alusiekk 09.08.10, 17:34 Więc nie owijając w bawełnę...Czy któraś/któryś z was ma kogoś sławnego(aktora,muzyka,itp) w rodzinie lub jako przyjaciela? ;] PS: Wybaczcie jeśli wątek był i nie klikajcie kosza .; ) pozdr. Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzix1604 Re: Sława... 10.08.10, 21:55 Mam znajomego który grał niewielkie role w np. m jak miłość albo w pierwszej miłości. Mojej koleżanki ciocia śpiewa w kabarecie emitowanym na 2tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Sława... 09.08.10, 17:46 a później będą mówić nie chwal się . więc się chwalić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Sława... 09.08.10, 17:55 mój wujo to Grechuta, a babcia Jeżowska. a i kuzynka Szejbal. uwierzysz? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ilolita Re: Sława... 09.08.10, 18:05 Ja się ożeniłam z Adamem Lambertem . XDDD ; * Odpowiedz Link Zgłoś
decode mam. 09.08.10, 18:37 ale nie powiem, bo pewnie, nie uwierzycie c; tak to jest na kotkowym forum. przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee .. 09.08.10, 18:41 Mój wujek chrzestny jest ochroniarzem Cerekwickiej Mówie jak najbardziej serio ale co mi po takiej znajomości Cerkwicka pfff Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 @decode 10.08.10, 21:42 ej ! powiedź bo mnie teraz zaciekawiłaś ja Ci uwierzę ! :p Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex @ blueday. 09.08.10, 19:02 Ja powiem prawdę. Nie mam nikogo takiego w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: # 10.08.10, 21:33 taa , nikt Ci tu prawdy nie powie uwieżysz że moją ciotką jest Lady Gaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi7 Re: Sława... 10.08.10, 21:42 moja znajoma jest kuzynką Zakościelnego.Ma nawet jego autograf coś w stylu-"dla mojej kochanej szwariowanej siostrzyczki...." Ale wiecie, może to wcale nie jest prawda....Za to mój kuzyn jest aktorem i nawet przyzwoicie zarabia^^ Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: Sława... 10.08.10, 21:45 Moja bliska przyjaciółka ma wujka - śpiewaka operowego. Śpiewał np. "Upiora w Operze" i wiele innych Mój wujek kilka razy był w telewizji i mówił coś w radiu. JA raz byłam w Radio Maryja i Telewizji TRWAM xDxDxD Modliłam się Mój tata był statystą w "Pit Bull'u" Mój kuzyn i kuzynka występowali w "Plebani" - i to jedne z głównych ról! Moja przyjaciółka występowała w baaardzo wielu reklamch i serialach - ostatnio była reklama mlekołaków, jakiś nowych. Była tam taka blondynka w warkoczach - to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 :) 10.08.10, 21:52 Taaaaaak Justin Bieber to mój chłopak Wieżysz ? Pewnie nie .... No i masz racje bo...... Ja żartowałam Niestety nie mam a ty kogoś masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Sława... 10.08.10, 21:50 wujek prezio bronek c; jak większość z was, wątpię, że ktoś tutaj powie prawdę. no bo nie ma to jak poszpanować na kotek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Sława... 10.08.10, 21:52 tak, mam kilka gwiazd w rodzinie..ale kto mi ku^^rwa uwierzy ? nikt Sorry, ale kosz Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Sława... 10.08.10, 21:55 Taaa... Joe Jonas to ojciec mojego dziecka. Kosz Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Sława... 10.08.10, 21:56 moja ciocia tańczy i zna żonkę Małaszyńskiego . ale ona nie jest sławna : 3 no i z mojego miasta pochodzi 2 polityków Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Hm. 10.08.10, 22:00 Poznałam aspirujący polski zespół ostatnio (ich manager jest też managerem Myslovitz, Cool Kids of Death i Pustek) i klawiszowca Dubski (wcześniej Jahu był klawiszowcem Paraliż Bandu z Torunia). I mam autograf Johnny'ego Deppa < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Sława... 10.08.10, 22:02 hmm.. moi rodzice i ja kiedyś rozmawialiśmy z kusznierewiczem na serioo a tak to chyba nic : pp nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
rockamnka_xdd Re: Sława... 10.08.10, 22:02 taaa, jestem ku... córką dody, elo elo elektrody Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Sława... 10.08.10, 22:09 moja ciocia miała(umarł) znajomego, który był dziadkiem Julki kamińskiej. też mi podnieta... ale raz z nią rozmawiałam, nawet fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Sława... 10.08.10, 22:10 o, a ciocią mojej koleżanki jest tamara arciuch. ale baba zapomniała o całej rodzinie i nawet się nie odzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: . ; ) 11.08.10, 05:23 niee w rodzinie ale w moim miescie sie aktor urodzil ; p Odpowiedz Link Zgłoś