Dodaj do ulubionych

Chłopak..... :>

25.07.10, 18:36
A więc tak. Poznałam super chłopaka... Bardzo mi się podoba i ja mu też.... No
i chciałabym żeby coś z tego wyszło... Tylko jest jeden problem... Ja mam 15
lat a on 22.... uncertain
No i nie wiem czy to ma jakiś sens..?
Proszę, napiszcie co o tym myślicie!
Obserwuj wątek
    • nick_jonas_jb Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 18:41
      No wiesz... 7 lat to niewielka różnica, ale jednak 15 a 22 to zupełnie co innego...
      Zrób co będziesz uważała za słuszne ale ja bym dała sobie z nim spokój i
      poszukała jakiegoś miej więcej w swoim wieki.
      • zaczarowana__ Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 22:47
        Fajnie . ...

Jak ma prace to będzie Ci kupował fajne rzeczy ,. xD

A tak na serio , to jak go lubisz to czemu niby nie . ?
        Ja
      • paulina88 Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 23:12
        mam 14 lat oraz chłopaka który ma 19. myślę że zrobisz co będziesz uważać smile
    • oldtimesakexd Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 19:40
      Jesteś jeszcze nastolatką, On - dorosłym mężczyznom. Oczywiście wiem, iż Wam nie
      przeszkadzałby taki związek, ale Twoim rodzicom - niestety tak.. Uwierz.
      Poza tym mężczyźni w tym wieku chcą czegoś więcej [jeśli wiesz, co mam na myśli]
      niż trzymanie się za rączkę i całusy. A to może być nie lada problem dla Ciebie.
      Więc teraz musisz rozważyć wszystkie "ZA" i "PRZECIW" i wtedy będziesz
      wiedziała, co robić.smile

Btw. Jeśli po wszystkim będziesz widziała, że związek może się udać, to do
      dzieła. W miłości wiek nie ma znaczenia. smile

Pozdrawiam i szczęścia. ! smile
      • majson Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 22:27
        nie ma sensu. Jest za stary!
    • dajaaa_ Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 22:33
      Powiem Ci, że to nie jest duża różnica. Siedem lat to nie tak źle, tyle że ty
      tak jak to ktoś napisał jesteś jeszcze nastolatką, a on dorosłym mężczyzną.
      Dokładnie. jeżeli byś miała 21 lat , a on 28 to nie mamy o czym gadać. Może
      lepiej zaczekajcie. Chociaż prawdopodobne, jest to że jest w sobie odkochacie
      lub jakiś inny powód. Rób to co uważasz, za dobre dla Ciebie wink
    • pati2505 Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 22:37
      7 lat to nie dużo ale jak ludzie są dorośli.Bo teraz to by wyglądało bardzo
      dziwnie,twoi rodzice byli by źli. Na razie ty w porównaniu z "nim" to zwykła
      nastolatka a on dorosły mężczyzna xdd.! Mimo że 7 lat to nie dużo ;p Radze ci
      znaleźć chłopaka w twoim wieku.big_grinbig_grin
      • mweezy , 25.07.10, 22:43
        ty jesteś nastolatką, a on dorosłym mężczyzną. wiesz, gdybyś ty miała jego lata,
        a on był 7 lat starszy, to ta różnica nie byłaby odczuwalna aż tak BARDZO jak
        jest teraz. suspicious radzę ci się nie angażować, bo będziesz tego żałować.
        • llena Re: , 25.07.10, 22:47
          za stary jest dla ciebie teraz smilesmile

Jak ty bedziesz miec 20 to on 27 i wtedy to już inaczej wygląda teraz dzieli was pokoleniowa przepaść wink

Pozdr.
    • squash nie. 25.07.10, 22:46
      to jest dorosły facet. naprawdę wiele was dzieli z racji wieku. daruj sobie.
    • kamila_1355 to nie ma sensu. ;) 25.07.10, 22:48
    • martynka111 7 lat różnicy- troche dużo ale miłość nie wybiera 25.07.10, 22:55
      serceserceserce
      • sofciaa WEJDŹ!!! 25.07.10, 23:03
        teraz tą siedmioletnią różnicę widać niesamowicie, ale za 4-5 lat, tak naprawdę
        siedem lat nie będą miały znaczenia. nie sądzę abyście chcieli tyle czekać, więc
        według mnie narazie powinnaś dać sobie spokój. wiem, że dorośli mężczyźni są
        bardziej dojrzali od nastolatków, ale nie sądzisz, że jest to tylko przelotne
        zauroczenie?

z drugiej strony jeśli sądzisz, że naprawdę bardzo go lubisz, czemu mielibyście
        nie spróbować? jednak obawiam się, że on może chcieć się wykorzystać, wpadniesz
        w złe towarzystwo, a wtedy już nie będzie tak fajnie.

przemyśl sobie wszystko bardzo poważnie wink
    • karollinna Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 22:57
      No więc 7 lat to trochę duża różnica wieku, zwłaszcza że on ma 22 lata.
      Wiesz wydaje mi się że facet w jego wieku będzie chciał czegoś więcej a dla ciebie to moze
      być problem. Myślę że twoi rodzice wściekli by się na ciebie jak by się dowiedzieli że
      spotykasz się z dorosłym męższyzną no bo w końcu ty jesteś jeszcze nastolatką.
      Chcesz znać zdanie na ten temat: nie wiem jaki on jest ale on może chcieć cię wykorzystać
      i teraz pewnie uważasz ,,one go nie znają on taki nie jest,, to nigdy nic nie wiadomo.

Powinnaś się bardzo poważnie nad tym zastanowić smile Mam nadzieję że jakoś pomogłam.
      Ja mam chłopaka o 2 lata starszego ale 7 lat to już co innego wink choć w miłości nie ma
      granic i wiek tutaj nie ma nic do gadania big_grin
      Ale pomyśl nad tym ;*
    • kolczyk Matko.! 25.07.10, 23:15
      Dziewczyno NIE.! ty znasz go z rl.? On jest za stary moja kolezanka sie z takimi spotyka, ale to miejscowa dziwka.! Poznasz fajnego chłopaka w swoim wieku a z tego zrezygnuj.!
    • nessi_ Re: Chłopak..... :> 25.07.10, 23:27
      Porozmawiaj z chłopakiem o tym czego oczekuje od tego związku, i odpowiedz sobie
      na pytanie czy jesteś gotowa sprostać jego wymaganiom. Nie trzymaj związku w
      sekrecie przed rodzicami, najlepiej po podjęciu decyzji zaproś go do domu i
      przedstaw rodzicom... Będzie dobrze trzymam kciuki smile
    • karolcika2205 Re: Chłopak..... :> 26.07.10, 00:54
      czy ja wiem . właśnie miłośc nie wybiera ale 7 lat to troche różnicy ; d . w
      sumie jak dobrze go znasz i jestes pewna , ze nie zrobi Ci krzywdy . to pomysl
      nad tym bardzo dobrze .
      • wisienka9 Re: Chłopak..... :> 26.07.10, 00:58
        Jeżeli naprawdę się kochacie to można poczekać jeszcze 5 lat... Wtedy podejmiesz właściwą
        decyzję wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka