31.07.10, 14:24
HEJ KOCIAKI !!
byliście gdzieś na wakacjach czy tak jak ja siedzicie w domu i się nudzicie (
ja z tych nudów jestem już na 989 stronie w demotywatorach

jak nie mamcie co robić to piszcie ... smile
tongue_out
Obserwuj wątek
    • anja_ Re: wakacje 31.07.10, 14:27
      Byłam na dalekiej wsi. w sierpniu zacznę się uczyć, bo nic innego mi nie zostaje <3
      • koralowa . 31.07.10, 14:30
        `Ja byłam w Bułgarii c; .
        Ale nie nudzę się teraz .
        Spotykam się z przyjaciółmi i jest okejj c; .
        • majullo Re: cool 31.07.10, 19:53
          jestem w Londynie do 10 sierpnia.potem moze gdzies jade.a pod koniec sierpnia do
          Tropical Island w Niemczech
      • stoooo Re: wakacje 31.07.10, 14:33
        są wakacje a nie mam co robić !
        w twojej miejscowości też nic nie organizują ??
      • nevermind_ Re: wakacje 31.07.10, 14:35
        siedzę całe wakacje w domu. czasami jeżdżę nad zalew ze znajomymi, czy chodzę na orlik.
        naprawdę żałuję że nie pojechałam na żadną kolonię lub obóz. w przyszłym roku to ulegnie
        zmianie- na pewno. mam już w planie wyjazd na wspólną kolonię z przyjaciółmi, którzy
        mieszkają daleko. wczoraj się dowiedziałam, że może mnie odwiedzą jeszcze w tym roku <3
        jeśli to dojdzie do skutku, to mimo tych wszystkich nudnych dni wakacje będą zaliczone jako
        bardzo udane.
    • lorente Re: wakacje 31.07.10, 14:28
      siedzę w domu..

ale się nie nudzę.. c;
    • monikajb Re: wakacje 31.07.10, 14:31
      Nie tylko tobie się nudzi ;[
      • petka Re: wakacje 31.07.10, 14:34
        Ja się cały lipiec nudziła, na początku sierpnia wyjeżdżam a jak przyjadę to
        zaczynam się uczyć chemii(OMG) big_grin
      • anja_ Re: wakacje 31.07.10, 14:34
        Jaka jest u Was pogoda? kotyyy c:
        • stoooo Re: wakacje 31.07.10, 14:37
          u mnie w cieniu jest 28 C smile
          gorącą !! shock
          • lorente Re: wakacje 31.07.10, 14:39
            o boże, zazdroszczę!
            u mnie leje.. zimno..

a ta to bym na basen szła..
      • alice.... Re: wakacje 31.07.10, 14:35
        ja tydzien temu wróciłam z mojej habibi Sharmy ( Sharm El Sheikh - Egipt ), a dzisiaj w nocy
        jade do Kołobrzegu. ale do tej pory się troche nudziłam. ale wakacji został jeszcze miesiąc
        wszystko się może zdarzyć wink)
    • zbieramchmury Re: wakacje 31.07.10, 14:34
      ja jadę niedługo do Austrii, w góry. do tej pory byłam na weekend na Mazurach.
      poza tym siedzę w domu (teoretycznie, bo ciągle wychodzę na dwór albo coś innego
      robię).
      • stoooo Re: wakacje 31.07.10, 14:39
        to fajnie spędzacie wakacje !smile bo ja siedzę w domu dosłownie nie mam nawet z
        kim na dwór wyjść sad
    • musicxstar Re: wakacje 31.07.10, 14:40
      Byłam już w Turcji i na obozie konnym w Polsce. Aktualnie siedzę w domu, ale za dwa
      tygodnie jadę do Anglii.
    • frutella_xd Re: wakacje 31.07.10, 14:41
      Też siedzę i się nudzę... Wyjeżdżam dopiero za tydzień, a do tego mam chore ucho i oko...
    • squash wakacje 31.07.10, 14:55
      właściwie nigdzie nie byłam. niedługo jadę do Szwecji. moje wcześniejsze plany legły w
      gruzach.

teraz tak się obijam. jeżdżę na rowerze, rolkach, desce. czytam książki, przesiaduję przed
      komputerem. męczę brata. mnie z kolei męczy brak towarzystwa, bo wszyscy wyjechali.
    • dianolinka ja powoli umieram -,- 31.07.10, 15:06
      całe wakacje siedzę w domu.
      co trochę pojadę do rodziny na parę godzin i tyle -,-
      dobrze, że koleżanki dzisiaj przyjeżdżają z koloni to gdzieś bd wychodziła.

jak komuś również się nudzi to może napisać na gg : 11127355.
      cały czas jestem niewidoczna ;p
    • czarnaplyta Re: wakacje 31.07.10, 15:10
      a mi się nie nudzi. chociaż na początku było ciężko ( miałam rękę w gipsie do 14
      lipca ) po zdjęciu gipsu, zaraz wyruszyłam na wakacje do znajomych nad jezioro.
      big_grin z dwóch dni które miałam tam spędzić, zrobiły się prawie dwa tygodnie tongue_out
      ciągłe siedzenie nad jeziorem i wgl ;] teraz po powrocie znalazłam trochę czasu
      dla znajomych z mojej miejscowości ^ przyjechali moi znajomi i spędzamy dużo
      czasu razem. tak, że wakacje są mega nieziemsko udane. big_grin + jak moja kuzynka
      wróci i mój chłopak to znów lecę nad jezioro big_grin także, wakacje spędzam aktywnie smile
    • annusiaczek Re: wakacje 31.07.10, 15:14
      na razie siedziałam w domu, ale w poniedziałek jadę w końcu na obóz!
      WOW! w życiu bym nie doszła tak daleko na demotach naprawdę musi Ci się nudzić tongue_out
      • stoooo wakacje 31.07.10, 18:15
        tak naprawdę mi się NUDZI
        DOBRZE że wy fajnie SIĘ BAWICIE smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka