z Voldemortem i innymi go zmieniły ? piszcie .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:44 pytania są raczej do wszystkich, ale nie każdy wie co działo się z Draconem w ostatnich częściach .. a to mogłoby mieć jakieś znaczenie w tym czy mógłby się zmienić czy nie .. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:47 Może już tak nie szalał Takie traumatyczne przeżycie zmieniają człowieka, ale pewnie był zły, że Harry go uratował Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:50 ja bym była mimo wszystko wdzięczna .. no Harry go uratował ( dwa razy ), ale gdyby nie on to za pierwszym razem by spłonął . już bym przez to wolała zostać uratowana przez nienawidzonego przez Pottera niż umrzeć w płomieniach .. a zresztą jak już byli dorośli i mieli dzieci i jak spotkali się przy Expresie Hogwart to się ukłonił Harremu .. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:56 No niby się ukłonił, ale tak sztywno z tego co pamiętam. A może był zaskoczony i dlatego zachowywał się, jakby kij połknął Też bym była wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 21:07 ale się ukłonił . zresztą on nie był zły . jeśliby był to by zabił Dumbledore'a . myślę, że był taki jaki był ( a wręcz nawet wiem ) , że to przez jego ojca . to on wyrobił mu taką opinię o mugolach, Harrym itp. ( matka była moim zdaniem spoko nawet ) Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 21:40 ee, chyba był lepszy, no bo mógł się do Harrego nie odezwać. po prostu nie zostali przyjaciółmi, ale myślę, że nie dokuczał Harremu, ani jego rodzinie xD chciałabym się jeszcze czegoś dowiedzieć o jego dzieciach ... Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ fani Pottera .. 19.07.10, 21:42 nie wiem, szczerze to w ogóle się nad tym nie zastanawiałam . Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: fani Pottera .. 19.07.10, 21:48 Myślę, że może troche wydarzenia z Voldemortem i to, że Harry uratował mu życie zmieniły go, ale nie tak dużo. Pewnie dalej był tym krnąbrnym chłopakiem w platynowych włosach Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 22:14 wszystko przez ojca moim zdaniem .. ale i tak jest boski . taki mały czarny charakterek , uuu .. x3 Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 22:17 jeślim by się zastanowić nad ostatnim rozdziałem 7 części , może nie bardzo się zmienił co może trochę po tym co się stało zmienił nieco swoje poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: fani Pottera .. 19.07.10, 22:22 skłonił im się w prologu więc może się zmienił choć trochę i nabrał szacunku do Harry'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
marli1993 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 23:32 właściwie to nie wiem co o nim sądzić... od samego początku nienawidził Harrego i myślę, że jego stosunek do Pottera raczej nie uległ zmianie... w epilogu skłonił się naszym głównym bohaterom i sądzę tak jak osoba powyżej, że nabrał do Harrego szacunku... a zrobił tak ponieważ nie podziękował mu za ocalenie życia... myślę w głębi serca, że jest mu za to wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: fani Pottera .. 20.07.10, 09:47 na wikipedii chyba jest napisane, że stosunki draco i harry'ego nieco się poprawiły po skończeniu hogwartu, jednak przyjaciółmi nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: fani Pottera .. 20.07.10, 09:55 Ja nie wiem, co wy widzicie w tym Potterze? Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: fani Pottera .. 20.07.10, 10:18 Znalazłam odpowiedź Lona: Czy niechęć pomiędzy Harrym a Draco zniknęła po śmierci Voldemorta? J.K. Rowling: Nie bardzo. Na pewno w ich relacjach pojawił się rodzaj serdeczności, bo Harry wiedział, że Draco nienawidził bycia Śmierciożercą i nie zabiłby Dumbledore'a. Podobnie, Draco czuł wymuszoną wdzięczność do Harry'ego za uratowanie życia. Prawdziwa przyjaźń nie wchodzi jednak w grę, zbyt dużo zdarzyło się przed ostateczną bitwą. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhot Re: fani Pottera .. 20.07.10, 10:26 Twierdzę, że napewno nie zostali przyjaciółmi, ale gdy mu się ukłonił to ukazał mu w swój sposób wdzięczność. . . Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: fani Pottera .. 20.07.10, 10:32 Myśle że się chociaż troche zmienił, na lepsze oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś