Dodaj do ulubionych

taylor momsen- anty/fan

31.07.10, 12:09
nie wiem czy zauważyłyście ale ostatni robi się coraz głośniej na temat taylor
momsen-wroga miley. na początku się ''przyjaźniły'' a później taylor nazwała
miley gównem. ja myślę że te całe skandale coraz bardziej się przydają. czy
będzie jakiś artysta, który nie robi szumu w okół siebie dla sławy? taylor w
ten sposób chciała się wybić. i zadziałało. jest twarzą nowej kolekcji madonny
material girl. podobno wydaje niedługo płytę. ten hałas to być może sposób aby
antyfani miley zaczęli jej słuchać, przychodzić na koncerty... już widać że
karierę taylor napędzają: pieniądze i rozgłos. ale nie potrzeby duszy. jakie
macie zdanie na temat celowych skandali? dla mnie to głupota. ktoś ma talent -
ma fanów. ktoś nie umie śpiewać - kicha.
Obserwuj wątek
    • kc.jared_leto Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 12:22
      ja wolę Taylor czy ty coś sugerujesz aby ona nie miała talentu ????
      • diamond_girl12 Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 12:25
        I co, niby Miley ten talent ma? ;/
        Nie lubię żadnej z nich, ale Taylor ma 100 razy lepszy głos niż Cytruska.
    • vanell. Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 12:24
      moje zdanie jest takie, że nie chwalę sobie gwiazdek, które celowo szukają rozgłosu.
      • vanell. choć.. 31.07.10, 12:27
        ..choć taylor momsen zawsze raczej ceniłam.
    • nora. Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 12:32
      I ty mówisz, że to Taylor szuka rozgłosu.. Popatrz dookoła siebie, Taylor
      skrytykowała Miley, bo to ona zmieniła się dla rozgłosu. Spójrz tylko na jej
      nowy 'image'. To nie Taylor się zmieniła. A kariery Taylor nie napędzają
      pieniądze, tylko jej zajebisty głos. A Miley to niby ma 'potrzeby duszy' , no
      proszę Cię..
    • klarix1 Taylor Momsen. 31.07.10, 12:34
      Taylor ogłosiła ostatnio swoje zdanie... - fakt trochę przegięła ale jak sama zauważyłaś
      piszesz o niej tylko źle. Według mnie dziewczyna ma talent i jest kontrowersyjna, to, że
      chce się wybić.. To chyba jak każdy. Miley ostatnio zrobiła z siebie panienkę lekkich
      obyczajów. Taylor, w którymś wywiadzie powiedziała, że nie chce żeby dzieci ją
      małpowały. Zależy jej tylko na muzyce bo to " jej życie ". Miley powiedziała za to, że chce
      być jak Beyonce. A do Beyonce jej jeszcze daleko. Porównaj fakty i dopiero pisz, która
      zrobiła wokół siebie tyle szumu, paradując w bieliźnie na imprezach i nie chodząc w
      majtkach po mieście. Albo inaczej.. która z dziewczyn z małego niewiniątka czyli
      Gwiazdeczki Disney'a z dnia na dzień chciała by być niegrzeczną dziewczynką, nie
      słuchającą rodziców?
    • yourbadream Srututu... 31.07.10, 12:36
      To promocja. Taka Miley bez promocji byłaby nikim. Widziałaś kiedyś masę rzeczy
      i reklam z Gossip Girl? Ja nie, tylko Hannah, HSM czy Twilight jest wszędzie.

Taylor - zgodnie ze swoim wizerunkiem - odpowiedziała na porównania. Tyle.

Talent ma. Ma głos, dobrze gra swoją rolę.
    • squash tu. 31.07.10, 12:37
      1. Myślisz, że Madonna wybrałaby Taylor jako twarz kolekcji dlatego, że ta obrzuciła
      wyzwiskami Miley? Nie sądzę, że takie "wybicie się" jest traktowane pozytywnie.
      Tay jest w showbiznesie od jakichś 10 lat, ale dopiero teraz zrobiło się o niej głośno. I sama
      zrobiła szum wokół siebie, jej rodzice byli przeciętnymi ludźmi.
      2. Twierdzisz, że ona nie umie śpiewać? Słuchałaś jakąkolwiek jej piosenkę? Tay ma mocny,
      rockowy głos. To, że nie lubisz jej wizerunku, to już co innego.

+ kosz. było już wiele razy.
      • niuniaa Taylor bardzo dobrze śpiewa... 31.07.10, 12:49
        i nie jest w showbiznesie od niedawna...z tego co wiem, to grała w jakimś serialu, teraz jest piosenkarką. bardzo dobrą piosenkarką. ma świetny głos, i miała rację co do majli srajli.

lubie ją ^^
      • amela Re: tu. 31.07.10, 12:58
        nie przepadam za żadną , szczerze mówiąc : D
    • urszulka2691 nie cierpie jej.... 31.07.10, 12:48
      uwazam że ona bedzie kolejna skandaliską której sława opiera sie na skandalach i nie
      zdziwie sie jak za niedługo ukaże sie jej rozbierana sesja!!!!
      • nora. Re: nie cierpie jej.... 31.07.10, 13:01
        Ta, niedługo to się doczekamy takiej sesji, ale nie Tay , tylko Miley.
        • niuniaa urszulka2691 31.07.10, 13:06
          a na swoją miley nic nie powiesz? coś nie wydaje mi się żeby przemiana taylor była bardziej ''drastyczna'' od przemiany miley, drogie dziecko ;]
          • sweet94 Re: urszulka2691 31.07.10, 13:56
            oo... właśnie widzę jakie ze mnie dziecko. pf... właśnie też temat był że i
            cytrus i momsen mają fanów lub antyfanów. nikt nie jest obojętny. i wcale nie
            sugeruje że nie mają głosu.
      • sweet94 Re: nie cierpie jej.... 31.07.10, 13:58
        a niech będzie sesja rozbierana. dla świata to nie będzie nic nowego. dadzą
        700000 to będzie taka sesja.
    • elliot Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 13:08
      nagadałaś się?

Taylor może chce rozgłosu, ale mówiąc o Miley miała rację.
      • diamond_girl12 urszulka2691 ;p 31.07.10, 13:17
        A twoja Miley to co? Ona paraduje w bieliźnie po mieście, ona zachowuje się jak dzi... (wiecie co chciałam napisać), a nie Taylor. To po Miley można się wszystkiego spodziewać.
        Myślisz, że po co zmieniła swój styl? Oczywiście dla rozgłosu... A to, że Taylor powiedziała, że nie zgadza się z porównaniem jej do Miley nie znaczy, że zrobiła do dla rozgłosu.
        Po za tym każdy chce się jakoś wybić. Tylko to co Cyrus teraz robi nikogo nie obchodzi, ale do Momsens to się ma ''pretensje''.
    • sweet94 Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 13:53
      o miley też mogę sporo powiedzieć. po co mi to wytykacie. wcale nie napisałam że
      ona skandalistką nie jest. w temacie macie napisane że chodzi o taylor... a
      miley wcale moja nie jest!!! ja też za nią nie przepadam. popatrzcie: o miley
      głośno ciągle było. o ten serial. a taylor-nie ma nie ma i jest. o to mi
      chodzi!!! i to wszystko zrobiła skandalami.
      • nora. Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 14:03
        Może ty nic nie wiedziałaś o niej. Sorry, ale wokół "Plotkary" jest mniejszy
        rozgłos niż wokół Hanki Montanki.
    • elisss92 he? 31.07.10, 13:59
      nie mam pojęcia kto to jest. Z opisu wynika, że kolejna gwiazdka na 5 minut.
    • super_star Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 14:04
      Kocham Taylor, ale po Twoim Avatarze sądzę,że gustujesz w dzieciach Disneya
    • idiotka_ Re: taylor momsen- anty/fan 31.07.10, 14:17
      albo taylor mówi to co myśli. chciałabym zauważyć że praktycznie każda gwiazda robi wokół
      siebie szum żeby się wzbić. może po prostu taylor się pokłóciła prywatnie z miley. nie zawsze
      musi chodzić tylko o biznes. a jeżeli robi to tylko dla sławy to jej interes. anty fani miley zrobią
      sobie co chcą. albo pokochają słynną taylor i będą chodzić na jej koncerty albo po prostu
      przyznają jej rację i wcale nie będą jej wielkimi fanami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka