ola09 Re: Grunge. 16.08.10, 09:05 styl bardzo mi się podoba ulubione zespoły: oczywiście Nirvana,Pearl Jam i Alice In Chains<3 piosenek mam wiele ulubionych ale nie chce mi się wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 28.10.10, 22:50 Nirvana Soundgarden Alice in Chains Mother love bone Pearl Jam żeby nie było że mam się za fankę grune'u a słucham jedynie nirvany ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Grunge. 16.08.10, 12:01 Ja lubię grunge, najbardziej Nirvanę, ale nie tylko. Nirvana była naprawdę świetnym zespołem, szkoda, że Kurt już nie żyje. Miał wspaniały głos. Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: Grunge. 16.08.10, 16:16 nom głos Cobaina jest boski<3 wielka szkoda piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Re: Grunge. 16.08.10, 16:31 Może to być bardzo ciekawy gatunek muzyki, z ego co czytam tak wynika Ale niestety nie znam żadnych zespołów grających ten gatunek... A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Grunge. 16.08.10, 16:34 chyba jako jedyna powiem,że lubię zespół Alice in Chains : ) Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom papson_ave 16.08.10, 16:58 nie jesteś jedyna ja też ich bardzo lubię masz jakieś ulubione piosenki/płyty z tego gatunku? Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: papson_ave 16.08.10, 17:13 Man in the box i Heaven beside You wielbię ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Grunge. 16.08.10, 16:49 nawet nie czytam większości, bo wikipedia? musiałaś? lubię nirvanę, alice in chains, pearl jam. ale ogólnie jestem dzieckiem indie, więc wiesz. c: Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom agnes_ 16.08.10, 17:01 tak Wiki,tak musiałam xD olubione piosenki lub płyty posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Grunge. 16.08.10, 17:02 nie kupuję tego, po prostu mi się nie podoba. jedyny grunge'owy zespół, którego słucham to - uwaga, zszokuję was - nirvana. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. Re: Grunge. 16.08.10, 19:05 Uwielbiam grunge, i oczywiście przepadam za Nirvaną. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: soulik. 18.08.10, 21:47 Uwielbiam! ;D -Alice in Chains -Pearl Jam -Nirvana -Mother Love Bone -Soundgarden -Temple Of The Dog -Stone Temple Pilots -Green River -Malfunkshun -Mad Season -Audioslave Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom ewka15 19.08.10, 13:38 duzo ich wypisałaś a takie naj piosenki lub płyty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: ewka15 20.08.10, 00:04 Płyty to oczywiście ''Ten'' Pearl Jam, ''Facelift'' i ''Dirt'' Alice in Chains, ''Nevermind'' Nirvany, ''Superunknown'' Soundgarden, "Above'' Mad Season,''Apple'' Mother Love Bone. Wiele płyt lubię, ale te najbardziej Co do piosenek to: Alice in Chains - A Looking In View Alice In Chains – Angry Chair Alice In Chains – Bleed The Freak Alice in Chains - Check My Brain Alice In Chains – Dam That River Alice in Chains – Died Alice In Chains - Dirt Alice In Chains - Down in a Hole Alice in Chains - Fear the Voices Alice In Chains - Frogs Alice in Chains - God Am Alice In Chains - God Smack Alice In Chains - Head Creeps Alice In Chains – Heaven Beside You Alice In Chains - I Can't Remember Alice In Chains – I Know Something (Bout You) Alice In Chains – It Aint Like That Alice In Chains - Junkhead Alice In Chains - Love, Hate, Love Alice In Chains - Lying Season Alice In Chains – Man In The Box Alice In Chains – No excused Alice In Chains - Over Now Alice In Chains - Put You Down Alice In Chains - Rain When I Die Alice In Chains - Real Thing Alice In Chains – Rooster Alice In Chains - Rotten Apple Alice in chains - Sea Of sorrow Alice In Chains – Sickman Alice In Chains - So Close Alice In Chains – Sunshine Alice In Chains – Them Bones Alice In Chains - We Die Young Alice in Chains - What'cha Gonna Do? Alice In Chains - What The Hell Have I? Alice In Chains – Would Mad Season - I Don't Know Anything Mad Season - River of Deceit Mad Season - Wake Up Mother Love Bone -Thru Fade Away Mother Love Bone -This is Shangrila Mother Love Bone - Captain Hi-Top Mother Love Bone-Heartshine Mother Love Bone- Capricorn Sister Mother Love Bone - Hold Your Head Up Mother Love Bone - Holy Roller Mother Love Bone -Stardog Champion Mother Love Bone- Mr. Danny Boy Mother Love Bone-Half Ass Monkey Boy Mother Love Bone –Bone China Mother Love Bone -Come Bite the Apple Mother Love Bone – Stargazer Mother Love Bone - The Other Side Mother Love Bone-Mindshaker Meltdown Mother Love Bone - Savoir Faire Slide Mother Love Bone - I'm in Love With My Car Mother Love Bone-Gentle Groove Mother Love Bone - Waiting For You Mother Love Bone -Man Of Golden Words Mother Love Bone - Chloe Dancer / Crown of Thorns Mother Love Bone - Lady Godiva Blues Pearl Jam – Alive Pearl Jam – Brother Pearl Jam – Even Flow Pearl Jam - Garden Pearl Jam - Once Pearl Jam – Jeremy Pearl Jam – Porch Pearl Jam - Satan's Bed Soundgarden – Black Hole Sun Soundgarden - Face Pollution Soundgarden - Jesus Christ Pose Soundgarden - Let Me Drown Soundgarden - Loud Love Soundgarden - Mailman Soundgarden - My Wave Soundgarden – Outshined Soundgarden – Somewhere? Soundgarden - Pretty Noose? Soundgarden - Rusty Cage Soundgarden - Slaves And Bulldozers Soundgarden – Spoonman Soundgarden – Superunknown Soundgarden - The Day I Tried To Live Soundgarden - Holy Water Soundgarden - Fell On Black Days Soundgarden - Limo Wreck Soundgarden - Kickstand Soundgarden - Fresh Tendrils Soundgarden - Room a Thousand Years Wide Temple Of The Dog - Hunger Strike Nirvana – Breed Nirvana – Come As You Are Nirvana – Smells Like Teen Spirit Nirvana – Rape Me Stone Temple Pilots – Plush No i wiele wiele więcej Do przesłuchania przynajmniej kilku piosenek Mother Love Bone będę każdego uparcie przekonywać, bo zespół, choć mało znany, jest świetny i jedyny w swoim rodzaju. No a jak słyszę głos Andrew to mnie ciary przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: ewka15 22.08.10, 18:45 ło dużo wypisałaś Mother Love Bone znam,podoba mi się kilka piosenek,-wypisanych przez Ciebie,-trochę trwało słuchanie większości tych piosenek zauważyłam,że dużo osób zna Nirvane polecam inne piosenki tego zespołu nie tylko z Nevermind'u Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Grunge. 21.08.10, 12:10 bardzo lubię grunge Nirvana Smells Like Teen Spirit dużo by wymieniać ich piosenek bo praktycznie wszystkie mi się strasznie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Grunge. 21.08.10, 21:02 nie słucham takiego rodzaju muzyki. Ale ubrania stylizowane w stylu grunge bardzo mi sie podobają. ;d Odpowiedz Link Zgłoś