orionek11 Re: Harry Potter - pytania 01.08.10, 16:30 1. Jeżeli chodzi Ci o książkę to HP i Insygnia Śmierci, a jeżeli chodzi o film to HP i Zakon Feniksa. 2. Na filmie nie, ale w książce tak troszkę. 3. Nie, ale było smutno jak Tonks i Lupin zostali zabici 4. Właściwie to Freda i Georga Wesley. Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Harry Potter - pytania 01.08.10, 16:38 1. Część 3 i 6 2. Nie, można powiedzieć, że skakałam z radości. Jakoś nie przepadam za postacią Dumbledora. 3. Nigdy nie płakałam czytając Harrego. Niestety szanowna pani Rowling uśmierciła niemal wszystkich bohaterów których lubię (oprócz Dumbledora - jego nie lubię) zaczynając od Voldemorta, a kończąc na Hedwidze. 4. Oczywiście, jest ich wielu np. Ron, bliźniaki, Draco (do 6 części, w 7 został pozbawiony swojego uroku), Voldemort, Snape, Lupin, Syriusz, Luna - więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Harry Potter. 02.08.10, 11:23 1. Harry Potter i Więzień Azkabanu. 2. nooo, łzy zbierały mi się w oczach. 3. tak. 4. oczywiście, że mam. Draco i Ron. XD. Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 11:27 1. Insygnia śmierci 2. Oj tak... 3. Tak i to szczerze 4. Hermiona, Zgredek, Luna, Ginny, Draco, George, Voldemort;-S Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 A więc tak... 02.08.10, 11:37 Na początku dzięki za pozdro!Moje ulubione części to Komnata Tajemnic[bo od niej zaczęła się moja fascynacja]i Książę Półkrwi[bo jest dużo o Tomie-Voldemorcie,a lubię go].I tak płakałam,bo Dumbledor był ekstra!Insygnia jeszcze całe nie przeczytałam,ale doszłam do rozdziału jak Zgredek zginął,było mi smutno,ale jakoś nie chciało się płakać.I mam sześciu ulubieńców:1.Harry,2.Draco,3.Tom Ridlley,4.Luna,5.Dumbyldor! Lovciam tę książką,i chciałabym się uczyć w szkole magii! Odpowiedz Link Zgłoś
swacik96 Re: A więc tak... 02.08.10, 11:59 kaila127 napisał(a): > Na początku dzięki za pozdro!Moje ulubione części to Komnata Tajemnic[bo od > niej > zaczęła się moja fascynacja]i Książę Półkrwi[bo jest dużo o Tomie-Voldemorcie,a > lubię go].I > tak płakałam,bo Dumbledor był ekstra!Insygnia jeszcze całe nie przeczytałam, > ale > doszłam do rozdziału jak Zgredek zginął,było mi smutno,ale jakoś nie chciało s > ię płakać.I > mam sześciu ulubieńców:1.Harry,2.Draco,3.Tom Ridlley,4.Luna,5.Dumbyldor! > Lovciam tę książką,i chciałabym się uczyć w szkole magii!: > kwiat: ja też chciałbym się uczyć magii chociaz takich podstawowych zaklęć jak alohomora czy wirgandium leviosa nie potrafie tego napisać Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 11:44 Pytania : 1. Która część to wasza ulubiona 2. Czy płakałyście przy momencie śmierci A.Dumbledora 3. Czy płakałyście, jak w Insygni Śmierci zginęło tak wiele osób 4. Macie swoich ulubionych bohaterów? Odpowiedzi : 1. Siódmą 2.Nie 3.Nie 4.Draco Malfoy Odpowiedz Link Zgłoś
swacik96 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 11:51 hej widzę że nikt się nie wpisał więc ja zacznę moją ulubioną częścią Harrego Potter`a był zakon feniksa, ponieważ była to najdłuższa `księga` ze wszystkich a film również był ciekawy. Nie, nie płakałem przy śmierci Albusa Dumbledora ponieważ jestem chłopakiem a on już też był stary choć szkoda mi go było bo był harrem`u potrzebny do dalszych działań. A w insygni śmierci to prawda że duzo ludzi zgineło ale najgorsze to była śmierć zgredka bo w komnacie tajemnic ocalił przed smiercią harry`ego i był zabawny mój/moja ulubiona postać z harry`ego pottera to Nauczyciel Severus Snape, Harry Potter, Ron Wasley, Hermiona Granger i Hagrid, gajowy Dzięki za przeczytanie nareszcie mam osobę z którą moge pogadać na ten temat która wie o co chodzi jak chcesz moje gg to pisz9151131 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
swacik96 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 11:53 O sorki nie widziałem że jestem 1 ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
gabka123 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 11:58 1. Moja ulubiona część to: Harry Potter i insygnia śmierci 2. przy śmierci Dumbledore'a trochę szlochałam 3.tak, płakałam 4. ulubieni bohaterowie: Ginny, Harry, Hermiona, Luna Lovegood Odpowiedz Link Zgłoś
dajaaa_ Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 12:05 1. zdecydowanie Harry Potter i czara ognia. 2. ee , nie bardzo. 3. tak. 4. oczywiście, że Harry Odpowiedz Link Zgłoś
arya555 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 12:15 Kocham HP;*** 1. Najbardziej lubię 4 i 7 część, a najmniej 3 ( przez to że się powtarza ) 2. Jakoś tak wyszło że kilka łez poleciało)) dobrze że nikt nie widział 3. Pewnie, a najbardziej za Zgredkiem i Hedwigą ( co tam ludzie ) 4. Lubię oczywiście całą trójkę, a tak poza tym to Draco Malfoy'a i Cedrica Diggory'ego ( R.Pattinson) Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 12:19 1. HP i insygnia śmierci, HP i książę półkrwi, HP i więzień azkabanu 2. Nie 3. Nie. Wzruszyłam się tylko gdy czytałam rozdział Opowieść Księcia 4. Severus Snape Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 12:22 1. Wszystkie części, tak naprawdę wszystkie są genialne i każda ma w sobie "to coś" 2. Tak 3. Nie, ale płakałam, kiedy skończyłam czytać - bo wiedziałam że to już koniec tej pięknej wędrówki w świecie magii. Dam tę książkę moim dzieciom, kiedy je będę miała 4. Oczywiście! Harry, Ron, Hermiona plus Fred i George! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 12:33 1.Insygnia śmierci 2.Jak oglądałam film to tak ale przy książce nie płakałam 3.tak,szczególnie jak czytałam kto umarł(szczególnie Fred) 4.Draco,Hermiona,bliźniacy Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 12:41 1. (kurde ciężko stwierdzić wszystkie są boskie) ale chyba zakon feniksa 2. tak 3. nie ale było mi smutno 4. Harry Potter, Hermiona Granger, Ron Wesley, Draco Malfoy i wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 16:25 1. moja ulubiona część jeśli chodzi o książkę to ''Harry Potter i Komnata Tajemnic'' a film HP i Książę Półkrwi. 2. nie płakałam ale było mi bardzo bardzo smutno 3. ta sama odp. co w 2 pyt. 4. moje ulubione postacie (prócz Harry'ego oczywiście) to Ginny i Luna Loovegood także pozdrawiam wszystkich fanów Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Harry Potter - pytania 02.08.10, 21:26 massage napisał(a): > hej, jestem wielką fanką Harrego i chciałam wam zadać kilka pytań > 1. Która część to wasza ulubiona > 2. Czy płakałyście przy momencie śmierci A.Dumbledora > 3. Czy płakałyście, jak w Insygni Śmierci zginęło tak wiele osób > 4. Macie swoich ulubionych bohaterów? > > > pozdrawiam wszystkich wiernych fanów 1 Insygnia Śmierci 2 nie 3 nie 4 Draco Malfoy, Fred i George Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:00 1. HP i Zakon Feniksa 2. Nie 3. Nie 4. Tak, Snape i Hermiona, no i Draco. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulowata Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:18 1.Insygnia śmierci 2.Tak 3.Tak 4.Fred i George Wesley. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia01 Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:30 1. Czara Ognia i Insygnia Śmierci 2. Nie płakałam ale było mi jakoś smutno 3. Nie ale byłam wstrząśnięta 4. tak! Bellatriks Lestrange a tak jeszcze to ginny, harry, ron, hermiona Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:38 1. Książka - Książę Półkrwi i Insygnia Śmierci FIlm - Więzień A. 2. Nie, 3. Tylko przy śmierci Severusa i Freda 4. Severus Snape, Bliźniacy, Draco Malfoy, Odpowiedz Link Zgłoś
st3lcia_x33 Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:38 1. ta , która jeszcze nie powstała 2. a to ten dziad zmarł 3. no co ty ja nawet tego nie widziałam 4. no pewnie , ten blondasek ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:47 1. Czara Ognia i Książę Półkrwi. 2. Troszeczkę ;<. 3. Jak zginął Fred- strasznie. Tonks i Lupina też nie mogłam przeżyć. 4. Ehe. Całą rodzinę Weasleyów, w szczególności Freda i Georga. No i oczywiście Hagrid. Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:49 1. Która część to wasza ulubiona Harry Potter i Komnata Tajemnic 2. Czy płakałyście przy momencie śmierci A.Dumbledora tylko za pierwszym razem 3. Czy płakałyście, jak w Insygni Śmierci zginęło tak wiele osób jeszcze nie przeczytałam całej książki 4. Macie swoich ulubionych bohaterów? tak, najbardziej lubię Ginny Odpowiedz Link Zgłoś
alice109 Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:53 moja ulubiona część to "Więzień Askabanu" i "Insygnia Śmierci". NIe pamiętam czy płakałam jak Dumbledore umierał, ale na pewno łza mi się w oku kręciła. POdczas bitwy o Hogwart ryczałam jak bóbr Płakałam też jak zginął Syriusz. No oczywiście, ze mam ulubieńców : Hermiona, Lupin ( kochałam go od początku), Syriusz i brat Dumbledora, ale on za względu na jego fajne teksty : "Właśnie ich przekonałem, że koza to jeleń". Tak się uśmiałam przy tej scenie, że aż mama musiała mnie zapytać czy wszystko wporządku, bo myśała, że dostałam jakieś głupawki Odpowiedz Link Zgłoś