Dodaj do ulubionych

Piękne Istoty

26.07.10, 15:21
Wątek dotyczy książki. Zupełnie przypadkiem zobaczyłam opis treści. Postanowiłam ja
kupic. To była świetna decyzja."Piękne istoty" to książka romantyczna a jednocześnie
trzymająca w napięciu do końca. Skrywa tajemnice które krok po kroku są odkrywane.
Bardzo polecam ją osobą które lubią czytać ciekawe książki.smile

Ethan, bohater powieści, mieszka w Gatlin - małym, nudnym miasteczku w Południowej
Karolinie. Jest nastolatkiem, który gra w kosza i umawia się z dziewczynami. Uwielbia czytać
i marzy o podróżach po całym świecie. Zwyczajna historia? Zapewne tak, gdyby nie fakt,
że Etan ma swoją tajemnicę. Od miesięcy śni mu się ten sam sen. Widzi w nim tę samą
dziewczynę, której nigdy nie spotkał.

Pewnego dnia do jego klasy dołącza nowa uczennica. Okazuje się ona... dziewczyną ze
snu. Lena zamieszkuje u swojego wuja Macona. Nie pasuje jednak do mieszkańców Gatlin.
Inaczej wygląda, mówi, porusza się. Jest bardziej mroczna. Ma też swoją tajemnicę. Nad
jej rodziną od pokoleń ciąży straszliwa klątwa, przez którą Lena nie może żyć jak
zwyczajna nastolatka.
Tekst linka

Obserwuj wątek
    • kusy505 Ta książka jest zajebista!!! Uwielbiam! 26.07.10, 15:27
      Czytałam tą książkę, pożyczyłam właśnie przyjaciółce. Polecam też książkę
      "Szeptem" którą dostałam (muszę się pochwalić) od lubię_babcię na urodziny!
      • kasiath :) 26.07.10, 22:29
        Znudziły mi się już Książki typu '' Zmierzch"" One po prostu do mnie nie
        trafiają. Podobno Fajna jest też książka"' Upadli" Poszukam i coś więcej o
        niej napiszęsmile
        • kasiath Re: :) 26.07.10, 22:33
          https://merlin.pl/Upadli_Lauren-Kate,images_big,27,978-83-7480-168-3.jpg
          To to

W Danielu Grigori jest coś boleśnie znajomego.
          Luce Price zwraca uwagę na tajemniczego i zdystansowanego Daniela już pierwszego
          dnia w szkole Sword & Cross w dusznej Georgii. On jest jedynym jasnym punktem w
          miejscu, gdzie nie wolno korzystać z komórek, inni uczniowie to świry, a każdy
          ich ruch śledzą kamery.
          Choć Daniel nie chce mieć nic wspólnego z Luce - i robi wszystko, żeby dać jej
          to wyraźnie do zrozumienia - dziewczyna nie potrafi się powstrzymać. Przyciągana
          niczym ćma do płomienia, musi dowiedzieć się, jaką tajemnicę ukrywa Daniel...
          nawet gdyby to miało ją zabić.
          „Upadli” to powieść ekscytująca i romantyczna, połączenie wciągającego thrillera
          i historii miłosnej.
    • kasiath Re: Piękne Istoty 26.07.10, 15:29
      A wy?? Przeczytałyście jakieś ciekawe ksiązki które chcecie polecic?? Zapraszam !! Po to
      ten wątek stworzyłam>smile
      • llena Re: Piękne Istoty 26.07.10, 15:40
        Dzięki że to napisałaś, bo nie byłam pewna czy kupić tą książkeserce

Ja ostatnio przeczytałam "Julię" nie ma w niej magii ani wampirów, ale jest po prostu świetna,

Jeżeli ktoś lubi romanse albo Szekspira to naprawde polecam ^^
    • emma074 Re: Piękne Istoty 26.07.10, 15:51
      lubię książki z takim klimatem jeśli będzie w bibliotece to pewnie przeczytam nie kupie mam tyle pokupowanych książek ze mama mówi ze to lekka przesada choć tez lubi czytać ;D
      • pati588 Re: Piękne Istoty 27.07.10, 12:14
        Może przeczytam. A "Szeptem" i "Upadli" to rzeczywiście fajne książki. Czytałam
        obie i bardzo mi się spodobały, chociaż "Szeptem" jest chyba trochę lepsza.
        • kasiath Re: Piękne Istoty 27.07.10, 13:28
          Hmm Muszę przeczytaćsmile
    • zuziora_ Muszę przeczytać xDD 27.07.10, 13:35
    • klaudiau11 Super ksiazka xD 27.07.10, 13:47
      Mam w domciu. Ta ksiazka jest zaje*bista xD
    • llena Ważne 01.08.10, 13:19
      Wie ktoś może kiedy bedzie następny tom "Pięknych Istot"??
      • euforiia Re: Ważne 01.08.10, 19:10
        Nie czytałam tego wcześniej ale chętnie wzbogacę się o tą ksiązkę .
        Skoro sądzicie że jest tak fajna . xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka