fajnagirl_xd 19.07.10, 20:46 Gdybyś miała/ał spotkać swoją ulubioną gwiazdę <w odpowiedzi napisz, kto by to był> i rozmawiać z nią/nim w cztery oczy to jakie trzy zdania byś wypowiedział/a? Masz tylko trzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulla1872 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 21:44 Lady Gaga : 1. Bardzo jestem szczęśliwa , że cię spotkałam ponieważ jesteś moją idolką . 2. Czy pomogła byś mi zrobić taką karierę jaką ty zrobiłaś . 3. Czy moglibyśmy się jeszcze spotkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:02 Nick Jonas Kocham Cię Kocham Cię Kocham Cię Nie no , żart ale jakbym go spotkała to bym improwizowała Odpowiedz Link Zgłoś
alexialavigne Re: A tak w ogóle to... 21.07.10, 01:30 Fernando Torres : 1. Jestem twoją wielką fanką . 2. Nauczyłbyś mnie grać w piłkę ? 3. Czy moglibyśmy się jeszcze raz spotkać ? Fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 3 zdania. 21.07.10, 16:06 TAYLOR SWIFT 1. Jestem twoją wielką fanką!!! dasz mi swój autograf ? 2.Skąt czerpiesz gdy piszesz piosenki? 3.Czy moglibyśmy się jeszcze raz spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 21:48 Byłby to Adam Ostrowski (czyt. O.S.T.R) A 3 zdania to : Kocham Cię ! Przyjeżdżaj do mojego miasta na koncert . I proszę daj mi swój autograf ! Nie wiem jakby to było, pewnie by uciekł jakby mnie zobaczył XD Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 21:50 Stewart: 1. Jestem twoją fanką 2. Bardzo Cie lubie i doceniam za to co robisz, za szczerość 3. czy dasz mi autograff? Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:55 Kristen Stewart i Robert Pattinson. 1. Jestem waszą wielką fanką i kocham jak gracie ! 2. Czy sie jeszcze możemy spoktać ? 3. Czy mogę dostać bilety na premiere przed świtem i autografy , no i czy moge z wami fotke zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:56 ale moim zdaniem to zbyt mało te trzy zdania .. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_ Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 21:52 Justin Bieber.. 1.Jak się czułeś, gdy Usher zadzwonił do cb i zaproponował współprace.. 2.Czy mógłbyś umówić się z fanką..xd 3.( gdyby był w Polsce ) - co sądzisz o polskich dziewczynach :p Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 21:56 Avril : 1. jestem twoją fanką ! 2. czy kiedys jeszcze przyjedżiesz na koncert do Polski ? ( niestety nie byłam ) 3. czy sie jeszcze spotkamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
country_music Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 22:05 Taylor Swift 1.Taylor jesteś wspaniała w tym co robisz, sposób jaki się poświęcasz i w sposób w którym różnisz się od innych. 2.Nawet trochę ciebie przypominam wiesz ,ze zwględu na to że również jestem marzycielką , lubię uśmiechać się do obcych osób i wierze w bajki. 3.Mogę zrobić sobie z tobą zdj ? długie zdania ale 3. O bosh Napisałam to jakbym była jakąś wymyśloną postacią z marzeniami większymi niż potrafi sobie wyobrazić :d haha Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 22:02 Hm... Spytałabym się Uruhy. ''Mógłbyś wymienić mi wszystkie piosenki skomponowane przez siebie?'' ''Jaką masz orientację seksualną i czy byłeś kiedyś z kimś z zespołu?'' ''Czy sława Cię męczy, czy nadal czujesz taką radość z grania jak dawniej?'' Odpowiedz Link Zgłoś
malinowaa Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 22:05 Grubson ; - Czy da mi swój autograf i czy zrobimy sb razem fote ;p - Czy zaśpiewałby mi moją ulubioną piosenkę ( Na szczycie ) ; ] - Czy kiedyś sie jeszcze spotkamy xd Odpowiedz Link Zgłoś
pepu heh ;D 19.07.10, 22:06 KochamCięGaGaJesteśNajlepszaPodSłońcemProszęDajMiAutografNakoszulceIWPamiętnikuNapisz''Blabablablablablabalbalaaaaaaa...'' ZrobimyWspólnąFotkę.(pewnie bym zaniemowiła xD ale gdybym mogla cos powiedziec było by to coś więcej.xD) Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 22:14 "Kocham Cię, Michael, i podziwiam za to, jakim jesteś człowiekiem, za Twoją pomoc innym ludziom i światu, za Twoją miłość do wszystkiego, co żyje, za Twoje dobre serce. Jesteś świetnym artystą, kocham Twoją twórczość, Twoje piosenki, Twoje wiersze i Twoje słowa. Jesteś dla mnie wzorem do naśladowania, chciałabym kiedyś być tak dobrym człowiekiem, jak Ty, chciałabym odnieść taki sukces w życiu i pomimo licznych uderzeń ze strony mediów i łasych na pieniądze ludzi, wciąż, po każdym upadku, wstawać z powrotem na nogi, strzepywać kurz z ramion i mówić <<Nic mi nie jest! Wszystko w porządku!>>". Powiedziałabym to do Michaela Jacksona, mojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 23:15 Bella Thorne 1. Jestem twoja ogromna fanka i podziwiam cie za twoja prace! 2. Tez chcialabym byc aktorka wiec pomyslalam ze mi w tym pomozesz 3. moge sobie zrobic sesje z toba (NIE JEDNO zdjecie) Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 19.07.10, 23:20 "Hej jestem Patrycja, uważam się za Twoją największą fankę, podziwiam Cię w tym co robisz, wiedz, że każdy Twój problem przeżywam równie mocno, jak Ty. Jesteś moim największym autorytetem, byłabym wdzięczna, gdybys się podpisała/podpisał [daje jej kartkę z długopisem]. Życzę Ci dalszych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, kocham Cię.!" Tylko, że nie bardzo wiem, do kogo bym to powiedziała xD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:01 Mnie to by zatkało i nie wiedziałabym co mam powiedzieć. XD Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:05 Kocham cię! Jesteś wspaniała. Dasz autograf? Była by to Hayley Williams, albo Jennifer Aniston. Nie potrafię zdecydować . Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:30 tak sobie kiedyś z moją przyjaciółką nad tym myślałam i doszłam do wniosku (z jej pomocą) że gdybym spotkała Armstronga to powiedziałabym 'przestań rozwalać gitary i podpisz mi się na bluzie.' Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:45 Miley Cyrus : - Jestem twoją fanką . - Jak to jest być w showbiznesie od młodych lat ? - Czemu tak nagle się zmieniłaś ( wygląd, ubiór, styl muzyczny ) ? Wiem beznadziejne te pytania no ale trudno ! Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:33 uwielbiam cię. szanuję cię. dasz autograf? ;q Odpowiedz Link Zgłoś
wiaatr . 20.07.10, 10:35 Kocham Cię. Jesteś zajebisty. Nie ma lepszego od Ciebie. Haaaa.! xD. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:41 1. Jesteście najlepsi. 2. Przyjedźcie do Polski i dajcie koncert. A mi dajcie darmowy bilet za kulisy xD 3. Dajcie mi swój numer i spotkamy się jeszcze kiedyś ? xDD Ale to i tak tylko marzenia ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:48 Robert Pattinson. • Uwielbiam Cię! • Jesteś cudownym aktorem. • Mogę zrobić sobie z Tobą zdjęcie? Szczerze,to nie wiedziałbym co powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:48 Robert Pattinson. Jestes moim idolem, kocham cię. Kocham cie za to, bo jesteś bardzo ładny. Moge prosić autograf? Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 10:59 Alex Gaskarth - mój idol .. TRZY ZDANIA MI NIE WYSTARCZĄ ! *dziękujęzauwagę* Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:00 Ja bym jednego słowa wydusić nie umiała a co dopiero 3 zdania -powiedzmy że spytałabym się o autograf bla bla bla . -Jeśli by byli w Polsce to spytałabym się czy im się tu spodoba -Czy jeszcze nasz kraj odwiedzą oczywiście chodzi mi o 30STM Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 mcr. 02.08.10, 23:45 dziękuję wam za wszystko. bądźcie dalej tacy, jacy jesteście, bo was kocham. no i poprosiłabym o autograf, a do kieszeni któremuś wsunęła dłuuuugi list xf Odpowiedz Link Zgłoś
apollina 3 zdania 20.07.10, 11:03 1.spotkamy sie jeszcze...... 2.masz moj numer komorki ..... 3.yyyy Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:05 A po co gadać, jak można robić? A tak serio to zaprosiłabym na kawę, żeby sobie z nim pogadać : d Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:08 moją ulubiona gwiazda to Miley Cyrus a trzy zdania to: I am very pleased that at last I met you. You gave a great concert. I ask for an autograph? szkoda że to tylko marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:14 Alfonso HErrera. -Jesteś przeprzystojyny i przeboski, poprostu najcudowniejszy chłopak jakiego kiedykolwiek widziałam. Mam do ciebie prośbę, abyś został dłużej i pozwolił mi ciebie poznać. Kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś