sweet94 05.08.10, 22:46 więc, w tej umiejętności jestem beznadziejna. od czego zacząć i o czym gadać i co robić podczas? pomocy! ps. proszę kogoś kto ma doświadczenie a nie 12 lat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cococola Re: Flirt... porady 06.08.10, 00:31 12 lat nie mam... Ale nie źle idzie mi flirtowanie... lecz nie potrafię Ci wytłumaczyc jak, samo jakoś to ze mnie wychodzi ! ;* Bądź spontaniczna Może trafisz w jego gust... Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka wiec 06.08.10, 00:39 bądź otwarta, chwal kolesia i w ogóle. Na spontana wszystko ;] miej odwage i wszystko bd ok Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Flirt... porady 06.08.10, 12:09 Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek flirtowała xD Jakoś faceci zagadywali a nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 13:05 Przychodzisz do faceta, błyszczyk na ustach, różowe cienie, ładnie pomalowane paznokcie lub tipsy, ubrana w mini, szpilki lub koturny lub balerinki ,bluzkę z sporym dekoltem ((ale nie takie megaa!)) , powiedz mu, że pewna słodka dziewczyna ma na ciebie ochote. on będzie się zastanawiał , a ty zrób u,wodzicielską mine i możesz przysunac sie bliżej niego Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 13:12 porada od dwunastolatki xD sorka ale trochę mnie to rozbawiło Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 13:16 selena_disney rozwaliłaś mnie .... twoja rada bardziej pasuje do dziw*ki spod latarni Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 13:16 selena_disney napisał(a): > Przychodzisz do faceta, błyszczyk na ustach, różowe cienie, ładnie pomalowane > paznokcie lub tipsy, ubrana w mini, szpilki lub koturny lub balerinki ,bluzkę z > sporym dekoltem ((ale nie takie megaa!)) , powiedz mu, że pewna słodka > dziewczyna ma na ciebie ochote. on będzie się zastanawiał , a ty zrób > u,wodzicielską mine i możesz przysunac sie bliżej niego HAHAHAHAHA To było niezłe. Nie ma co. Bardzo jej to pomoże, jeśli chce, żeby ten chłopak uciekł. Nie warto sie narzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 13:22 Hahahahha, rozwaliłaś mnie selenko. takie rady nie od 12 latki. mwahaha. (: bądź naturalna i się uśmiechaj. nigdy nie wiesz kto się zakocha w Twoim uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa do selenki . 06.08.10, 13:32 hahaha to mają być porady dla 12 latki , a nie dla jakieś dziwki . ;/ może Ty sie tak ubierasz , no ale 12 raczej się w coś takiego nie ubierze . ;/ bądź naturalna , uśmiechaj się . Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: do selenki . 06.08.10, 13:43 dziewczyna prosi o porady jak poderwać chłopaka, a nie jak zostać dziwką c; Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 15:25 mądra jesteś!!! ona mnie rozwala! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka12 selena_disney.. 06.08.10, 13:50 hahahhahahahahahahhahah o matko selena_disney rozbawiłaś mnie! ty ździro..żadnych różowych cieni ani jebanyych tipsów nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 13:53 selena_disney napisał(a): > Przychodzisz do faceta, błyszczyk na ustach, różowe cienie, ładnie pomalowane > paznokcie lub tipsy, ubrana w mini, szpilki lub koturny lub balerinki ,bluzkę z > sporym dekoltem ((ale nie takie megaa!)) , powiedz mu, że pewna słodka > dziewczyna ma na ciebie ochote. on będzie się zastanawiał , a ty zrób > u,wodzicielską mine i możesz przysunac sie bliżej niego ty jestes nienormalna ona ma udawac lalke barbie i sztuczną pudernice nie radze Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 15:32 jak dla lafiryndy! nie mam 40 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka95 Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 15:41 selena_disney ... te twoję mądrości ludowe to wygłaszaj przy koleżankach na twoim poziomie.. chociaż takowego możesz nie znaleźć żenadka Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 selena disnej nie rozśmieszaj mnie proszę..! haha 06.08.10, 22:36 koturny? Odpowiedz Link Zgłoś
cococola Re: Moje skuteczne porady (wejdź!!!) 06.08.10, 23:45 A ty to nie zgapiłaś np. z Galerianek, to brzmi jak z jakiegoś filmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
pieknisia krótka spódniczka i duży dekold wystarczy. 06.08.10, 13:28 No, ale jak chcesz to możesz sobie powiększyć piersi, aby wywołać większe wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: krótka spódniczka i duży dekold wystarczy. 06.08.10, 13:35 i jeszcze zdjąć majtki, co pieknisia? Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: krótka spódniczka i duży dekold wystarczy. 06.08.10, 13:50 Ejj ludzie przeginacie...żal...zgadzam się z tymi osobami które stawiają na naturalność i uśmiech...często zdarza się tak że mozesz strzelic gafę w słowach i jezeli chlopak to zauwazy to sprobuj to obrocic w zart często kolesie maja takie glupie poczucie humoru ze wszystko ich rozsmieszy Dasz sobie radę...Powodzenia;*** Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: Flirt... porady 06.08.10, 13:54 Nie wiem zwykle to oni zagadywali, więc nie musiałam się starać Ale bądź naturalna, może na początek miły, lekki uśmiech? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellla95 Re: Flirt... porady 06.08.10, 14:07 jeżeli wpadniecie sobie w oko i będzie między wami chemia to samo przyjdzie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Flirt... porady 06.08.10, 14:09 selena_disney .. jak zwykle w swoim świecie ; o jej posty mnie rozwalają lol2 . xd Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Flirt... porady 11.08.10, 16:16 haha ja mam 13 moge pomóc ? bo doświadczenie nawet mam. x DD no więc czytalam w gazecie jak kokietowac (flirtować) z facetami. Oczywiście zależy jak się zachowujesz bo jesli np. tak zwana chlopczyca a tu nagle kręcisz kosmyk wlosów na palcu podczas rozmowy , uśmiechasz się do tego chłopaka itp. no to dziwnie wyglada. xD Mozesz zaczac od rozmowy o jego ulubionym sporcie czy cos w tym stylu(najpierwsz poczytaj o tym zeby źle nie wypaść) W rozmowie się udzielaj a nie tylko 'ahaa' , 'no' , 'tak,tak' itp. Zacznij zwracać na siebie jego uwagę. Jeśli idziesz z koleżanka to zacznijcie się śmiac jak koło was przechodzi (tylko nie tak żeby pomyśla ze sie z niego smiejecie). Mozesz się delikatnie podmalowac coś w stylu błyszczyk i tusz . ; p No to chyba tyle. Jak sb przypomne coś jeszcze to napisze. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Flirt... porady 11.08.10, 16:20 flirt jest beznadzijeny. zagadasz do niego , a on potem powie, ze ale miał z ciebie zwałę lub, ze jesteś szmatą . Odpowiedz Link Zgłoś