Dodaj do ulubionych

fani Pottera ..

19.07.10, 20:41
no więc , jak myślicie ..
w ostatniej części Harry ratuje życie Draconowi i takie tam ..
myślicie, że Draco się jakoś zmienił potem czy dalej był taki jak zawsze ?
czy może te wszystkie przeżycia z Voldemortem i innymi go zmieniły ?

piszcie .. smile
Obserwuj wątek
    • zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:44
      pytania są raczej do wszystkich, ale nie każdy wie co działo się z Draconem w ostatnich częściach ..
      a to mogłoby mieć jakieś znaczenie w tym czy mógłby się zmienić czy nie ..
    • koralina94 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:47
      Może już tak nie szalałtongue_out Takie traumatyczne przeżycie zmieniają człowieka, ale pewnie był
      zły, że Harry go uratowałsmile
      • zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:50
        ja bym była mimo wszystko wdzięczna ..
        no Harry go uratował ( dwa razy ), ale gdyby nie on to za pierwszym razem by spłonął .
        już bym przez to wolała zostać uratowana przez nienawidzonego przez Pottera niż umrzeć w płomieniach ..

tongue_outa zresztą jak już byli dorośli i mieli dzieci i jak spotkali się przy Expresie Hogwart to się ukłonił Harremu .. tongue_out
        • koralina94 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 20:56
          No niby się ukłonił, ale tak sztywno z tego co pamiętam. A może był zaskoczony i dlatego
          zachowywał się, jakby kij połknąłtongue_out Też bym była wdzięcznabig_grin
          • zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 21:07
            ale się ukłonił . big_grin

zresztą on nie był zły . jeśliby był to by zabił Dumbledore'a .
            myślę, że był taki jaki był ( a wręcz nawet wiem ) , że to przez jego ojca . to on wyrobił mu taką opinię o mugolach, Harrym itp. ( matka była moim zdaniem spoko nawet )
            • princess132 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 21:40
              ee, chyba był lepszy, no bo mógł się do Harrego nie odezwać. po prostu nie zostali
              przyjaciółmi, ale myślę, że nie dokuczał Harremu, ani jego rodzinie xD
              chciałabym się jeszcze czegoś dowiedzieć o jego dzieciach ...
    • dark_candy_ fani Pottera .. 19.07.10, 21:42
      nie wiem, szczerze to w ogóle się nad tym nie zastanawiałam .
      • sweetyy1 Mysle... 19.07.10, 21:46
        ...ze sie troche zmienil big_grin
        • sweetyy1 Mysle tak po tym jak 4 razy przczytalam ta czesc 19.07.10, 21:47
          xdd
    • inaaaa Re: fani Pottera .. 19.07.10, 21:48
      Myślę, że może troche wydarzenia z Voldemortem i to, że Harry uratował mu życie
      zmieniły go, ale nie tak dużo. Pewnie dalej był tym krnąbrnym chłopakiem w
      platynowych włosach wink
      • zouza_ Re: fani Pottera .. 19.07.10, 22:14
        wszystko przez ojca moim zdaniem ..
        ale i tak jest boski .
        taki mały czarny charakterek , uuu .. x3
        • mee1 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 22:17
          jeślim by się zastanowić nad ostatnim rozdziałem 7 części , może nie bardzo się
          zmienił co może trochę po tym co się stało zmienił nieco swoje poglądy...
    • elliot Re: fani Pottera .. 19.07.10, 22:22
      skłonił im się w prologu więc może się zmienił choć trochę i nabrał szacunku do
      Harry'ego.
      • marli1993 Re: fani Pottera .. 19.07.10, 23:32
        właściwie to nie wiem co o nim sądzić... od samego początku nienawidził Harrego i myślę, że jego stosunek do Pottera raczej nie uległ zmianie... w epilogu skłonił się naszym głównym bohaterom i sądzę tak jak osoba powyżej, że nabrał do Harrego szacunku... a zrobił tak ponieważ nie podziękował mu za ocalenie życia... myślę w głębi serca, że jest mu za to wdzięcznysmile
        • hermiona13 Re: fani Pottera .. 20.07.10, 09:47
          na wikipedii chyba jest napisane, że stosunki draco i harry'ego nieco się
          poprawiły po skończeniu hogwartu, jednak przyjaciółmi nie są.
    • chocolatex Re: fani Pottera .. 20.07.10, 09:55
      Ja nie wiem, co wy widzicie w tym Potterze?
    • miley347 Re: fani Pottera .. 20.07.10, 10:18
      Znalazłam odpowiedź smile

Lona: Czy niechęć pomiędzy Harrym a Draco zniknęła po śmierci Voldemorta?

J.K. Rowling: Nie bardzo. Na pewno w ich relacjach pojawił się rodzaj serdeczności, bo
      Harry wiedział, że Draco nienawidził bycia Śmierciożercą i nie zabiłby Dumbledore'a.
      Podobnie, Draco czuł wymuszoną wdzięczność do Harry'ego za uratowanie życia.
      Prawdziwa przyjaźń nie wchodzi jednak w grę, zbyt dużo zdarzyło się przed ostateczną
      bitwą.
    • ladyhot Re: fani Pottera .. 20.07.10, 10:26
      Twierdzę, że napewno nie zostali przyjaciółmi, ale gdy mu się ukłonił to ukazał mu w swój sposób wdzięczność. . .
    • leesh Re: fani Pottera .. 20.07.10, 10:32
      Myśle że się chociaż troche zmienił, na lepsze oczywiście smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka