queen_ 03.08.10, 11:13 Co myślicie o tym zespole? Jakby ktoś nie znał piosenek to Jedna jest tutaj a druga TU Osobiście kiedyś słuchałam starszych zespołów,ale ten idealnie trafia w mój gust muzyczny. jak coś się nie podoba to koszyk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_29 Re: The Pretty Reckless. 04.08.10, 16:18 Uwielbiam ten zespół, mają zajebiste piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
ruziq Re: The Pretty Reckless. 03.08.10, 11:19 lubię piosenki i w ogóle, ale nie cierpię Taylor.. -,- xd mimo to nie skreślam zespołu i muzyki jaką grają, bo uważam, że są w tym dobrzy. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: The Pretty Reckless. 03.08.10, 11:26 Uwielbiam Taylor Momsen i jej muzykę!Nie mogę się doczekac,kiedy w Polsce wyjdzie jej płyta Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: The Pretty Reckless. 03.08.10, 11:30 Uwielbiam ten zespół ale czekam teraz na ich nowe piosenki ponieważ w wyniku dużżego słuchania tych piosenek mi się znudziły xDD Odpowiedz Link Zgłoś
st3lcia_x33 Re: The Pretty Reckless. 03.08.10, 11:31 chcesz żebym ogłuchła już całkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: The Pretty Reckless. 03.08.10, 12:27 myślę, że to świetny zespół. ; ) mają w sobie to `coś`. czyli, fantastyczne piosenki, charyzmatyczną wokalistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
blueveinx Re: The Pretty Reckless. 04.08.10, 12:51 Bardzo podoba mi się głos Taylor, ogólnie ciekawy zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: The Pretty Reckless. 04.08.10, 13:04 uwielbiam ;3 make me wanna die &' he loves you <33 Odpowiedz Link Zgłoś
grim Re: bosheeee. ;// 04.08.10, 15:45 loff_justinek napisał(a): > co to za wyjce?! Mam do ciebie mini prośbę. Nie komentuj rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia, bo jak czytam twoje komentarze to mi się ciśnienie podnosi. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
5 The Pretty Reckless. 04.08.10, 16:14 Nie przypadł mi do gustu. Możliwe, że przez uprzedzenia do Taylor Momsen. Odpowiedz Link Zgłoś
dulceiga Re: The Pretty Reckless. 05.08.10, 13:20 Podoba mi się jej piosenka 'Make me wanna die' Teledysk puszczają nawet czasem na MTV. Ale to chyba taka jedyna jaką u niej lubie. I świetnie gra w plotkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: The Pretty Reckless. 05.08.10, 18:11 o jej.biedne dziecko 17atka a wygląda jak dziwka z burdelu.przeczy sama sobie.modelka,grająca w jakimś nędznym serialiku się zabrała na grung .sama kręci tym wielkim kołem komercji. widać jak zżyna od courtney love. słuchacie jej i myślicie ,,o ja ale zajeb.... rock! jeee!!! jestem poprostu zjebiaszcza słucham rocka!!!jeee!!!" ale to nędzna podróbka Odpowiedz Link Zgłoś
annie0310 Re: The Pretty Reckless. 05.08.10, 18:25 To jest super zespół akurat trawił w moje klimaty A Taylor ma super mocny głos. Uwielbiam tą piosenkę Make Me Wanna Die jest po prostu niezła Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 < 3 05.08.10, 18:47 kocham ten zespół, mają zajebiste piosenki . Poza tym podoba mi się styl Taylor ;] Odpowiedz Link Zgłoś