Dodaj do ulubionych

Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!!

04.08.10, 21:36
Myślałam czy założyć ten wątek, bo pare osób z mojej szkoły też tu jest i ie
chciałabym żeby wiedzieli ale już trudnosad
A więc zacznę tak.Kiedyś jechałam z moim tatą autem i zadzwonił telefon. Tata
odebrał i zaczął się dziwnie zachowywać uncertain Mówił że nie będzie mówił, bo jest
ze mną i że właśnie przejeżdżamy to miejsce itd.Od miesiąca cały czas tylko
pisze SMS-y i gada n gg z tą IS (bo tak ma wszędzie napisane)sad.Na początku
nie przejmowałam się tymconfused do czasu, że powiedział mi że jedzie na jakiś kurs
na Słowację i tam, będzie tylko jeden Polak, a reszta Słowacy, a ten Polak to
ta IS.Pojechałam z tatą na zakupy żeby kupił sobie coś do jedzenia na tą
Słowację i przyszła ona.Była umalowana itd.Ale najgorsze było to że ona miała
do kluczy przyczepionego takiego pieska (breloczek), którego ja dałam tacie na
szczęście.Zapytałam się go, że przecież on ma takiego samego, a on na to, że
ona pracuję w takiej firmie co produkują takie.
Dobra to było jakieś 3 tygodnie temu ale teraz moja mama przeczytała SMS od
tej IS i tam pisało "kocham cię" i jakieś inne SMS w tym stylu no i mama
nawrzeszczała na mojego tatę, powiedziała że to już koniec i że zabiera mnie i
moje dwie młodsze siostry do babci!!!sciana

Ja nie chcę żeby oni się rozwodzili i nie chcę wyjeżdżać!!!Przecież ja mam tu
szkołę, wszystkich znajomych, przyjaciółkę!!!!!!!!!Cały czas chcę mi się płakaccrying

Pomóżcie!!!!A może wy też przez coś takiego przechodziłyście????
Obserwuj wątek
    • wercia12 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:39
      współczuje ci .
      • black_angell Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:47
        Rozumiem Cie doskonale.
        Pierwszy raz przeszlam cos podobnego majac 4 latka , tylko ze w to wchodzilo o wiele wiecej klotni , faktow , rzeczy i policja. W kazdym badz razie, bylo tak ze po latach , niestety dopiero po 9 latach , moja mama i tata dali sobie druga szanse i znow zylismy razem. Wyprowadzilismy sie do innego kraju i oni ostatnio tez przeszli taka mocna klotnie, prawie znow sie rozstalismy , mialam wszystko zostawic i wracac , a tez tu mam szkole i przyjaciol , i wszystko.
        Pierwsze co , to trzeba miec nadzieje ze oni sami miedzy soba jeszcze porozmawiaja kiedy pierwsze emocje ochlona , rozumiem ze sie martwisz ale nic nie mozesz zrobic , jedyne co zeby mamie ulatwic ciezar pomagaj jej w czyms i sama sie tylko z nia nie kloc.
        Szkoly nie zmienisz , bo zawsze mozesz dojezdzac jakos , prawda ?
        Co do przyjaciol i znajomych , to takze trudny czas dla ciebie , wiec powinnas miec ich wsparcie.
        Nie placz tylko , zawsze trzeba miec nadzieje , ze jeszcze wszystko wroci do normy.
        Mam nadzieje , ze pomoglam , bo rozumiem ten bol, powodzenia kiss
      • roahszana O boże.! 04.08.10, 22:10
        O boże, dzieqwczyno musze to powiedzieć WITAJ W KLUBIE.!

TO ZUPEŁNIE INNA HISTORIA, TOTALNIE, ALE TEŻ SIE ZACZĘŁO OD SMSÓW. JEŚLI
        BĘDZIESZ CHCIŁA POGADAĆ... NIE BĘDĘ TU PISAĆ ;P TO TU JEST MOJE GG 7678547

WIEM CO PRZEŻYWASZ... crying(
        • oliwkaa13 ;( 04.08.10, 23:38
          wpółczuje Ci! sad kiss
        • fryzura_mamy Witaj w moim świecie... 04.08.10, 23:42
          U mnie też tak jest ale ja już przechodziłam to 3 razy w domu ciągle przekleństwa,kłótnie ale
          mój tata zawsze jakoś się wybroni i wychodzą na prostą ... Ale czuje że jego ,,znajomości'' to
          jeszcze nie koniec. najgorsze było to jak w święta powiedział że nienawidzi mojej mamy i żeby
          od niego spier******uncertain i wyszedł na noc.. ale teraz już wszystko ok. hmm. A co do rodziców
          to przykro mi ale nie możesz nic na to poradzić. Możesz pogadać z rodzicami ale wiesz takie
          rozmowy nie zawsze dobrze się kończą. Więc powodzenie smirk
      • newborn. . 19.08.10, 16:47
        Strasznie Ci współczuję,naprawdę.
    • koralina94 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:40
      Nieciekawą masz teraz sytuację. Kiedy rodzice się rozwodzą, to podobno zawsze dzieci
      najbardziej cierpią. Musisz porozmawiać z mamą i wszystko jej wytłumaczyć, tak na
      spokojnie. Chociaż nie wiem, czy to może pomóc.
    • trampeczek No wiesz... 04.08.10, 21:41
      Przykro mi, ale nic nie poradzisz ... Rozwód to w dzisiejszych czasach naturalna
      sprawa...uncertain
      Życzę Ci siły . ; ))
      • blondi_girl Re: No wiesz... 04.08.10, 21:45
        Bardzo Ci współczuję, ale niestety nie mogę Ci pomóc. Z resztą chyba nikt nie może Ci
        pomóc, bo w relacje Twoich rodziców nikt nie może ingerować i jeśli Twoja mama
        zadecyduje o rozwodzie to nikt nie będie miał nic do gadania...sad
        Powodzenia wink
        • thespragniona : < 18.08.10, 18:55
          Współczuję Ci, wiem co czujesz. Ale jak ktoś wyżej napisał, nikt nie może Ci pomóc.
          Szczęścia życzę. c:
      • kateflue Re: No wiesz... 04.08.10, 21:48
        ojj . ; // nie przejmuj się kochana .. wiem , że ten kto tego nie doświadczył
        nie wie co powiedzieć , ale najlepiej jak pogadasz z tatą czy on jest z tą
        "drugą" i pogadać z mamą czy to już ostateczna decyzja . nie łam się , bo jak
        nawet to by się stało to chyba musisz podtrzymywać twoją mamę na duchu . bo kto
        inny ?. musisz z nimi pogadać , ale najpierw z tatą i zapytaj się go o to
        wszystko co cię niepokoi . napisz mi jak coś postanowisz . będę starała cię
        wspierać jakoś . bo chociaż cię nie znam , to chcę i chcę ci pomagać smile) mój
        e-mail ; kasia100dwarfik@vp.pl . trzymaj się , kochana . kiss
      • laurilla !!! 04.08.10, 23:04
        Ty niestety nic na to nie możesz poradzić,ale taka sytuacja jest chyba nie do
        opisania...Naprawde strasznie Ci współczuje.Napewno bardzo to przerzywasz,ale musisz
        sobie z tym poradzić,choć to nie będzie łatwe crying powodzenia
    • lorente Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:42
      Wiesz, niestety nie odbudujesz uczucia twoich rodziców.
      Na miejscu twojej mamy tez bym się wściekła, zabrała dzieci i wyprowadziła się.
      Wiem, że to pewnie nie podniosło Cię na duchu.. Może jak już mama tak bardzo chce sie
      wyprowadzić porozmawiaj z nią i poproś żebyście mieszkali gdzieś w okolicy twojej szkoły,
      żebyś nie musiała zmieniać jej i twoich znajomych..
    • llena Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:42
      przykro mi, ale nie wiem jak ci mogę pomóc
      • decode Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 22:07
        wiem, jak się czujesz.

mieszkam z tatą od 11 lat, kiedy to moja kochana mama mnie zostawiła indifferent

nie przejmuj się. bo z czasem wszystko się ułoży.

kiss
    • euforiia ? 04.08.10, 21:46
      czemu twój tata was zabrał od matki . ?
    • ridiculous Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:47
      Współczuję. Rozwód to nie jest najgorsze co może się przytrafić. Pomyśl jakbyś się czuła
      gdyby Twoja mama musiała tkwić w tym związku. O wiele więcej napięć, kłótni. Jeżeli jest Ci
      ciężko, porozmawiaj z mamą. Musicie się wspierać w takich chwilach. Życzę wytrwałości c:
    • mroweczka_xxx Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:48
      Będzie dobrze, może twoja mama też się z kimś zwiążę, a w szkole też sobie
      znajdziesz jakaś koleżankę. Początki zawsze są trudne, ale ty przynajmniej
      będziesz wiedziała, kiedy twój mąż zacznie coś kręcić wink

3maj się kisskiss
    • kotek.bieberka Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:48
      hmmm, to ja mam taki pomysł .!

Wybierz się z tą IS na zakupy,do jakiegoś mega dużego centrum handlowego, i tam
      jej zrób scenę i powiedz jej coś takiego "Odwal sie od mojego taty!!!!!, Tylko
      rujnujesz mouje życie, i naszą rodzinę!!!!!, nienawidzę cie z całego serca
      itp......." A jak już jej to powiesz to biegnij gdzie pieprz rośnie byle tylko
      sie przed nią schować, na przykład biegnij szybko do ochroniarza i powiedz mu
      że ona chce cie porwać i zrobić krzywdę itp......

Może zadziała ;d

Życze powodzenia c:
      • xizax95 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 22:04
        heh, swietna rada kotek.bieberka , nie wiem, co ja bym zrobila na twoim miejscu, twoi
        rodzice sami na pewno pokierują sprawe tak aby wam bylo latwiej wam z tym wszystkim,
        na poczatku raczej nie bedzie latwo, ale to minie, ochloniecie i w ogole
        • decode Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 09.08.10, 17:27
          wiesz co, ja bym na Twoim miejscu szczerze pogadała z mamą i tatą i tą całą
          IS.
    • zabijesie emh 04.08.10, 21:49
      ja myślę że dom i rodzinę buduje zaufanie, a chyba twoja mama znienawidziła twojego
      tatę za to co zrobił. chyba wg mnie oczywiście, lepiej żyć z przyjazną atmosferą w domu i
      zacząć sobie budować zycie od nowa niż gdyby twoi rodzice wciaz mieszkali razem i sie
      kłocili i cała frustrację zwalali na was... również życzę siłybig_grin
    • nuskadee Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:49
      Współczuję Ci bardzo... sad
    • nektarynka123 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:51
      niestety nie zrozumiem Cię ,bo nigdy nie byłam w takiej sytuacjiuncertain współczuję Ci ,że musisz
      przez to przechodzićsmile ale na pewno sobie poradzisz
    • madalena Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 21:55
      oj współczuje ci i t bardzo ja na szczęście nie przechodziłam przez coś takiego,
      mam szczęśliwą rodzinę i nie wyobrażam sobie jak mogłoby być inaczej. nie
      powinnaś się martwic to nie twoja wina tylko twojego ojca i jego kochanki.
      • natzal Tu! 04.08.10, 22:07
        Wiesz kogo to wina? Twojego ojca i tej małej dzi*eczki z niemieckiego burdelu.
        Gdyby mój ojciec tak skrzywdził moją matkę nigdy więcej bym się do niego odezwała i
        jeszcze nagadała tej małej pi*dzie co pomogła rozbić i zniszczyć życie. "Tacie" też możesz coś
        powiedzieć. Ta sytuacja jest okropna, bardzo ci współczuję. Moi rodzice też się kiedyś prawie
        rozwiedli, ale nie przez zdradę. Jednak są dalej razem szczęśliwi. Może jeszcze się wszystko
        ułoży.
    • made_in_italia dodam jeszcze, że to wszystko nie jest... 04.08.10, 22:03
      ...jeszcze pewne ale moja mama tak powiedziała ale ona czasem tak z nerwów
      głupoty gada no ale nie wiem.Staram się być silna i mam jeszcze nadziejębig_grin
      • roahszana Tuuu ; * 04.08.10, 22:21
        Moi ridzice się nie rozwodzą, (jak wsopniałam wcześniej, jest interesująo) bo mama nic nie wie.
        Ale jestem byłam i pewnie jeszcze długo będę wściekła na tego starego ch*ja ; p wybaczcie
        słownictwo.....

A co do rozwodu...? Nigdy nie będę mieć męża xD

Trzymaj się slońce, i napisz koniecznie to pogadamy ;**
    • delicious ... 04.08.10, 22:04
      Przemów tacie do rozumu. Powiedz, że jest idiotą i bardzo się na nim zawiodłaś.
      Poważnie! Rozumiem, że nie zawsze wszystko jest w małżeństwie idealne, ale
      okłamał Was, zrobił Twojej mamie i siostrom świństwo. Może go oświeci, jeśli
      wszyscy się od niego odwrócą. Musi zobaczyć, że naprawdę cierpisz. Reszta należy
      już do Twojej mamy.
      Powodzenia!smile
    • jessicaniunnia Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 22:09
      jakos dasz rade , wierze w Ciebie ; *** ;]
    • winia dasz radę 04.08.10, 22:24
      Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale wieże że dasz radę i wytrzymasz jakoś. Zawsze masz
      wsparcie w siostrach. Wolałabym by rodzice się rozwiedli niż słuchać ich ciągłych kłótni.
      • myszqa13 Re: dasz radę 04.08.10, 23:02
        współczuje na serio...ale też wierze że dasz sobie z tym rade...nienawidze takich mężczyzn...wrrrrrrrrrrrrrr...mój kolega tak miał...jego mama miła i wogóle niedawno dowiedziałam się że się rozwiedli bo jego ojciec ją zdradził...on(mój kolega) mieszka na tej samej ulicy co ja więc jak ide do kościoła czy akurat w strone kościoła patrze na ogród ich bo tam taki chłopiec może 4 lata...tą kobiete już widziałam...młoda...a mój kolega nie miał nigdy rodzeństwa...więc to napewno jej syn...na serio żal mi jego mamy...ale wierze w ciebie i napewno dasz sobie rade....powodzenia i trzymaj się
    • kiyoko13 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 22:49
      No wiesz takie rzeczy się zdarzją.Twoi rodzice muszą teraz sobie z tym poradzić,a ty niestety nie masz na to wpływucrying
      Po jakimś czasie wszystko się ułożybig_grin
      • hilary_fanka Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 22:58
        Szczerze współczuję. Mężczyźni powinni się wstydzić, że takie z nich świnie!
        Straszne. Moi rodzice, jak jest chyba w każdym domu czasem się kłócą. Wiadomo,
        są ciche dni, ale....jak można zaczynać nowy związek an boku mając jednocześnie
        całą rodzinę. Teraz wszyscy na tym cierpią. A ta cąła IS - bezwstydna kobieta,
        skoro wtedy na zakupy poszedł z tobą, powinna widzieć, w co się pakuje. Bezczelna!
      • mweezy . 04.08.10, 23:07
        współczuję. porozmawiaj ze swoimi rodzicami, że jest ci ciężko, ale wiedz, że
        jeśli oni zdecydują się rozwieść, to niestety musisz to uszanować. możesz
        jedynie poprosić mamę, żebyście nie przeprowadzali się do innego miasta.

trzymaj się.
    • doggy Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 22:56
      Przykro mi.
    • lukas11136 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 23:01
      też coś takiego przeżyłem a nawet gorszego.... <br />
      na twoim miejscu bym spisał numer tej laski (IS) i zadzwonił... i :<br />
      a) spotkać sie pogadać spokojnie<br />
      b) spotkać sie i opier*olić jak ch... na cały głos i powiedzieć a raczej drzeć
      morde jaką ona ci krzywdę zrobiła ..... no bo taka prawda...

I jak jeszcze ktoś napisze 'nie przejmuj sie' to chyba jebne... ta rodzina się
      rozwala i nie przejmuj sie ... pocieszające ? nie ?<br />
      3maj sie smile<br />
      a i aj bym bardziej wybrał opcje b)
    • dragonica Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 23:03
      Moja przyjaciółka przeżyła dokładnie to samo! Jakaś kobieta pisała do jej taty
      sms i z nich wydało się, że jej tata zdradza mamę z tą kobietą. Później w domu
      miała taki horror, że wieczorem przyleciała do mnie z rykiem i przenocowała, bo
      nie chciała wracać. Rodzice strasznie się kłócili, mama chciała rozwodu, ale
      jakoś wszystko się rozeszło i nadal są razem, choć to nie jest już to co kiedyś.
      Może twoi też jakoś się pogodzą? Musisz mieć nadzieję, że wszystko się jakoś
      ułoży. Trzymaj się! wink
    • lukas11136 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 23:03
      to odrazu dodam dlaczego b) bo jak ktoś ci rozwala rodzine a przyczynia sie do
      tego ojciec to właściwie można mu jeszcze dokopać skłócić ją IS z nim i wtedy
      zostanie sam ... hehe ja mam to dobre pomysły
    • twilight_lovee Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 23:03
      Ja własnie przez to przechodze ! scianascianasciana wspolczuje Ci ale jak chcesz o
      tym pogadac to pisz na moje gg 1024726 podpisz sie tylko , ze to ty ;-* razem sb
      poradzimy big_grin
    • sweet94 Re: Coś strasznego!!!!Ja nie chcę!!!! 04.08.10, 23:03
      och, biedactwo. tak mi cie szkoda. to straszne. no cóż, takie rzeczy dzieją się
      w tym popapranym świecie. może spróbuj z nimi pogadać... nie wiem, nie pomogę ci
      za bardzo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka