llena 26.07.10, 16:43 Cześć kociaki, mam prośbe może mi ktoś wypisać jakie są pokolei wszystkie tomy Pamiętnika Wampirów - byłabym bardzo wdzięczna ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aww Re: Pamiętnik Wampirów 26.07.10, 16:48 1 Przebudzenie 2 Walka 3 Szał 4 Mrok 5 Powrót o zmierzchu oraz Uwięzieni 6 Shadow Souls (2010) 7 The Return: Midnight (jeszcze nie wydane) jest coś takiego jak wikipediaXD Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka google gryza 26.07.10, 16:50 Oryginalna trylogia Przebudzenie Walka Szał Czwarta część w oryginalnej serii Mrok Nowa trylogia, Pamiętniki Wampirów: Powrót Powrót o zmierzchu oraz Uwięzieni (Polskie wydawnictwo podzieliło "Nightfall" na dwa tomy) Shadow Souls Midnight (jeszcze nie wydane) nie wiem co to ale masz Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: Pamiętnik Wampirów 26.07.10, 16:53 Przebudzenie, Walka, Szał, Mrok, Powrót o zmierzchu, Uwięzieni - te są obecnie dostępne w Polsce. Ostatnie dwie (jak na razie) części, Shadow Souls i Midnight mają dopiero wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: Pamiętnik Wampirów 26.07.10, 16:49 Oryginalna trylogia: * Przebudzenie * Walka * Szał Czwarta część w oryginalnej serii: * Mrok Nowa trylogia, Pamiętniki Wampirów: Powrót * Powrót o zmierzchu oraz Uwięzieni (Polskie wydawnictwo podzieliło "Nightfall" na dwa tomy) * Shadow Souls * Midnight (jeszcze nie wydane) google.com się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Pamiętnik Wampirów 26.07.10, 16:56 Jejku dziewczyno... Po co na taki durny temat otwierasz nowy wątek i zaśmiecasz forum??? Przecież możesz o to samo zapytać już w istniejącym... Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Pamiętnik Wampirów 26.07.10, 17:03 Dzięki, jakoś nie znalazłam takie wątku ale spoko , Bo rzeczywiście mało jest durniejszych wątków typu : pisze bo mi się nudzi Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś