myszqa13 Majdan...błahahahah 01.08.10, 19:55 to ogólnie bło tak że w Poznaniu szłam akurat na peron...i sżłam obok targów poznańskich z tramwaju...i tak patrze kto przechodiz przez pasy a tam Majdan i jakiś gościu z torbami Louis Vuittona....a ja takie że hę??taki lol...i zaczęłam się śmiać...nie podeszłam do neigo ani nic bo go nie lubie ale go widiałam...nie wiem co wteyd robił....19 lipca...haha Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:55 Hmm Donia chyba ;d;;d Ale to słabo;d Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:55 Dodę Feel Afromental Myslowitz Ewę Gawryluk Amy Winthouse kogoś jeszcze, ale nie umiem sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
aga796 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:56 Widziałam Afromental i mam autografyy .! Kombii, Boys, Dodę, Feel . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat sasha strunin. < 3 01.08.10, 19:55 jeszcze m.wiśniewskiego, michała bojara, kabaret łowcy b. ale sasha ma zaje*bisty charakter . uwielbiam ją . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. jasne, 01.08.10, 19:58 żeby nie było , że się chwalę . mam autografy , zdj. itd. np : z tego roku mam kombii , t.love , pajujo. a wcześniej : perfect , markowska, feel , grupa operacyjna, różne kabarety. i więcej i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 jasne że tak ;d 01.08.10, 20:04 Tamara Arciuch, Dode, Akcent <zagraniczny> Blue Cafe, Kombi, tego jebniętego kolesia z Toplesu, takiego aktora z 'Fala zbrodni' <chyba był taki serial>, posła czy kogoś Selige, Cezarego Pazure, Kabaret Skeczów Męczących, Grzegorza Halame, Katarzyne Glinke i jeszcze kilku aktorów jak byłam w KFC xD Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: ja Dariusza Michalczewskiego i mam autograf ; 01.08.10, 20:19 Chylińską, Myslovtz i Alę Janosz xd Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko15 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:19 hmm. ; p Budkę Suflera xd Szymona Wydrę ;p Bajm ;p i Kingę z Pierwszej Miłości [ nie pamiętam jak się nazywa] noo i tyle ) pzdr. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:34 Hahaa ja niestety nie. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
anahi1 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:44 ja widziałam Dodę i zespół ivan i delfin Odpowiedz Link Zgłoś
anahi1 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:45 a i jeszcze majka jeżowska mam autograf Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 No ! I to Mega ,ale to Mega " gwiazdę " ! 01.08.10, 20:51 Monika Brodka !!!!! A A A A A A A A A A A ..... Fajnie , nie ?! (ironia) ona i gwiazda ? nie róbcie sobie jaj ze mnie ... a tak ,nie nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
delicjaxx Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:51 byłam rok temu na Eska Music Awords i widziałam wszystkich co tam byli (występowali) nie pamiętam niektórych nazwisk bo jakoś mało o nich słyszę, słyszałam xd no a pomimo tego byłam na koncercie Feel'a, Afromental. xd Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:54 Feel, Gosię Andrzejewicz i Maanam. Niestety nie dane mi było zobaczyć więcej : ( Odpowiedz Link Zgłoś
paramorka95 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:05 Dużoo .. Paramore na koncercie w Hamburgu .. Dodę, Marylę Rodowicz, Irenę Santor, Donalda Tuska .. , Łukasza Zagrobelnego, Annę Dymną, Omenę Menser, Kubę Jóźwiaka, Edytę Herbuś Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:10 Blue Cafe, Dode (lol xD), Ich Troje, Verbe. (: Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: Anię Wyszkoni i Tokio Hotel. ^^ 19.10.10, 21:06 Tak samo i mam fotkę z Joanna Brodzik haha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:12 Doda,Ewelina Flinta,Ich Troje,Candy Girl itp. Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 Łzy / Mezo / Sumptuastic / Majka Jeżowska 01.08.10, 21:14 Łzy / Mezo / Sumptuastic / Majka Jeżowska itd. Duużo sław. Boys xD Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:15 Natasze Urbańską . Odpowiedz Link Zgłoś
crazyinlove Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:17 Beate kozidrak, piotra kupiche, dode (jechała samochodem z radziem xD ) eee... i tyle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:18 tą co grała babkę w Kiepskich ale to było dawnoo ;D hm Danzela, Kombii, Pectus , Bajm , Odpowiedz Link Zgłoś
olaaaaa4 Duużo 01.08.10, 21:18 * Katarzynę Cichopek * Verbę , * Doooodę !! * Oceanę , ( czy jakoś tak ) . * Pawła i Piotrka z M jak Miłość , * Afromental * Ewę Farnę , * Sashę Strunin * Feel * Marylę Roodowicz * Kubę Wojewódzkiego , ( jechał ferrari na ulicy nr. "7" w mojej miejscowości ) * kooooniec !! Trochę duużo . ale te polskie gwiazdy , to tak jak by nic , ;p . ( bez urazy ) , ale wolałabym zobaczyć kogoś sławniejszego , Odpowiedz Link Zgłoś
truskvkowa Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:18 Widziałam ,, ;p Mroza i Kate Ryan i innych ; p Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:20 No niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:37 Sashę na koncercie , Mikołaja Krawczyka ii Barka z YCD . Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:37 molinka napisał(a): > Sashę na koncercie , Mikołaja Krawczyka ii Barka z YCD . * Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
polskalady miley cyrus 01.08.10, 21:34 ja widzilam miley cyrus bo mieszkam w los angeles Odpowiedz Link Zgłoś
monixx a ja... 02.08.10, 15:55 a ja wszystkich co byli u mnie w mieście na festynie - wszyscy muszą przejechać obok mojego domu na stadion - tam są koncerty, więc Doda też się liczy... ale oczywiście moich kochanych siatkarzy z Asseco Resovii, z którymi miło się gawędzi za każdym razem ;D i kabaret Neo-nówkę, z którymi też sobie pogadałam, byłam na ich występie w rzeszowie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mikser Re: a ja... 02.08.10, 16:07 Polską, rosyjską, słoweńską i włoską reprezentację w siatkówce męskiej (byłam na meczu). No i Pietrka, Solejuka i Solejukową z Rancza ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dominix1222 Re: miley cyrus 20.10.10, 10:43 polskalady napisał(a): > ja widzilam miley cyrus bo mieszkam w los angeles to czemu w danych masz wpisanie że mieszkasz w Niemczech?? pooodejjjrzaaane! Odpowiedz Link Zgłoś