milka33 19.07.10, 21:09 Teraz na wakacjach chciałabym sobie wydepilować brwi. Depilowałyście brwi? Czy to bardzo boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stop_it Re: Depilacja brwi 19.07.10, 23:07 kochana to sie nazywa regulacja xd bo chyba nie chcesz ich calych zgolic xd? ja to robie penseta i mnie nie boli ale najlepiej za pierwszy razem idz do kosmetyczki xd Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Depilacja brwi 19.07.10, 23:13 ja byłam u kosmetyczki. Bolało, że troche mi łzy poleciały, ale chyba każdy tak ma xD. Opłacało się. Odpowiedz Link Zgłoś
xblackxx tutaj 20.07.10, 17:34 Na początku trochę boli, ale później jak się przyzwyczaisz to nie będzie cie bolało. Początki są najgorsze!! Na początek polecam przed wyrywanie pęsetą zmocz brwi lodem to nie będzie takie bolesne wyrywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Depilacja brwi 19.07.10, 23:11 Sorki ale masz problemy.;/ Naprawde. Weź sb wydepiluj poboli i przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga8 Tu ;p 19.07.10, 23:12 Depilowałam sobie sama. Ale mam taką radę, przed depilacją przyłóż kostkę lodu do brwi. Po tym będzie mniej bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Depilacja brwi 19.07.10, 23:17 ja to robię pęsetą. nie jest to zbyt przyjemne, ale da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladygirl1996014 Buhahahahahabuhahahaha :P 19.07.10, 23:25 Omg ! dziecko się boi bólu ajaj ajajaj Nie martw się na początku zaboli ale potem się przyzwyczaisz bo będziesz musiała robić to co jakiś czas bo odrastające brwi nie ładnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo o matko polko NIE! 20.07.10, 17:50 nigdy przenigdy nie DEPILUJ brwi ! co ty chcesz chodzić bez nich ?! polecam ci wyrównać je/ wyregulować tak by pasowały do kształtu twarzy . idź do kosmetyczki, żeby im nadała ładny kształt, potem sama wyrywaj odrastające włoski pęsetą. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile NIE!!! Jak będziesz wyglądać bez brwi? Wejdź 20.07.10, 18:40 Idź do kosmetyczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Depilacja brwi 20.07.10, 19:42 Reguluje sobie pesetką w domu Ból jest do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: Regulacja brwi 20.07.10, 21:51 ` reguluję brwi , nie depiluję . smaruję kremem a mama mi wyrywa pensetą brwi lub idę do kosmetyczki . trochę boli , ale nie jest źlee . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Depilacja brwi 20.07.10, 21:59 nie robię tego po prostu nie mam potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Depilacja brwi 20.07.10, 23:33 Na początku trochę boli, ale to kwestia przyzwyczajenia; ) A i idź do kosmetyczki, bo sama to sobie możesz tylko krzywdę wyrządzic. Odpowiedz Link Zgłoś