jill17 Re: Fryzury dla odważnych. 28.07.10, 14:25 a ja taka mam ;d cos w stylu tej pierwszej ale bez wzorka. wiekszosc znajomych mnie nie poznala bo wczesniej mialam dlugie, krecone wlosy a scielam je na bardzo krotko + wygolenie i jestem zadowolona musialam jakos zaszalec w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
stella. Re: Fryzury dla odważnych. 28.07.10, 16:14 podobają mi sie takie fryzury, ale jednak nie zrobiłabym sobie takiej .. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: Fryzury dla odważnych. 28.07.10, 16:33 moja koleżanka miała takie coś jak Ilona z YCD ładnie to wygląda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tokiwa Re: Fryzury dla odważnych. 29.07.10, 19:48 Mi się strasznie ta fryzura podoba, moja mama nawet SAMA ZAPROPONOWAŁA ŻEBYM SOBIE TAKĄ ZROBIŁA !!! ale nie zrobię , bo mój przyjaciel nie zaakceptował by faktu , że ścięłam swoje włosy Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Fryzury dla odważnych. 30.07.10, 20:16 no raczej do szkoły byś w takich nie poszła, a przez wakacje Ci nie odrosną, więc nie radzę xd Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Fryzury dla odważnych. 30.07.10, 20:22 @senseless - ja taką fryzurę miałam, ale teraz zapuszczam, ale myślę nad gwiazdką.. i nie rozumiem twojego stwierdzenia " no raczej do szkoły byś w takich nie poszła " co do tego ma w ogóle szkoła ? to nie są ich włosy.. haha ... Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Są straszne ! 30.07.10, 20:19 W życiu bym czegoś takiego nie chciała to chore ! A jak widzę kogoś z taką fryzurą to myślę co debilka Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Fryzury dla odważnych. 30.07.10, 20:21 Ja bym sobie z chęcią zrobiła podobną do pierwszej albo drugiej ^^ ale mi by raczej nie pasowała. A jak widzę dziewczynę z taką fryzurą to myślę sobie: ale odlot xDDD albo fajnaa fryzura, też chcę taką xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Fryzury dla odważnych. 30.07.10, 23:42 Ehmygawd Ja bym niegdy sobie takich nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Fryzury dla odważnych. 31.07.10, 11:52 Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE. Takie wzorki to czasami pasują mi do chłopaków z krótkimi włosami. Ale u dziewczyn? Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:22 Jeśli ta fryzura się komuś podoba, to jak najbardziej ma prawo sobie taką " zafundować " . Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:24 ja osobiście bym się tak nie ścieła ale jeśli ktoś ma odpowiednie proporcje twarzy to takie fryzurki są jak najbardziej si ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
5 Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:25 Teraz bardzo dużo dziewczyn ma taką fryzurę. Mnie osobiście ona obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:26 Nie podobają mi się, teraz są modne, ale ja nie widzę w nich nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Fuuj xd 11.08.10, 16:28 Nigdy, nigdy w życiu. Gdybym miała wybierać pomiędzy taką fryzurą, a śmiercią wybrałabym to drugie. Ave ^ Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:28 fajne, ale nie zrobiłabym sobie. jak widzę to myslę 'wow'. XD Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia bleeeeeee 11.08.10, 16:29 ohydne, nigdy bym sobie czegoś takiego nie zrobiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apollina ma 11.08.10, 16:34 taka girl z maine szkoły ma taką ;D tyle, że ona wygląda hmmm "normalniej" ^^ ma wygolone ale nie tak prawie, że na łyso tylko tam ma włosy na 1cm albo 2 cm i bosko to wygląda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko ja myślę "ŻAL"nie lubię tego słowa,ale jedyna myśl 11.08.10, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
ramka Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:37 Jejku są naprawdę odważni ja takiej bym nie zrobiłanie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:39 okropne . dla odważnych ? raczej dla głupich. na moim zadupiu, każdy by to potępił i cię wyśmial . Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:40 ta pierwsza jest fajna ;D może kiedyś tak sobie zrobię, ale jeszcze nie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:43 hmm nie to nie dla mnie.;p niezbyt mi sie podoba.^^ jedynie podobała mi sie fryzura Ilony z ostatniej edycji YCD .;p ona miała tak lekko tylko z boku wygolone i to fajnie wyglądało . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
onlymyworld Re: Fryzury dla odważnych. 11.08.10, 16:43 te fryzy, które pokazałaś podchodzą pod styl electro, a szczególną popularnością cieszą sie u tancerzy TCK <33 ^.^ może i zrobiłabym sobie taką...ale pewnie szybko by mi się znudziła ^^ Odpowiedz Link Zgłoś