kaila127 01.08.10, 12:29 z Pamiętniki Wampirów.Lubicie go?Kogo z seriialu lubicie najbardziej? A jak był taki wątek to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaila127 Czemu nie piszecie? 01.08.10, 13:11 Nie lubicie Pamiętników.......,czy głupi wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Czemu nie piszecie? 02.08.10, 07:31 Nie jest głupi ; )) (wątek) Damon <333 jest najlepszy ; ))) Te jego teksty są świetne. Na razie tylko serial oglądałam, ale dzisiaj mam mieć wypożyczoną książkę ; ))) Te jego "Hello Brother" jest fajne ; DD Jeszcze "Bracie. Czarownice" ; "No bez jaj" xD i "Nie Eleno, nie pójdę z tobą do twojej sypialni" XDD On jest świetny ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
angusia109 Damona , Stefana i Elene 02.08.10, 11:56 oczywiście głownych bohaterów haha xD Damona bardzo lubię , gra takiego twardego wesołka a w rzeczywistości jest wrażliwszy nizby chciał.. ten serial jest boski! Odpowiedz Link Zgłoś
imarebel Re: Damona , Stefana i Elene 02.08.10, 12:03 lubię go, ale moj ulubioną postacią z książki jest meredith Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Damon... 02.08.10, 12:44 Stefcia uwielbiam. ;3 Damona lubię. Elenę oczywiście, ale to wiadomo. ;3 lubię jeszcze Caroline, ale tą serialową i książkową Bonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Damon... 02.08.10, 12:48 Ja lubie Stefana, Bonnie A Damon mnie denerwuje, Elena też taka dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
claudia14_96 Re: Damon... 06.08.10, 12:27 Damon śliczny jest i wg to jego spojrzenie..ech..;*<br /> ale stefan też nie jest brzydki i też nawet go lubię..<br /> co do reszty.. mogą być.. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Damon... 02.08.10, 12:51 kocham go! :x a poza tym lubię postać Katherine. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Damon... 02.08.10, 12:54 Kocham Damona Boski jest! A jego teksty mega! Bonnie i Meredith też lubię. A Stefano i Elena mnie denerwują. A zwłaszcza Elena. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Mmmm... 02.08.10, 12:57 Oczywiście że najbardziej Damona mmm on jest idealny kocham ten serial i jego Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: Damon... 02.08.10, 13:01 wolę Stefcia ale go polubiłam pod koniec.na początku wydawał mi się stukniętym psychopatą ale potem gdy zrobił się wrażliwy, pomocny i zaczął pokazywac swoje dobre oblicze to pokochałam go prawie równo jak Stefana nie mogę doczekac się drugiego sezonu.tymbardziej że tajemniczo się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Damon.! 02.08.10, 15:27 oczywiście, że Damon. Polubilam go już w pierwszym odcinku. xD On jest świetny.! mój ulubiony wampir.! Odpowiedz Link Zgłoś
rebellious_soul Re: Damon 06.08.10, 12:23 najbardziej lubię Damona ;*. ma świetne teksty i jest przystojny ^^. elena mnie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Damon... 06.08.10, 12:20 Nie jest głupi ; )) (wątek) Damon <333 jest najlepszy ; ))) Te jego teksty są świetne. Na razie tylko serial oglądałam, ale dzisiaj mam mieć wypożyczoną książkę ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Jedyny Damon, którego znam to Matt Damon. 06.08.10, 12:22 Innego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Damon <333 06.08.10, 12:25 Jest najlepszy <3333 Po za nim lubię jeszcze Stefana i Katherine ; )) Ale Damon i tak najlepszy <333 Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Damon... 06.08.10, 12:33 oglądam serial i uwielbiam Damonajest najlepszy książkę tez czytałam i również jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
boonehead Re: Damon...<333 28.08.10, 18:12 oglądałam ; p książke też czytałam. super jest . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jamesbond Wspaniały, cudowny, genialny. 08.08.10, 00:11 Tak, tak - Damon to ktoś Mroczny, tajemniczy i niebezpieczny, a do tego niesamowicie seksowny. Czego chcieć zatem więcej? Jeśli idzie o Pamiętniki Wampirów, to jest moim absolutnym faworytem. Mogłabym się tak rozpływać nad nim całymi godzinami, ale odpuszczę sobie Jeszcze zaślinię klawiaturę. Jest jeszcze Taylor, ale wiadomo - Damon to Damon, ma taki nieodparty urok... O Boziuniu w niebiosach! Ja chcę już kolejne odcinki Pamiętników, cobym mogła wlepiać gały w jego genialną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Wspaniały, cudowny, genialny. 15.08.10, 02:12 jamesbond napisał(a): > Tak, tak - Damon to ktoś Mroczny, tajemniczy i niebezpieczny, a do tego > niesamowicie seksowny. Czego chcieć zatem więcej? > Jeśli idzie o Pamiętniki Wampirów, to jest moim absolutnym faworytem. > Mogłabym się tak rozpływać nad nim całymi godzinami, ale odpuszczę sobie > Jeszcze zaślinię klawiaturę. > Jest jeszcze Taylor, ale wiadomo - Damon to Damon, ma taki nieodparty urok... > O Boziuniu w niebiosach! Ja chcę już kolejne odcinki Pamiętników, cobym mogła > wlepiać gały w jego genialną osobę. dziecinko opanuj się to tylko stary aktor wpisz sobie w google jego imie i nazwisko i dopiero zobaczysz idealne ciało Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka20 Re: Damon... 08.08.10, 10:18 Uwielbiam Go!!! Lubię teżtefana,Bonnie i Elenę Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaona Re: Damon... 13.08.10, 14:41 Ja KOCHAAAAM Damona!!! A z dziewczyn lubię Bonnie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Damon... 13.08.10, 23:39 ahhh mój bóg seksu; 3 cudowny, idealny, pociągający. oczywiście moja ulubiona postać z VD ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Damon... 14.08.10, 19:24 Z książki najbardziej lubię : Damon Serial : Damon / Elena Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Damon... 15.08.10, 02:03 Ok trochę się rozpiszę. Każda postać mi się podobała nawet drugoplanowa np Bonnie itd . A jeśli chodzi o głównych bohaterów to każdy na swój sposób jest interesujący. Stefan jest przystojny i tajemniczy i oczywiście zakochany z wzajemnością w Elenie. Elena ładna dziewczyna ale ja się na tym nie znam bo sama jestem dziewczyną i nie chcę być posądzona o homoseksualizm a Damon ... o nim można dużo pisać ale jedynie napisze że to przystojny ale nieszczęśliwie zakochany facet . Jeśli chodzi o film idealnie dobrali aktorów. Ian idealnie gra swoją rolę ironizuje. Jest świetny. Nina i Paul także świetnie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
paulapelagia Re: Damon... 15.08.10, 14:30 Damon Salvatore...Bonnie Bennett...Anna Odpowiedz Link Zgłoś