Dodaj do ulubionych

Bronisław Komorowski zaprzysiężony

06.08.10, 11:03
Dzisiaj rano odbyło się zaprzysiężenie, tak więc oficjalnie od dziś mamy
nowego prezydenta. Co sądzicie?
Aha, jeszcze jedno... Ponoć na uroczystości nie było Jarosława Kaczyńskiego...
moim zdaniem, to lekka przesada, zachował się tak, jakby był obrażony i
specjalnie nie przyszedł, aby to wszystkim pokazać. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • heb Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:11
      Uważam, że on nie powinien być prezydentem. -_-"
      • lullabys Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:14
        Nie oglądałam, bo mam takie zdanie jak heb smile Nie nadaje się na prezydenta ;P
        • heavy_metal Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:38
          Zajebiście... nawet nie oglądałam i nie miałam zamiaru !!! On nie powinien
          zostac prezydentem... masakra.. dzięki ,że mi o tym przypomniałaś....
          • star_is_best Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:14
            nie lubię polityki
        • domcia.95 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:01
          podczas akcji w szkołach MŁODZI GŁOSUJĄ głosowałam na koś innego!
          www.kotek.pl/forum/02,3001,115022881,115022881,Teen_Choice_Awards.html
        • twista Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:08
          Zgadzam się z heb i lullabys .Jarosław jest nieobecny ponieważ jest w szpitalu
          u swojej ciężko chorej matki!
          • nyc._.lon Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:30

też bym na miejscu Kaczyńskiego nie przyszła . ;//
            bo i po cholere sie wytężac dla Komorowskiego ?!

PS : orędzia tez nie oglądałam , bo nie miałam zamiaru słuchac jego
            kolejnych pustych słów . ; //
            i myślę , że jego prezydentura to pomyłka .
            no ale cóż..
            niektórzy jak widac są mądrzejsi.. ;//
        • nick_jonas_jb Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:24
          Nie oglądałam. Nie interesuje mnie polityka i jest mi obojętne kto jest prezydentem...
          • olka17172 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 21:48
            mam to gdzieś i tak zagłosowałabym na kogoś innego i mam politykę gdzieś
      • selena94 Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:18
        zgadzam się z heb smile
      • patka7041 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:39
        nie powinien być moim zdaniem prezydentem, no ale co się stało to się nie
        odstanie ;P scared
      • sayumi__ Grrr... 06.08.10, 15:44
        Ech,nienawidzę go.Ten kretyn nie nadaje się na prezydenta!!!Nie uznaję go jako
        prezydenta,moim prezydentem nie jest!Według mnie Polska nie ma teraz prezydenta...
        (powtórzenia celowe)
        • lukas11136 Re: Grrr... 06.08.10, 16:02
          Kaczyński pewnie lepszy co ? to może odrazu.. Krzyżyk na droge!
        • audreey Re: Grrr... 06.08.10, 20:16
          @sayumi__, skąd w Tobie tyle nienawiści?
      • brand.of.heroin heb 06.08.10, 20:21
        Też tak uważam, wolałabym Kaczyńskiego ..
      • lieb_de_sekunde Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:42
        Szczerze? w dupie mam, kto teraz rządzi bo prezydentura polska sięga dna!
      • klaudik Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 07.08.10, 09:18
        Osobiście uważam ,że nie będzie on dobrym prezydentem. A co do Jarosława
        Kaczyńskiego to może nie mógł przyjść , może pojechała w teń dzień odwiedzić
        swoja mamę w szpitalu? Nie wiem dlaczego go nie było , Ale to chyba nie
        przestępswto ze go tamtego dnia nie było confused
      • mecky nie powinien.... 07.08.10, 20:00
        uważam że on nie powinien być prezydentem...
        nienawidze go..
        komunista jeden. ! angryangryangryangryangry
    • monikajb Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:13
      Nie chciałam, aby Bronisław Komorowski był prezydentem, no ale stało się.
      A co do Jarosława Kaczyńskiego, on mógł nie przyjść z powodu np. chorej matki.
      • bezzmian . 06.08.10, 11:17
        jak dla mnie nieobecność Jarosława Kaczyńskiego jest wytłumaczona.
        A co do Komorowskiego już pokazuje ile obiecał rzeczy których nie dokona np. sprawa z
        podatkami miały być obniżone a jest całkiem inaczej ale cóż chcieliście takiego prezydenta
        to macie... -_-
        • myszqa13 Re: . 06.08.10, 11:24
          bezzmian napisał(a):

> jak dla mnie nieobecność Jarosława Kaczyńskiego jest wytłumaczona.
          > A co do Komorowskiego już pokazuje ile obiecał rzeczy których nie dokona np. sp
          > rawa z
          > podatkami miały być obniżone a jest całkiem inaczej ale cóż chcieliście takiego
          > prezydenta
          > to macie... -_-

właśnie...ja nawet tego czegoś nie oglądałam...bleee...głupek i tyle...nic nie zrobi dla nas...zobaczycie...tak jak osoba którą cytuje mówię że miał obniżyć podatki a one wzrastają i co??Bronek się spisał!!Wieeeeeeeelkie brawa dla niego!!haha...jak ja nie lubie takich ludzi jak on
        • klaudiau11 Re: . 06.08.10, 11:52
          bezzmian napisał(a):

[...]ale cóż chcieliście takiego
          > prezydenta
          > to macie... -_- [...]

Cóż lepiej Bronka niż Kaczora uncertain
          • zee. ... 07.08.10, 11:26
            Jaki Kaczor? taką wam przyjemność robi wyzywanie go? A Komorowski to może się przy nim schować. ten Kaczor to chyba z języka palikotowego,co?sciana
        • selena_disney Re: . 06.08.10, 12:55
          Wolę Komorowskiego, na Kaczyńskiego ludzie tylko z litości głosowali. Nie
          przyszedł, bo demonstruje swoją złość, tak jak jedna moja znajoma.
        • audreey Re: . 06.08.10, 20:20
          @bezzmian, wytłumaczona? ciekawe czym. och, wiem... niemożliwością pogodzenia
          się z przegraną. tak, to wyśmienity powód, by ukazać zerowy szacunek dla
          aktualnego prezydenta.
          co do podatków - vat musi pójść w górę, ale to wymagania Unii Europejskiej i
          trzeba je spełnić, wiesz? ale, kurczę, racja; zapomniałam, że pan Komorowski
          przecież "i tak sprzeda Polskę".
      • kamusia99 tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 11:40
        ja sie ciesze ze to właśnie on został prezydentem bo katastrofa w smoleńsku nie czyni nikogo bohaterem tak z tym wawelem on nie powinien być tam pochowany bo nie zasłużył lezą tam wielcy ludzie a on nie zrobił nic wielkiego uncertain a jego brat j.Kaczyński zrobił by to samo i prezydentura nie należy się temu kto przeżył tragedie i z litości dobrze ze nie macie jeszcze prawa głosu bo widzę jeszcze nie macie pojęcia o świecieconfusedconfused oczywiście jest mi smutno z powodu tragedii i szanuje tych ludzi ale to moje zdanie a co do krzyża to już naprawdę co to za jakieś cały świat się śmieje jakby ci ludzie co tak plączą o ten krzyż żeby został jak by był w kościele to by było źle? nie mogą się tam przejść ? a na miejscu krzyża powstanie tablica upamiętniająca scianasciana weźcie sobie pod uwagę moje wypociny
        • emelyx33 Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 11:54
          kamusia99 napisał(a):

> ja sie ciesze ze to właśnie on został prezydentem bo katastrofa w smoleńsku nie
          > czyni nikogo bohaterem tak z tym wawelem on nie powinien być tam pochowany bo
          > nie zasłużył lezą tam wielcy ludzie a on nie zrobił nic wielkiego uncertain a jego b
          > rat j.Kaczyński zrobił by to samo i prezydentura nie należy się temu kto przeży
          > ł tragedie i z litości dobrze ze nie macie jeszcze prawa głosu bo widzę jeszcze
          > nie macie pojęcia o świecieconfusedconfused oczywiście jest mi smutno z powodu tragedii
          > i szanuje tych ludzi ale to moje zdanie a co do krzyża to już naprawdę co to z
          > a jakieś cały świat się śmieje jakby ci ludzie co tak plączą o ten krzyż żeby z
          > ostał jak by był w kościele to by było źle? nie mogą się tam przejść ? a na mie
          > jscu krzyża powstanie tablica upamiętniająca scianasciana weźcie sobie pod
          > uwagę moje wypociny

Ty kamusiu! Kaczyński zginął jak patriota! I coś zrobił w tym kraju.Bo co zrobił
          nasz premier?NIC ! I taka prawda.Nie widzicie tego.Teraz PO przejęło władzę !
          PiS nie ma głosu,zresztą inne partie też nie.Jak bd wybory parlamentarne i PO
          wygra to ja bym mogła już uciekać z kraju ...
          • paulett_ Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 12:54
            Zgadzam się, jak już PO przejmie do końca władzę do końca to już możemy z Polski
            uciekać.
            Tylko, że dzieci nie kapują, że partia PO jest dla bogatych obywatelów, a nie
            dla przeciętnych Polaków. Zacznijmy już od tego, że chcą podwyższyć VAT, będą
            nas zdzierać kasę, jak pióra z kurczaka.
          • 007siezglos Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 14:14
            emelyx33 napisał(a):

> kamusia99 napisał(a):
            >
            > > ja sie ciesze ze to właśnie on został prezydentem bo katastrofa w smoleńs
            > ku nie
            > > czyni nikogo bohaterem tak z tym wawelem on nie powinien być tam pochowa
            > ny bo
            > > nie zasłużył lezą tam wielcy ludzie a on nie zrobił nic wielkiego uncertain a
            > jego b
            > > rat j.Kaczyński zrobił by to samo i prezydentura nie należy się temu kto
            > przeży
            > > ł tragedie i z litości dobrze ze nie macie jeszcze prawa głosu bo widzę j
            > eszcze
            > > nie macie pojęcia o świecieconfusedconfused oczywiście jest mi smutno z powodu tra
            > gedii
            > > i szanuje tych ludzi ale to moje zdanie a co do krzyża to już naprawdę c
            > o to z
            > > a jakieś cały świat się śmieje jakby ci ludzie co tak plączą o ten krzyż
            > żeby z
            > > ostał jak by był w kościele to by było źle? nie mogą się tam przejść ? a
            > na mie
            > > jscu krzyża powstanie tablica upamiętniająca scianasciana weźcie sob
            > ie pod
            > > uwagę moje wypociny
            >
            > Ty kamusiu! Kaczyński zginął jak patriota! I coś zrobił w tym kraju.Bo co zrobi
            > ł
            > nasz premier?NIC ! I taka prawda.Nie widzicie tego.Teraz PO przejęło władzę !
            > PiS nie ma głosu,zresztą inne partie też nie.Jak bd wybory parlamentarne i PO
            > wygra to ja bym mogła już uciekać z kraju ...

a teraz powiedz co takiego zrobil Lech Kaczynski oprocz tego ze osmieszal Polske
            w oczach prezydentow innych krajów? i oprocz tego ze sobiecywal ludziom pieniadz
            ktorych Polska nie ma? i Bardzo dobrze czlowieku ze PO ma teraz wladze w koncu
            cos zrobia dla Polski, czy ty debilu nie potrafisz tego zrozumiec ze podwyzka
            podatku VAT jest konieczna po to by w dobie kryzysu Polska nie splajtowala tak
            jak zrobila to Grecja? kiedy wasze puste mozgi zrozumieja ze nie mozemy sobie
            pozwolic na wydatki??? w czasie kryzysu sie oszczedza to normalne! jak dla mnie
            mozesz juz wyjechac, mniej bedzie takich oszolomow jak Jarek ktory slucha we
            wszystkim ojca Rydzyka, zreszta tak samo robil jego brat. Zginą jak patriota?
            pff czyli kazdy kto zginie w katastrofie lotniczej jest patriota? szkoda mi
            Ciebie! napij sie zimnego Lecha na ostudzenie emocji! nawet reklama piwa im
            przeszkadza, tlumacz debilom ze wisi od dwoch lat, to nie bilbort jest tam gdzie
            go nie potrzeba! wszedzie widza spisek i jatrzenie czy ty nie widzisz ze Jaru za
            posrednictwem radia Maryja i o Rydzyka skloca ludzi? a pozniej takie dewotki
            urządzają sobie dyskoteki po krzyżem, i to maja być niby Katolicy? pff wstyd na
            caly swiat, to zwykli fanatycy ktorzy nie szanuja ani Krzyża ani symboli
            narodowych. Jakos nie mowi sie o tym ze ojciec Kaczynskich wykladal marksizm i
            leninizm na PW, Kaczynscy to komuchy ktorzy zmieniaja zdanie jak choragiewka na
            wietrze, byle im sie wygodnie zylo. W PRL-u Komorowski siedzial w wiezieniu a
            Kaczynscy mieszkali na Ursynowie i grali w filmie. Nie wspominajac o tym ze Lech
            Kaczynski w pracy doktoranckiej wychwalal komunizm jako najlepsza forme rzadow
            proszę bardzo, przeczytajcie sobie cytaty z jego pracy doktorskiej. On wierzył
            w komunizm. ŚP. Lech Kaczyński pisał te bzdety, bo wierzył w "prawa ludzi
            pracy", prawa socjalne itd. Ale przeciez ty i tak nie wiesz o czym mowa : ) Nie
            chce odwolywac sie do katastrofy ale chyba kazdy idiota wie ze Prezydent jest
            zwierzchnikiem sil zbrojnych i to on mowi kiedy ladowac a kiedy nie, po za tym
            przypomne ze para prezydendzka spoznila sie o pol godziny na samolot, kto wie
            moze gdyby byli wczesniej katastrofa by sie nie wydarzyla. A Jaru to tylko maly
            czlowieczek ktory na szczescie teraz moze jedynie tupac nozka ze zlosci jesli mu
            cos sie nie podoba.

• alice_16 Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 15:16
            droga wolna, nikt nie każe Ci tu siedzieć
          • lukas11136 Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 16:05
            Prosze cie.. Czyli jak jebene pasażerskim samoletm przed lotniskiem bo mi
            spieszno to też będe patriotą ? żalosne -,-
            No dobra to co on zrobił dla polski ?<br />
            Nawet robil problemy przy traktacie lizbonskim
            • lukas11136 Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 16:06
              sorrry źle se kilknełem to miało być do emelyx33
          • audreey Re: tuuuuuuuu!!! 06.08.10, 20:32
            @emelyx33, jak patriota? dziwne... pamiętam, że przed jego śmiercią połowa - o
            ile nie większość - Polaków wciąż narzekała, jakiego nieudolnego mamy
            prezydenta. a teraz? same górnolotne (i w większości nieprawdziwe) słowa.
            śmieszne. i napisz mi, proszę, jakiego dzieła dokonał Ś.P. pan L. Kaczyński, że
            tak go wychwalasz?
            w dodatku pragnę Ci przypomnieć, że przez jakiś czas jednocześnie stanowisko
            premiera i prezydenta zajmowali Jarosław i Lech. dlaczego wtedy nie było takiego
            szumu, jaki jest teraz w podobnej sytuacji? i jeszcze jedno: to nieprawda, że
            inne partie, łącznie z PiSem, nie mają nic do powiedzenia. zastanów się zanim
            coś napiszesz.
          • malutka556 Re: tuuuuuuuu!!! 07.08.10, 08:35
            Zgadzam się .! Jak jego żona ma być pierwszą damą, to ja jestem Świętym
            Mikołajem ;// Żal mi wszystkich, którzy na niego głosowali, wkrótce się
            przekonają, jaką wyrządzili sobie krzywdę !! cry
        • gronka bronek spowoduje kolejny kryzys -,- 06.08.10, 13:42
        • julcia284 kamusia99 racja ! 06.08.10, 14:23
          kamusia99 napisał(a):

> ja sie ciesze ze to właśnie on został prezydentem bo katastrofa w smoleńsku nie
          > nie zasłużył lezą tam wielcy ludzie a on nie zrobił nic wielkiego uncertain a jego b
          > rat j.Kaczyński zrobił by to samo i prezydentura nie należy się temu kto przeży
          > ł tragedie i z litości dobrze ze nie macie jeszcze prawa głosu bo widzę jeszcze
          > nie macie pojęcia o świecieconfusedconfused oczywiście jest mi smutno z powodu tragedii
          > i szanuje tych ludzi ale to moje zdanie a co do krzyża to już naprawdę co to z
          > a jakieś cały świat się śmieje jakby ci ludzie co tak plączą o ten krzyż żeby z
          > ostał jak by był w kościele to by było źle? nie mogą się tam przejść ? a na mie
          > uwagę moje wypociny

całkowita racja a Kaczyński co by zrobił ? to samo
        • marta.sz Re: tuuuuuuuu!!! 07.08.10, 20:36
          kamusia99 napisał(a):

> uwagę moje wypociny

Weź, jak słucham takich ludzi jak ty to aż się we mnie gotuje. Wygląda na to ,że
          to ty nie masz zielonego pojęcia o świecie. Weź się opanuj. Nawet nie mówisz jak
          byś była obywatelką Polski. W kandydaturze J. Kaczyńskiego nie chodziło o
          tragedię. Jego brat zginął jak patriota. A co do pochowania go na Wawelu to się
          mylisz. Komorowski nie zasłużył na prezydenturę. W okolicach mojej miejscowości
          nikt na niego nie głosował. On doprowadzi do kryzysu. Skoro już wygrał to
          proszę...czekamy aż spełnią się jego wszystkie obiecanki. Nie twierdzę że nie
          powinnaś wyrażać swojego zdania, bo właśnie po to jest forum, ale po prostu nie
          mogę słuchać czegoś takiego, nie popieram tego i się z tym nie zgadzam.
          P.S. Kiedy dowiedziałam się , że Komorowski wygrał to złapałam się za głowę...a
          właściwie to leżałam skamieniała na łóżku oglądając tv. tongue_out
        • majka1314 Re: tuuuuuuuu!!! 08.08.10, 18:06
          kamusia99 napisał(a):

> uwagę moje wypociny

Zgadzam się w stu procentach!
          A poza tym, to wytłumaczenia, że był u chorej matki są żałosne... Akurat ten
          dzień sobie wybrał na wizytę? Hahaha... Nie pojawił się, bo poprostu chciał
          pokazać swoją złość. I zaprezentować wielkość swojego focha! I tak zachowuje się
          człowiek, który w swojej kampanii nawoływał do wybaczania i zapomnienia dawnych
          błędów...
          Mogę się założyć, że gdyby Kaczyński został prezydentem, to nie byłoby tej całej
          afery z krzyżem. A propos, to przecież jest zwykły kawał drewna. Nawet nie
          poświęcony. Miał przecież zostać poświęcony, to nie dopuścili tam nikogo. A
          PiSowcy to wszystko jeszcze podsycają. Tam stoją ludzie, którzy uważają się za
          najbardziej pobożnych, a najchętniej, to z zawiści powydłubywaliby oczy.
          Taka jest prawda. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to sam siebie okłamuje.
          Ja rozumiem, że religia jest ważna i wgl, ale bez przesady!
      • sweet_ashley Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:32
        Komorowski jest prezydentem i jest masakra.
        Módlmy się, żeby przez te 5 lat aż tak bardzo nie zniszczył Polski.
        Żal mi kolesia. Taki nieporadny. Robi to, co mu powiedzą inni. Zero
        jakichkolwiek swoich wkładów. I to ma być prezydent? Mhm, ludzie musieli być
        piani, że na niego głosowali.
        • lukas11136 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:13
          prezydent jest lalką rządu . zawsze tak było i jest
        • montanacyrus Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:39
          sweet_ashley napisał(a):

> Komorowski jest prezydentem i jest masakra.
          > Módlmy się, żeby przez te 5 lat aż tak bardzo nie zniszczył Polski.
          > Żal mi kolesia. Taki nieporadny. Robi to, co mu powiedzą inni. Zero
          > jakichkolwiek swoich wkładów. I to ma być prezydent? Mhm, ludzie musieli być
          > piani, że na niego głosowali.

Prezydent jko głowa państwa mało co rządzi on tylko zgadza się lub nie z ustawami sejmu.
        • marta.sz Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 07.08.10, 20:40
          sweet_ashley napisał(a):

> Komorowski jest prezydentem i jest masakra.
          > Módlmy się, żeby przez te 5 lat aż tak bardzo nie zniszczył Polski.
          > Żal mi kolesia. Taki nieporadny. Robi to, co mu powiedzą inni. Zero
          > jakichkolwiek swoich wkładów. I to ma być prezydent? Mhm, ludzie musieli być
          > piani, że na niego głosowali.

-właśnie. "taki nieporadny" . Przypomina mi mojego n-la od chemii. Pan Szpak.
          hahaha Gdybyście tylko go widzieli. big_grin
      • kassieek Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:43
        Moim zdaniem dobrze że B.Komorowski został Prezydentem ponieważ Kaczyński by
        dochodził co się stało w Smoleńsku i coś by jeszcze się stało i to jest moje
        zdanie jeżeli ktoś się z nim nie zgadzasuspicious to jego sprawa ... !!!smilesmile
    • doma12102 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:14
      a przelatywałam sobie po programach i stanełam na jednym gdzie było właśnie zaprzysiężenie. Moim zdaniem to była jakby gra więc o co ma sie Jarosław obrażać?
      O to że nie jest prezydentem?
      Żałosne ;/
      • sophie17 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:17
        doma12102 napisał(a):

> a przelatywałam sobie po programach i stanełam na jednym gdzie było właśnie zap
        > rzysiężenie. Moim zdaniem to była jakby gra więc o co ma sie Jarosław obrażać?
        > O to że nie jest prezydentem?
        > Żałosne ;/
        Zalosna to ty jestes!!!
        • decode Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:25
          tak, bo niby chciałyście, żeby kaczyński był prezydentem? dziewczyny! ona nawet
          nie chciał żeby Polska weszła do Euro! czy to jest normalne? kraj musi się
          rozwijać, iść na przód, a według niego, 'pielęgnować stare tradycje, wsie i inne
          takie' indifferent
          • lukas11136 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:15
            pomijając fakt ze jesteś seksistką<br />
            masz racje! on chciał z nas zrobić Koree Pn!
    • drama_queen Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:16
      chciałam, aby J. Kaczyński był prezydentem, ale na zaprzysiężeniu mógł się
      łaskawie pojawić.
      • paulett_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:55
        drama_queen napisał(a):

> chciałam, aby J. Kaczyński był prezydentem, ale na zaprzysiężeniu mógł się
        > łaskawie pojawić.
        Może miał coś innego do pracy? Też wolałabym, żeby J. Kaczyński był prezydentem,
        ale cóż inni ludzie nic nie wiedzą o polityce i zagłosowali na pioneczka Tuska.
        • audreey Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:38
          @paulett_, Twoje inni ludzie nic nie wiedzą o polityce , bardzo mnie
          rozbawiło. smile wszyscy Polacy powinni posłuchać Twojego rzeczowego komentarza i
          pójść zagłosować na Twojego kandydata, bo tylko Ty masz rację. smile
          jeśli chodzi o pojawienie się pana Kaczyńskiego w czasie zaprzysiężenia - to nie
          chodzi o to, co on miał na głowie, a czego nie. to chodzi o pokazanie szacunku
          dla swojego kandydata, a tym samym aktualnego prezydenta, także jego, kraju.
          ale, jak widać, jego hasło wyborcze (Polska jest najważniejsza.) już chyba nie
          obowiązuje. wink
          • audreey Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:39
            nie kandydata, a konkurenta, przepraszam za pomyłkę.
    • pinky33 !! 06.08.10, 11:17
      widziałam w telewizji.

i co?
    • angie2 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:17
      Super. Bardzo się cieszę, bo chciałam żeby on był prezydentem
      • kristenandrob -,- 06.08.10, 11:22
        Mam gdzieś komorowskiego. Więc nie oglądałam. Po 5 latach zobaczycie, czy komorowski
        był takim świetnym prezydentem, za jakiego go uważacie.

Czemu czepiacie się Kaczyńskiego? Czy wy nie rozumiecie że 10 kwietnia świat mu się
        zawalił?! Stracił najbliższe mu osoby. Ja na jego miejscu też bym się nie pojawiła.
        Wyobraźcie sobie, że jeszcze 5 lat temu on widział na tym stanowisku swojego brata.
        • sosna Re: -,- 06.08.10, 11:28
          Ja się ciesze że został prezydentem, a Jarek pępkiem świata nie jest
        • mucha19945 Re: -,- 06.08.10, 17:20
          Ale jesteś głupiutka... Skoro mu się świat zawalił to mógł się poświecić żałobie a nie chłodnej
          kalkulacji politycznej, wypychaniu bratanicy do gazet... walce o głosy i zmienianiu zdania co
          do lewicy... większość która się wypowiada ma ze 13 lat więc nie bardzo ma pojęcie o
          polityce... uważam że Bronisław Komorowski będzie dobrym Prezydentem. Nie będzie
          marionetką Premiera tak jak był Lech... skoro Jarek był taki super to czemu tak w kampanii
          udawał a teraz znowu wrócił do starego wizerunku przez co traci poparcie... zamiast oglądać
          non stop Disney Channel obejrzałybyście/libyście np. TVN24 które jest bezstronne i
          profesjonalne nie to co jak narazie TVP... uważam że Bronisław się sprawdzi i pokaże że jego
          wybór był dobrym wyborem... i że wywali ten krzyż do kościoła tam gdzie jego miejsce..
        • audreey Re: -,- 06.08.10, 20:40
          @kristenandrob, aha, czyli sugerujesz, że nie pojawił się na zaprzysiężeniu, bo
          świat zawalił mu się cztery miesiące wcześniej?
    • ilovemyself Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:19
      Nie oglądałam, bo od początku nie chciałam, żeby był prezydentem -.-'
      • lady_paja yyy.... - .- 06.08.10, 11:26
        nie oglądam bo nie chciałam go za prezydenta -,-
        wolałam Napieralskiego.
        a tak wgl. to za 5 lat zobaczycie jaki z niego prezydent. -,-
        zrobiłby coś z tym cyrkiem po Pałacem Prezydenckim bo bacie nam za granicą robią
        siarę, moja ciocia mówiła, że w Niemczech się z nas śmieją i jej wstyd się
        przyznać, że jest Polką sciana
        • sophie17 Re: yyy.... - .- 06.08.10, 12:23
          lady_paja napisał(a):

> nie oglądam bo nie chciałam go za prezydenta -,-
          > wolałam Napieralskiego.
          > a tak wgl. to za 5 lat zobaczycie jaki z niego prezydent. -,-
          > zrobiłby coś z tym cyrkiem po Pałacem Prezydenckim bo bacie nam za granicą robi
          > ą
          > siarę, moja ciocia mówiła, że w Niemczech się z nas śmieją i jej wstyd się
          > przyznać, że jest Polką sciana
          Ja jestem dumnna z tego ze jestem polka jak cie obchodzi co o polsce mowia potomkowie
          hitlera to sory ale patryjotka nie jestes. Nie jestem zadowolona z tego ze komorowski
          zostal prezydentem ale po pieciu latach polacy zrozumieja ze dokonali zlego wyboru.
          • mucha19945 Re: yyy.... - .- 06.08.10, 17:27
            patriotką a nie patryjotką... pisze z błędem takie ważne dla ciebie słowo... uważam że nie tylko
            wyznawcy (celowo pisze wyznawcy bo PiS to jakby sekta) PiS-u to patrioci... jestem patriotką
            i kocham Polskę ale uważam że homofobiczna postawa Jarka doprowadzi ten kraj do ruiny...
            mam nadzieję że Lech Kaczyński okaże się winny katastrofie i zostanie wywalony z równie
            wielkimi honorami z Wawelu tak jak tam został wprowadzony... nie zasługuje żeby tam być...
            jest to dyshonor dla innych tam pochowanych, np. Marszałka czy Generała Sikorskiego,
            który poległ w czasie wojny jako prawdziwy bohater... natomiast Lech... szkoda słów...
      • paulett_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:56
        ilovemyself napisał(a):

> Nie oglądałam, bo od początku nie chciałam, żeby był prezydentem -.-'
        Dla mnie to B. Komorowski może nie istnieć. Pozdrawiam koleżankę, która nie jest
        za PO! big_grin
    • iga18 eee tam, nie obchodzi mnie to za bardzo xD 06.08.10, 11:24
    • ania464 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:24
      ja tam chciałam żeby był prezydentem i oglądałam zaprzysiężenie
      uważam że Jarosław powinien przyjść i pokazać że umie przegrać a nie unosi się dumą
      wkońcu Komorowski wygrał demokratycznie i jeszcze to zachowanie pani Beaty Kępy która
      wychodzi przed końcem
      • lullabys Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:27
        Też nie rozumiem zachowania pani Beaty Kępy. Ja bym wyszła już na początku big_grin
      • fun Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:29
        widzialm troche jak cos tam cyztal no glupio zrobil ze nie rzyszedl neiwiem nie
        lubie polityki wink
    • scream_ Komornik ssie 06.08.10, 11:33
    • drama_queen Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:36
      a jeśli chodzi o podatki to podwyższają je, żeby uchronić Polskę przed kryzysem.
      wolałabym, żeby podatków nie było wcale, ale cóż taki naród.
      • lukas11136 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:24
        jakby polska lezała na bliskim wschodzie to ok, tam dużo ropy... podatków by nie
        było
    • alice30071999 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:37
      o matko on prezydentem...scared
    • beauty12 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:40
      Super, ja się cieszę, że Bronisław Komorowski jest prezydentem smile
    • najli. Bronek górą, PO górą! 06.08.10, 11:43
      Cieszę się, że Komorowski został prezydentem. Kaczyński to rusofob. On ma
      obsesję na punkcie Rosji. Od razu zrobiłby wojnę.

A co do tego, że nie przyszedł na zaprzysiężenie. Po prostu nie mógł pogodzić
      się z przegraną...
      • kalax33 Komorowski prezydentem ;/ 06.08.10, 11:53
        Zgadzam się z kristenandrob.
        Czy wy w ogóle wiecie kim jest Komorowski z wykształcenia?
        Nauczycielem. Nauczyciel został prezydentem.
        A Kaczyńscy? Od początku obaj działali w Solidarności, i no dobra, może
        ta cała jego 'przemiana' po 10 kwietnia jest trochę przereklamowana, to
        zważywszy na okoliczności dobrze sobie radzi. Może spróbujcie się najpierw
        postawić na jego miejscu. Moim zdaniem jego zmarły brat był lepszym prezydentem
        niż on mógłby być, ale wybranie Komorowskiego to już totalna pomyłka. Bo tak
        naprawdę to nie Komorowski będzie prezydentem, a ludzie, którzy nim manipulują.
        Mam nadzieję, że następne wybory będą bardziej udane ;/
        • frozta Re: Komorowski prezydentem ;/ 06.08.10, 12:13
          tak na marginesie, Komorowski nie jest z wykształcenia nauczycielem, tylko historykiem.
          To, że studiował historię nie czyni z niego automatycznie nauczyciela tego przedmiotu ;p
        • lukas11136 Re: Komorowski prezydentem ;/ 06.08.10, 16:27
          tak kaczynski tez by był. marionteką - pomyśl<br />
          ta jego przemiana to była na kampanie.. mówił o zakończeniu wojny Polsko
          polskiej a ją odnowa ciągnie, a Wałesa naprawiał wózki widłowe i mam nadzieje,
          że on spocznie na wawelu a tamten spłynie z wisłą
      • paulett_ Re: Bronek górą, PO górą! 06.08.10, 12:58
        najli. napisał(a):

> Cieszę się, że Komorowski został prezydentem. Kaczyński to rusofob. On ma
        > obsesję na punkcie Rosji. Od razu zrobiłby wojnę.
        >
        > A co do tego, że nie przyszedł na zaprzysiężenie. Po prostu nie mógł pogodzić
        > się z przegraną...

Pogodzić? On się pogodził bo ma dobrą posadę jako prezes.
        B. Komorowski teraz będzie takim prezydentem jak Miedwiediew, czyli Putin robi
        wszystko za niego, czyli u nas zaraz będzie to samo. Komorowski jeszcze nie
        beknie porządnie, a Tusk już za niego wszystko zrobi.
        • najli. Re: Re: Bronek górą, PO górą! 06.08.10, 18:31
          Gdyby się pogodził to by się pojawił.
          Zacytuję słowa pewnej osoby " Świadczy to tylko o tym, że po raz kolejny
          Kłamczyński (czyt. Kaczyński) kłamie. Miał zakończyć wojnę polsko-polską,
          tymczasem sam ją wywołuje. Nie umie się pogodzić z porażką, to człowiek bez
          klasy i bez honoru. "
          To tyle na ten temat!
    • alicecullen Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:44
      heb zgadzam się z tobą !!!
      ja nie chciałam zrby komorowski był prezydentem chciałam Kaczyńskiego !!!
      a Jarosław mógł nie przyjść z powodu chorej matki jak to już było wspomniane a
      tak na marginesie to on już jej powiedział ze Lech nie zyje ????
    • sylwwx33 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:45
      Nie nadaje się na prezydenta. Nie oglądałam. A Jarosława nieobecność była
      usprawiedliwiona.
    • emelyx33 Kaczyński i PiS dobrze zrobili!Przeczytajcie to! 06.08.10, 11:49
      Komorowski już zarządza TVP i Radiem Polskim.Chcę,żeby było mniej wiadomości o
      PiS ;/
      Zobaczycie,on sprzeda Polskę!Wierzcie jego obietnicom,i tak nic się nie
      spełni.Już wszystko drożeje
      • kamila_1355 Re: Kaczyński i PiS dobrze zrobili!Przeczytajcie 06.08.10, 12:38
        Mi się wydaje,że TVP to była kampania wyborcza Kaczyńskiego. To dało się zauważyć
        nawet w tym jak przedstawiany był Komorowski a jak chwalony Kaczyński. A wszystko
        drożeje,bo podatki w górę idą. xd
        • vikaa do emely 06.08.10, 13:40
          Ty umiesz logicznie, SAMODZIELNIE myśleć, a nie tak jak Ci spod pałacu.?
        • kajka11 Re: Kaczyński i PiS dobrze zrobili!Przeczytajcie 07.08.10, 00:56
          widać, że lubisz Komorowskiego
          ja go nienawidzę więc moje poglądy różnią się od twoich
          za Kaczyńskim też nie przepadam , ale zdecydowanie wolę go od Bronka i nawet się
          mu nie dziwię
          jeszcze niedawno to jego brat był prezydentem i zaprzysiężenie jego następcy
          mogło być dla niego nie łatwe
          wykręcał się tym, że musiał odebrać swoją matkę ze szpitala
          pewnie mówi prawdę
          możliwe jednak, że po prostu nie chciał a jego matka była tylko wymówką
          ja na jego miejscu też bym nie przyszła
          Kaczyński przeżywa pewnie jeszcze ten wypadek w Smoleńsku i jest mu smutno bo
          teraz ktoś zastąpi jego brata, a po za tym Kaczyński był rywalem Komorowskiego.
          Miałam napisać więcej, ale stwierdziłam, ż już wystarczająco się rozpisałam
    • dirty Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:51
      Kaczyński to tchórz. Wielkiego pana zgrywał ;/ co za maskara.

ja ciesze się szczęściem Bronka wink
      • emelyx33 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:56
        dirty napisał(a):

> Kaczyński to tchórz. Wielkiego pana zgrywał ;/ co za maskara.
        >
        > ja ciesze się szczęściem Bronka wink

Ciesz się puki czas.Zobaczysz co twój Bronek i całe PO narobi z krajem.Już
        marszałkiem został członek PO.! Ale za 5 lat zobaczysz jak będziesz tego
        żałować.Wszystko będzie drogie i jeszcze droższe.A jak tak będzie ludzie się
        zbuntują i może dojść do wojny domowej !
        • dirty Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:06
          NO JASNE JASNE.

A twoj Kaczyński niby co zrobił wielkiego dla kraju ? NIC. Tylko gorzej było.
          Po co kolejne 5 lat być na skazaniu Kaczyńskiego no po co ?
          A o podwyżkach cenowych nie decyduje tylko partia PO a cały sejm kochana. ;x

• mucha19945 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 17:34
          jaka ty jesteś głupia... nie dość że robisz błędy ortograficzne to jeszcze popełniasz błędne
          decyzje np. popierając Jarka... bardzo bym chciała wytłumaczyć ludziom popierającym PiS
          dlaczego jarek był gorszym kandydatem ale wy nie myślicie racjonalnie... jesteście tak
          zatwardziali że nic do was nie trafia...
        • szoxxxi Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 25.08.10, 17:10
          Ja za Bronkiem niee przepadam uncertainuncertainsad.....
          smirksmirk

• vampa96 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 11:57
      a ja się cieszęsmile i uważam, że PiS z katastrofy Smoleńskiej zrobił jednen wielki cyrk. W końcu nie ma to jak się umiec wypromowac big_grin
      • dirty Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:06
        zgadzam sie ! smile
    • jane_ / tematy polityczne poruszane na kotku. <3333. 06.08.10, 12:00
      kosiam je czytać, tyle rzeczy mozna się dowiedzieć.
      dyskutujcie sobie, dyskutujcie. śmiesznie jest.

kocham ludzi, który wypowiadają się na tematy, o których nie mają pojęcia. ;*
      • drummie_ Popdpisuję się pod jane_ 06.08.10, 12:46
        A Wasze gadanie o polityce uważam za bardzo interesujące, naprawdę. Ciekawe
        wnioski wyciągacie.
        • najli. Re: Popdpisuję się pod jane_ 08.08.10, 16:24
          Nie podlizuj się.
      • gronka jane_ gryź się .. -,- zachowaj to dla siebie -,- 06.08.10, 13:44
        • lady_cat @ jane_ 06.08.10, 15:09
          jane_, owszem moze i my nie mamy zero pojęcia o polityce. ale coś tam zawsze wiemy .
          my, nasze pokolenie za dwadzieścia lat będzie rządzić panstwem. człowiek uczy się na
          błędach. a by móc je popełnić i potem dążyć do doskonalości , musi wypowiadać się też
          na takie tematy o których pojęcie nie jest zbyt duże .

do ciebie nic nie mam. ale chcę tylko uświadomić cię, że według mnie trochę przegięłaś
          pisząc to, co napisałaś .
          bo, zeby znać się na polityce, trzeba skończyć politologię. a to jeszcze kilka lat przed nami .
        • najli. Re: jane_ gryź się .. -,- zachowaj to dla siebie 08.08.10, 16:23
          Racja. Niby taka mądra, a sama nie wypowiedziała się na ten temat.
          Wgl. wkurza mnie ona, bo tak rządzi się na kotku.
    • zuzka1802 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:00
      Jarosław napewno jest zły że to Bronisława wybrali a nie jego wink
    • selenagomez Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:08
      no to mu życzę powodzenia. wink niech zrobi coś dla tego naszego kraju. xd

a co do Kaczyńskiego, to zgadzam się z Tobą...
      • toffika . 06.08.10, 12:15
        Kaczyński pewnie siedział w fotelu z kotem na kolanach i z nienawiścią oglądał
        uroczystościscianascianaxd A Komorowski nadaję się na prezydenta wink A
        to że tym oszołom którzy mają obłęd w oczach spod krzyża się nie podoba to mają
        problem sciana
    • sophie17 Nie jestem z tego zadowolona. 06.08.10, 12:12
      Mam nadzieje e w wyborach parlamentarnych wygra pissmile. Spróbój troche zrozumiec
      Jarosawa Kaczyskiegoangry dla niego to jest trudny okrescrying. Prezydentem powinien zostac
      Kaczorbig_grinsad.
      • toffika A wiecie co mnie wkurza ? 06.08.10, 12:19
        Pewnie połowa z was którzy tak wielbią Kaczyńskiego to wcześniej przed
        katastrofą w Smoleńsku się z niego wyśmiewali ,a teraz to przewodnik duchowy
        wielbiony i wglsciana
        • edziocullen Re: A wiecie co mnie wkurza ? 06.08.10, 12:24
          czemu większość jest za Jarosławem Kaczyńskim? że co? że brat i jego żona zginęli w
          katastrofie pod Smoleńskiem to wzbudza w ludziach współczucie? rozumiem to smutne,
          ale na boga! już Bronek (Maria tongue_out) jest mniejszmy złem niż Kaczor. takie jest moje
          osobiste zdanie. zresztą Polska to takie zadupie, że wisi mi to. skończę 18 lat i wyjeżdżam
          stąd big_grin dziękuję za uwagę! wink
    • frozta Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:20
      mówienie, że ''to Kaczyński powinien być prezydentem, bo zginął jego brat, bo to jest dla
      niego trudny okres'' ociera się według mnie o śmieszność.
      ja się tam cieszę że prezydentem jest p. Komorowski ;p i życzę mu jak najlepiej ;p
      a J. Kaczyński powinien na zaprzysiężenie mimo wszystko przyjść, a nie demonstrować, jaki
      też jest wielce obrażony..
      • toffika Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:27
        frozta zgadzam się z tobą Kaczyński zachowuję sie jak obrażone dziecko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka