kitty_ Re: twój idol muzyczny . ;) 06.08.10, 12:05 ja będę odmienna i podam mistrza Polskiego Hip-Hopu!<br /> O.S.T.R ! Odpowiedz Link Zgłoś
chihuahua Re: twój idol muzyczny . ;) 06.08.10, 12:09 Ja ma wielu Oto pirwsze 3 miejsca : 1)Michael Jackson 2) Ban Jovi 3) Lady GaGa Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Twój idol muzyczny. 06.08.10, 12:13 cóż.. jeśli idol, a nie zespół, to.. Bon Scott, zmarły wokalista AC/DC. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: twój idol muzyczny . ;) 06.08.10, 12:14 30 SECONDS TO MARS, THE PRETTY RECKLESS Odpowiedz Link Zgłoś
nerds_ . 06.08.10, 12:14 Jeśli chodzi o mężczyzn to Michael Jackson i Eminem . A z kobiet to Shakira i Rihanna : - ) . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx . 06.08.10, 12:18 Eminem ;] Nie powiem że jestem jego fanką bo wtedy obraziłabym fanki, gdyż bardzo mało o nim wiem.. Po prostu jego teksty są dla mnie głębokie a ich wykonanie mnie powala tak samo jak sam wykonawca. Podziwiam go za siłę w dążeniu do sukcesu. Najpierw bitwy w których stopniowo wygrywał a później pierwsze płyty i szacunek na całym świecie. Nie wiem jak moje koleżanki mogą porównywać go do polskich raperów w których tekstach jest tylko (nie mowie że wszyscy tacy są, ale wymieniam tych których One słuchają)'Jeb_ć policję,jeb_ć żydów itp.. jaki w tym jest sens? Wystarczy posłuchać 'When I'm Gone' aby zobaczyć różnicę między dajmy na to Firmą a Eminemem ;] Polecam film '8 mila' jest to biografia Eminema... świetna, wczoraj obejrzałam Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
meigh_ wielu.. 06.08.10, 12:33 jest wielu artystów, ktrórych podziwiam, lubię. Ale ostatnio bardzo polubiłam Davida Guett'e. Każdy jego numer jest świetny, tworzy świetną klubową muzykę. Ogólnie nie słucham takich numerów, wyjątki. Ale on jest genialny. A noo i Enrique Iglesiaaas.Od zawsze chyba na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: twój idol muzyczny . ;) 06.08.10, 12:22 Mam dwóch: Jonas Brothers i Bon Jovi Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Michael J. :* Freddie M. 06.08.10, 12:40 Michael Joseph Jackson kocham Freddie Mercury Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: twój idol muzyczny . ;) 06.08.10, 12:57 Duzo . Jednak od 5 lat Tokio Hotel zawsze najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Shannon Leto. 06.08.10, 14:13 Wiele, oj, wiele bym dała, żeby grać tak jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
topielica_xd Kurt Cobain number one ! 13.08.10, 09:26 Widać po avatarze Ehh moim zdaniem najlepszy z najlepszych idoli ^^ A na 2 miejscu John Lennon ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Justin Bieber . < 3 . ; - * . zdecydowanie . ' 13.08.10, 11:33 awwwww . <3 Odpowiedz Link Zgłoś