monisia_xd 05.08.10, 11:34 bardzo podoba mi sie kolor włosów Ashlee Simpson. Wie ktoś może jaka to mogłaby być farba ? stylio.pl/zdjecia/71/71595_l/tao__/Ashley+Simpson.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leni Re: kolor włosów.. 05.08.10, 12:09 jaka farba? Na pewno taka droga że nie spłaciłabyś jej przez miesiąc, myślisz że jej nie zniszczyło włosów bo używała Joannę, albo jakieś takie debilskie farby? Osoby takie jak ona wydają fortunę na zdrowy i ładny wygląd włosów. A przy tym pewnie miała świetnego fryzjera. Ale chyba nie myślisz że ktoś ci po wyglądzie włosów oceni co to za farba? Wiem tylko że jest ruda Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Z pewnością cholernie droba i nie na polskim rynku 05.08.10, 17:20 Ona ma w chu*j hajsu i pewnie sporo na tą farbę wydała, nie dostaniesz takiej w Polsce. Ewentualnie możesz szukać podobnego odcienia, a to musisz już sama sprawdzić w drogeriach. Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Re: kolor włosów.. 05.08.10, 17:25 zgadzam się w 100% z leni, czy ty sobie myślisz że Ashley Simpson używa tandetnej farby którą dostaniesz w ROSSMANNIE?! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: kolor włosów.. 05.08.10, 17:33 Identycznej raczej nie zdobędziesz, ale możesz wydrukować zdjęcie, pójść do sklepu i dobrać podobną. p.s. Też mi się podoba :d Odpowiedz Link Zgłoś